Šta je novo?

Terminator 4 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ta serija je bila sramota...Fazon, terminator puca iz utoke na saru, ona se sakrije iza neke krsh fotelje....i ovaj rafalishe po fotelji, a ona iza, jelte, sigurna.....Metak jelte, ne moz` da prodje kroz fotelju...

Pa pošto ti očigledno nisi gledao seriju, da si gledao sigurno bi u jednoj od epizoda video da je fotelja i kauč "tapacirana" kevlar prslucima, tako da "metak jelte, ne mož kroz fotelju, jelte ..." :p

Serija nije krš, ali nije ni spektakularna, ima zanimljivih epizoda, ali sve u svemu ostaje utisak promašaja.

Gledao sam prvi serijal, pochetak drugog i chao zdra`o :)

O seriji neću ni da pričam, kontam da može biti zabavna, ali glumci koji glume legendarne likove su tako fancy, nikako ne mogu da ih zamislim kao spasioce budućnosti, možda mogu da spasu svoje šiške i mini val, ali budućnost neka hvala:D
Ne ložim vas, to je moj stav.

Inače sad videh: Premijera: Terminator: Spasenje - 3 jun. Sava Centar :D
Hoćemo na premijeru?

Ma nem pojma, nisam bio u bioskopu godinama, uopšte ne znam kakva je sala u Sava Centru i kakav je kvalitet slike.
Mogao bi neko da napiše svoje utiske, da znamo vredi li otići?

Inače Bejli je hteo mračni kraj filma:D

"I'm not the director," says Bale. "There came to be a different option that almost everyone, except myself, felt was the better way to go. I took a bit of convincing, but you know, at the end of the day, you need a director to make that call."

But doesn't he think that his Salvation would have been a depressing bummer, not to mention suicide at the box office?

"Done the way I saw it? No. But am I disappointed with this one? No."

Ali se McG ukakio, i dobili smo vanila kraj:)

Svaka čast Bejliju, sve više ga poštujem, čovek je fanatik.

Poslednja izmena:
Sta se bunite, u NS nemate ni jedan bioskop, ne dobar, nego bilo kakav.

300 dinkića, ja idem pa šta bude:D

Priča kaže sledeće:
U željno očekivanom nastavku "Terminator" serijala, smeštenom u post-apokaliptičnu 2018, Kristijan Bejl glumi Džona Konora, čoveka čija je sudbina da predvodi pokret otpora ljudi protiv kompanije Skajnet i njene vojske Terminatora. Budućnost u koju je Konor verovao delimično je izmenjena pojavom Markusa Rajta (Sem Vortington), stranca čije je poslednje sećanje njegova smrtna kazna. Konor mora da odluči da li je Markus poslat iz budućnosti ili spašen iz prošlosti. Dok se Skajnet priprema za konačni udar, Konor i Markus kreću u odiseju koja ih odvodi u središte operacija Skajneta, gde otkrivaju užasnu tajnu mogućeg uništenja ljudske vrste.

Jednog dana ja ću biti predsednik kompanije Skajnet:D

Poslednja izmena:
Roda, Tuckwood, Dom Sindikata, to ti je to. Roda 2 je dobra, ali je cesto prazna i kasni sa projekcijama u odnosu na prvu. :)

Poslednja izmena:
Roda, Tuckwood, Dom Sindikata, to ti je to. Roda 2 je dobra, ali je cesto prazna i kasni sa projekcijama u odnosu na prvu. :)
Roda mi je daleko :p, Tuckwood sale male, glavna sala Doma sindikata mi je uvek bila super tako da cu onda tamo, jedino ako neko da dovoljno jak razlog da posetim Usce.

Kako nas mrze ovi iz NS, jos i biramo :d

***, kad' si preko celog grada daleko. :p

I u Rodi, Domu, Tuckwoodu imas jednu veliku salu, ostale su male.

Čekaj... ti znaš da u bioskopu ne postoji HD/ne HD, zar ne? :D

Ne znam koji im je djavo sa tim HD / ne HD, traka je traka. Postoji samo jači i slabiji projektor u smislu jačine lampe i sočiva, tj. koliko je ono čisto... Nije to projektor kao ove što kupujemo za kuću :)

Meni je bilo ok u Delti, platno je veliko (bio sam pozitivno iznenadjen jer sam ocekivao neku malu salicu), zvuk bi mogao da bude bolji, mada bolje uzmite neka mesta pri kraju sale jer slika deluje mutno cak i oko sredine i hoce glava da zaboli. U SC sam bio na poslednjem Matriksu, ogromna sala, zaboravio sam kolike je velicine bilo platno, ali bukvalno nisam mogao da gledam film normalno od decurlije oko mene. Nije mi ostalo u pozitivnom secanju, mada mozda ipak odem sad na premijeru.
Ima li neki sajt od sala u Uscu.

Poslednja izmena:
smorio sam se ko veverica u delta city...gledao I am legend, zvuk je samo mumalo po bubrezima, a slika je bila muljava...to je probudilo uspomene na Loznichki bioskop, gde se domaci filmovi samo gledaju a zvuk se nekako tumachi...Slika slicnog kvaliteta...projektori imaju CHUNAK, verovali ili ne, reklo bi se da datiraju od pre WW2...

sad odosmo u off ali kad je bila premijera serbian scars-a dopremili su HD projektor koji je samo pozajmljen za tu projekciju. pošto su ga vratili nazad pretpostavljam da ovaj koji sad imaju nije HD.

a što se tiče novosadskih bioskopa koliko sam čuo od drugova koji su i išli dok su ovi postojali, slika je bila na nivou najgoreg CAM-a. baš kao ova cam verzija terminatora. ništa ne vidiš, ništa ne čuješ, jedino vidiš neki nakrivljeni prevod oko kog trzaju neke dlake koje su verovatno upale u sočivo.

To nije HD ili ne HD. To shto su oni dovezli je u stvari bio digitalni bioskopski projektor (ovaj sistem ne koristi traku vec pushta film sa hard diska i zato je slika mnogo bolja nego na obichnom projektoru i ubijenoj traci). Oni polako postaju standard u svetu (u stvari vec su standard na zapadu) i da, njihova rezolucija je obichno 2K (2048x1080).

Poslednja izmena:
Drug je gledao Star trek u Uscu i kaze da je zvuk odlican. Raspitacu se jos malo za Usce pa javljam kako je.

Nasao sam sajt sa repertoarom, ima 11 sala, ali nigde ne mogu da nadjem informacije o salama.

Evo uspeo sam nekako da iskopam slike.

http://www.sinemagija.com/cms/view.php?id=3871'

Mada procitaje i komentare posetilaca ovde, nisu bas zadovoljni slikom.

http://www.kolosej.rs/bioskop/filmi/film/zvezdane-staze/

A ako nekog zanima da ode na premijeru u SC a ne zna raspored, parter ima A-F ulaze (ova dva gledajte da izbegnete jer su sami krajevi), sama sredina sale su ulazi C (desno) i D (levo), a balkon ima dva ulaza A i B.

Poslednja izmena:
Ja sam do sada odgledao 2 filma u Koloseju, i stvarno sam prezadovoljan kvalitetom slike, zvuka, sedista ( udobna, naslon za glavu, dovoljno prostora za noge :) )...
Oba sam gledao u XpanD 3D sali, tako da manje sale ne mogu da komentarisem.
ps. Tuckwood me vise nece videti! :D

Za noge ima manje mesta nego u Delta City-u, ali moze...

Ma Roda bre, odlicni zvuk i slika, i na 10 minuta pesaka... ;)

Ehm, a gde je tačno "Roda"?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno