Šta je novo?

Tesla tablet 7.85

Да ли је решен проблем са Д3 ГО апликацијом? Колико знам, писано је да избацује неку грешку, као да је таблет рутован.

Не може никако да се користи ако таблет није рутован?

mislim da ne

ali ne vidim problem u rutovanju,mozes da ga unrootujes kad hoces

Vama ne koči d3go posle minut, dva gledanja, tj kad dostigne max bitrate od 1500000 (ili koja nula gore, dole)?

Koliko znam na svim Intel atom tabletima D3go secka kada predje na veci bitrate. SBB treba da resi problem sa nekompatibilnom D3go aplikacijom, npr. YT lepo radi i na visim rezolucijama.

Poslednja izmena:
Ne znam kako probotzor uspeva da gleda bez problema ? Mozda neka druga verzija?

e ma ne gledam
ja sam probao to onda kad je bila frka oko toga da li radi ili ne

rutovao sam i isao hidemyroot i radilo je,ali nisam ispitivao nesto duze pa ne znam,posto nisam sbb korisnik,vec sam bio kod komsije

mislim da ne

ali ne vidim problem u rutovanju,mozes da ga unrootujes kad hoces

Па да, није проблем у рутовању, само сам хтео да видим да ли је проблем решен и на који начин. Хвала. :)

http://youtu.be/y6Nc2cbqL1A

evo ovde kako mozete da gledate besplatno iptv preko tesla tableta a i preko drugih android uredjaja
linkovi su u opisu

takodje,ako je neko sub na moj prvi kanal zbog tesla tableta,neka subuje na ovaj,psto cu sve stvari na srpskom kaciti ovde,pa i stvari vezane za tesla tablete

http://youtu.be/y6Nc2cbqL1A

evo ovde kako mozete da gledate besplatno iptv preko tesla tableta a i preko drugih android uredjaja
linkovi su u opisu

takodje,ako je neko sub na moj prvi kanal zbog tesla tableta,neka subuje na ovaj,psto cu sve stvari na srpskom kaciti ovde,pa i stvari vezane za tesla tablete

inace zahvaljujem se clanu Sky Uk na predlogu programa,nisam imao pojma da moze i ovako,jer sam pre toga koristio xbmc

Radnja u Smederevu da ne navodim sad ime prodavnice, ja platio 13.990 a na kutiji stoji nalepnica sa cenom 15.544 a kupljen je 22.12.2014...e sad da li je to bilo kao zbog nove godine ili sta vec ali nije mi napomenula lepa prodavacica da je popust

Pocelo je sa bolesnim cenama svugde, u svim radnjama, svih proizvoda, ne samo tesle , a trend se izgleda nastavlja.Sve zivo je otislo sa cenama u poslednja dva-tri dana.

Pozdrav svima, jel moze neko da mi kaze gdje se nalazi opcija Screenshota -slikanja ekrana, nmg da se snadjem... I nesto me se previse zagrije ako nesto duze radim-vise od 1h bas se zagrije-ziska bude, to treba da reklamiram ili? Inace moj model je Tesla tablet H7... Hvala unaprijed!!! :)))

kod 785 imas ikonicu za screenshot u dnu ekrana,ne secam sa za h7,verovatno je kombinacija volume i power tastera

ne znam onda,znam da 785 to ima dole i dalje,na h7 su mozda sklonili,ali sigurno bi trebala da bude kombinacija

Tesla 785

Može li se negde kupiti posebno charger?

Značila bi mi fotka same specifikacije ako budem morao da se snalazim.

Ako se dobro sećam, za T785 je punjač od 2A

Danas sam odneo moj na reklamaciju. Dok je on pisao reklamaciju ja pogledah, a na stolu jedno 5,6 reklamacija za teslu i to samo za danas

ova aktuelna tura je ocigledno uzasna...bas vidim da se ljudi zale

na pocetku je bilo tako malo kvarova,i onda ovo :/

imam utisak da su radnje samo uzele one modele koji su vraceni iz prve serije i servisirani i proturaju ih kao nove

Nemora da znaci, kinezi su jako poznati po tome da ti prvu turu daju OK a posle da kvalitet opadne... jedini nacin da kontrolises je da imas svoje ljude u fabrikama i da prakticno upravljas proverom proizvodnje i kvaliteta... sto mogu realno samo vece firme sa vecim obimom proizvodnje daleko iznad tesle

Ne bih se složio,
Ono što sam ja video u Kini su ozbiljne fabrike sa ozbiljnom i neozbiljnom robom, svaka ima svoju cenu a kupac zna šta kupuje, nema nikakvih podvala.
Da prevedem, škart se posebno klasifikuje i sa takvom cenom ide na tržište

meni je samo krivo sto su tesla tableti bili dobri i preporucivao sam ih zato i ljudi su i kupili zbog moje preporuke,a sad se sigurno nadje neko i kaze,"vidi ovaj sto maze ljudima oci,a tableti ne rade"

mislim dobri su i dalje ti sto rade,ali ta skorija tura ocigledno ne valja

Po aktuelnim cenama, ne znam šta bih rekao. Sve se kvari, ono što ne treba zanemariti je dosta dobra servisna podrška jer pored ličnog pozitivnog oskustva, nigde nisam pročitao da se neko žali na probleme sa ostvarivanjem garantnih prava.

Ne bih se složio,
Ono što sam ja video u Kini su ozbiljne fabrike sa ozbiljnom i neozbiljnom robom, svaka ima svoju cenu a kupac zna šta kupuje, nema nikakvih podvala.
Da prevedem, škart se posebno klasifikuje i sa takvom cenom ide na tržište

Koji je kineski tablet bolji od tesle? sav onaj otpad na aliexpress-u je gori ili isti kao kineska tesla...
Tacno je da ima kvaliteta u kini ali oni iskljucivo kao sto kazes rade za brand companije i te kompanije preko svojih ljudi "americkih" kineza direktno nadgledaju i upravljaju proizvodnjom

PS: pricamo o tabletima i slicnim prizvodima, za neke druge manje softicirane naravno da kinezi imaju kvalitet

Nazad
Vrh Dno