Šta je novo?

Terminator 4 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad malo realnosti EATR

he purpose of the Energetically Autonomous Tactical Robot (EATR)™ (patent pending) project is to develop and demonstrate an autonomous robotic platform able to perform long-range, long-endurance missions without the need for manual or conventional re-fueling, which would otherwise preclude the ability of the robot to perform such missions. The system obtains its energy by foraging – engaging in biologically-inspired, organism-like, energy-harvesting behavior which is the equivalent of eating. It can find, ingest, and extract energy from biomass in the environment (and other organically-based energy sources), as well as use conventional and alternative fuels (such as gasoline, heavy fuel, kerosene, diesel, propane, coal, cooking oil, and solar) when suitable.

Da ne ulazim u spojlere, ajte molim Vas vi koji ste gledali CAM da mi kazete jednu stvar samo.
Jel usro ovaj snimatelj MTV spotova kao sto se i ocekivalo od njega, ili je pak opravdao hajp?

ma ne možeš CAM ni da gledaš koliko je loš. ja skinuo samo sample. užas.

Da ne ulazim u spojlere, ajte molim Vas vi koji ste gledali CAM da mi kazete jednu stvar samo.
Jel usro ovaj snimatelj MTV spotova kao sto se i ocekivalo od njega, ili je pak opravdao hajp?

Na sta mislis e us*o film,pa u odnusu na prva 2 dela ovaj je tesko s*anje,cak je po meni i treci deo pojam za ovaj deo,a po kraju filma slutim an jos jedan nastavak,tako da ce terminator biti sve gori i gori.Onaj J.Connor je izdrzljiv ko neki najnoviji terminator,dok su pravi terminatori totalno neinteligentni i nikad ih lakse nije bilo unistiti.Da ne bi pricao o radnji filma (da vam ne bi unistavao dozivljaj) pogledajte ga sami;)

ma ne možeš CAM ni da gledaš koliko je loš. ja skinuo samo sample. užas.

Veruj mi nemas sta ni da vidis;),bar po meni film je totalni promasaj,mada klincima koji nemaju pojma niocemu i koji samo gledaju efekte ce mozda da se svidi,definitivno ce i ovej deo da zivi ali samo zahvaljujuci slavi prva 2 dela

Poslednja izmena:
Nisam gledao niti nameravam da gledam CAM pa ne znam sta je bilo, ali je u neku ruku ocekivano da terminatori budu glupi jer ih ima na tone a da su pametni kao u prva dva filma (kako bi trebalo) sve bi se zavrsilo veoma veoma brzo u korist masina.

A sto se tice nastavaka trebalo bi da budu dva, a poslednji zaplet koji je bio u najavi za peti je da se Konor vrati u proslost (tj. nasu sadasnjost) gde Skajnet salje horde terminatora i sukobe se ovde. WTF?

Nisam gledao niti nameravam da gledam CAM pa ne znam sta je bilo, ali je u neku ruku ocekivano da terminatori budu glupi jer ih ima na tone a da su pametni kao u prva dva filma (kako bi trebalo) sve bi se zavrsilo veoma veoma brzo u korist masina.

A sto se tice nastavaka trebalo bi da budu dva, a poslednji zaplet koji je bio u najavi za peti je da se Konor vrati u proslost (tj. nasu sadasnjost) gde Skajnet salje horde terminatora i sukobe se ovde. WTF?

Hehe kad si vec kod toga,pored svih onih terminatora u prva 3 dela,i gde je iz dela u deo bio noviji i bolji napredniji terminator,ovde ispade da postoje samo T1 i T800 a T1000 i TX nema ni na vidiku(zato su i glupi,ali to ovde niej poenta vec da ih je lakse srokati nego taj isti model T800 u prva 2 dela ili sada J.Konnora),da ne idem dalje u film,ali gde nestadose ti terminatori???

Poslednja izmena:
Hehe kad si vec kod toga,pored svih onih terminatora u prva 3 dela,i gde je iz dela u deo bio noviji i bolji napredniji terminator,ovde ispade da postoje samo T1 i T800 a T1000 i TX nema ni na vidiku(zato su i glupi,ali to ovde niej poenta vec da ih je lakse srokati nego taj isti model T800 u prva 2 dela ili sada J.Konnora),da ne idem dalje u film,ali gde nestadose ti terminatori???

Mislim da Švarceneger u T2, kaže: "Hi iz saam kaijnd ov a protahtaajp"

a inache su u prva dva dela odraz chiste inteligencije i dominacije. na chelu sa skajnetom, koji nije bio u stanju da poshalje terminatora da ubije klinku, vec ga shalje u vreme kada je ona full utrenirana konobarica, i spremna je da mu, u saradnji sa deranom iz buducnosti izlomi terminatorsku facu sa pushkama i pishtoljima, i po kojom presom i stegom ... :S:

ako kažete da su ovi terminatori glupi, kontam da je skynet hteo da uštedi na komponentama pa ovi njihovi procesori imaju neki bug (TLB?) i ne mogu da se overklokuju dobro. a ovi što ih šalju u prošlost su neki bolji primerci, kao black edition, mogu da se overklokuju lako. pa čak možeš i dodatna jezgra da im otključaš.

*******cija naravno. :)

E, ali mnogo ste se gadno udubili u celu tu tematiku, o kakvim bre devojcicama pricate, bas bi zanimljiv film bio da se vrati u proslost i ubije Saru Konor na ljuljasci.. Opustite se i ne skrnavite fantasticni T2....

Možda postoje samo određene tačke u vremenu na koje mašina za put kroz vreme može da pošalje nekoga.

E, ali mnogo ste se gadno udubili u celu tu tematiku, o kakvim bre devojcicama pricate, bas bi zanimljiv film bio da se vrati u proslost i ubije Saru Konor na ljuljasci.. Opustite se i ne skrnavite fantasticni T2....

Pixar da ga odradi - bio bi epic film! :p

Pa i da se vrati da ubije Saru na ljuljasci naisao bi njen neustrasivi Otac/Stric/Stariji brat teenager, pokupio je u poslednjem trenutku i pobegao u sumu, zatim bi zli terminator pobio ostatak njihove familije itd itd i opet imamo pricu. Igoritze ne kapiram poentu tvog hejta.

Pa i normalno je da budu stariji modeli terminatora, tek je poceo rat, a novije modele ce da salju kasnije kako rat odmice vreme protice i izlaze noviji modeli, mozda gresim ali meni je tako realnije.

Pa i da se vrati da ubije Saru na ljuljasci naisao bi njen neustrasivi Otac/Stric/Stariji brat teenager, pokupio je u poslednjem trenutku i pobegao u sumu, zatim bi zli terminator pobio ostatak njihove familije itd itd i opet imamo pricu. Igoritze ne kapiram poentu tvog hejta.

Pa nije to hejt, nego čisto razmišljanje out of the box. Igiritza ima drugačije mišljenje, i nije jedini. Želimo malo više inteligencije u ponekim momentima filmova koje smo voleli-volimo.
T2 sam gledao kao klinac par desetina, ako ne i preko 100 puta, ali ako vidim manu sigurno ću je prokomentarisati, to je po meni normalno. Nemoguće je biti fan a ne suditi o nekim stvarima.
Možda smo malo ozbiljnije to sve doživeli nego ostali. Amerima je zabava na prvom mestu, priča na petom.

Amerima je zabava na prvom mestu, priča na petom.

A ti nisi uzivao i bio totalno oduvan kad si gledao T1 i T2 prvi put? :) Bas ste svi tad razmisljali o paralelnim univerzumima i crnim rupama, da je Skynet mogao da posalje Patricka da ubije Saru dok je bila beba i ostalo.. :)
Prvi i drugi film skroz imaju realnu pricu (ako uopste moze tako da se nazove prica u Sci-fi filmu), sad vi tu trubite "sto ga nisu poslali jos ranije u proslost", brate, zato sto onda ne bi bio tako dobar film! :)

Poslednja izmena:
+1

Btw, Igoritza tad i jeste razmisljao o tome, pa su mu ukrali ideje i sagradili masinu za crne rupe u cern-u:)

Dobro de, tad sam imao 12 godina, nisam bas mogao da mislim tako duboko, tj. nisam zeleo da mislim i narusavam ikonu terminatora, sada sa ove distance mi nije problem:D

Zasto vam to sad smeta:D

Igoritza zna nekad da predje granice, ali to ovaj put nije slucaj:D

Bez obzira, skidam HD rip sva tri filma, jer jos sam fan:D

Pa meni ne smeta nesto posebno ali mi je nekako besmisleno, pogotovo sto je T1 snimljen pre 20 i kusur godina. Po toj logici je svaki film koji se bavi timetravelom los jer uvek nesto moze drugacije i efikasnije da se uradi nego sto je to u filmu prikazano. Mogao je skynet da se vrati u gradjanski rat, nadje sarinog cukundedu i overi ga nekim super future sniperom u glavu, samo sto tad ne bi bilo ni filma posto bi masine vladale svetom :D

Šta će mu super future snajper, nek ponese "Dragunov" i ušteka se negde, bam, headshot:p

Mislim ok, prva 2 dela su odlični.
Treći je..pa, svi znamo kakav je:D
Četvrti još nismo videli, ali iz onoga što jesmo zaključujemo da su specijalni efekti odlični, da je Konor malo prso pod pritiskom, da je Markus jedini cool lik (naravno, čim je kiborg), ostale ne želim da pominjem, priča je u koliziji sa prva 2 filma, terminatore su izgleda prvo pravili od neke loše legure (svetska kriza ***.) i bili su blago retardirani, nešto kao braća Dalton:D
Kad odgledam film, staviću tačku na sve i to podeliti sa vama:)

Dovoljno?

Samo malo logike, i to je sve što tražim. Ok da T-600 možda nije super pametan, ali da ih ubijaju sa smrdljivom M-4? Zaboga pa ono je ogroman bot, lepo oklopljen, svakako robustniji od T-800 (koji je infiltrator prevashodno) a svi znamo koliko torture su izdržali oba T-800 u prva 2 filma.

Po toj logici je svaki film koji se bavi timetravelom los jer uvek nesto moze drugacije i efikasnije da se uradi nego sto je to u filmu prikazano.
Što generalno i jeste slučaj, ako te priča ne natera da zažmuriš na jedno oko:p

Poslednja izmena:
Ima jedna rupa u prici koju sam nasao u komentaru za cetvri deo ali tek kada ga odlgedam moci cu da potvrdim da li je ovako odradjeno.

Skynet's plan was to capture Kyle Reese, John Connor's father, and take him to one of its bases, then lure John in to rescue him. Once he arrived, then he would be captured and both of them would be killed, thus eliminating the threat to it throughout the time stream. But here's the problem: the plot hole, once you realize it, sinks the whole movie.

Skynet never learned the identity of John Connor's father, so how would it know which human to use as bait? The movie probably could've been just as good without this little bit, but maybe the screenwriters decided to get clever and throw it in, I don't know. All I do know is that one bit ruined an otherwise pretty good film.

Poslednja izmena:
Ja sam shvatio da je pljuvanje po T1 i T2 i zato se bunim, treci sam jednom gledao i delim misljenje vecine sto je i logicno a cetvorku gledam cim se pojavi u HD :)

Ima jedna rupa u prici koju sam nasao u komentaru za cetvri deo ali tek kada ga odlgedam moci cu da potvrdim da li je ovako odradjeno.

Skynet's plan was to capture Kyle Reese, John Connor's father, and take him to one of its bases, then lure John in to rescue him. Once he arrived, then he would be captured and both of them would be killed, thus eliminating the threat to it throughout the time stream. But here's the problem: the plot hole, once you realize it, sinks the whole movie.

Skynet never learned the identity of John Connor's father, so how would it know which human to use as bait? The movie probably could've been just as good without this little bit, but maybe the screenwriters decided to get clever and throw it in, I don't know. All I do know is that one bit ruined an otherwise pretty good film.

vezano za spojler, ja mislim da je to bilo u prvobitnom scenariju, pa su to izbacili i prepravili. bar se nadam

Kod trećeg dela mi se sviđa odličan kraj. Najsvetliji deo celog filma.

Najveća prevara trećeg i četvrtog dela je što ga mogu gledati 13ogodišnjaci. Aman, film se zove terminator! Izbaciti nasilje, psovke i golotinju je apsurdno!

Shit je što Salvation gubi od Noći u muzeju sa Benom Stilerom, koliko god bio loš T4 mora biti bolji od dotičnog:( Ok, možda Kristijan pati od betmen sindroma, ali Stiler je (skoro) uvek isti, šta god da glumi(daleko od toga da je uvek dosadan, naprotiv).
Samo da je malo drugačija ekipa oko Bejlija i Vortingtona verujem da bi stvari bile više na mestu, naravno trebli su malko priču zakrpiti:)
U krajnjem slučaju, sigurno je bolji od T3.

US AND CANADA BOX OFFICE THIS WEEK
1. Night at the Museum 2 - $70m
2. Terminator Salvation (above) - $53.8m
3. Star Trek - $29.4m
4. Angels and Demons - $27.7m
5. Dance Flick - $13.1m

Da dodam, svakako ću ovo gledati u bioskopu, bar će terminatori biti ogromni a explozije još veće:D

Poslednja izmena:
Salvation treba da gubi od takvih filmova,jer je zesci promasaj teme na kojoj je zasnovan.Sto se tice raznih komentara,tacno ej da T1 i T2 imaju neverovatne smesne scene i propuste,pogotovo ono sto vidite pri gledanju u HD formatu sto niste primetili ili niste mogli da primetite ranije.Ali napredovanjem efekata mesto da noviji delovi budu bolji oni su sve zatupljeniji ali sa extra efektima .I ko sto neko rece amerima je bitan efekat a ne prica.Ako pogledamo mogucnost realizacije price T1 i T2 mozemo da vidimo da je vec odavno realna sto se tice robota pravljenih za ubijanje(us army ih koristi i ispituje odavno ,cak je u poodmakloj test fazi skoro identican roboty kao T1 koji s epojavljuje u 3 delu),jedina stvar koja je malo tupa iz sadasnje perspektive je to putovanje kroz vreme.Ali t3 pogotvo t4 su totalno ispali iz te price,tacno pocetak je rata u t4 pa su mozda zato stari roboti,ali ajd malo da razmislimo,lakse im je bilo da 2018 ili tamo neke naprave hibrid coveka i robota koji ce da bude najvise covek od svih (infiltracionih) robota koji su slati kroz vreme da ubiju konora i saru,koji je sto se vidi po 4 delu mnogo napredniji i od t800 a nisu tad napravili tx ,t100,.... ako krenete da razmisljate vidi se da t3 pogotovo t4 prica ne pije vodu.Da ne duzim,tacne su prica da kao klinac nisam razmisljao o prici T1 i T2 ali kako sam rastao video sam da je prica veoma moguca,i sada vec jako realna (izuzev putovanja kroz vreme,ali ko ce ga zanti ;)),dok prica t3 je tamo vamo a t4 je promasaj teski.Ono sto mi se u T4 najvise svidelo je sto ameri ne koriste F22 (ko u svim novim filmovima pogotovo za borbu protiv vanzemaljaca i robota) vec a10 thunderbolt 2(warthog).

PO meni t3 je trebao da bude snimljen u fazi 2029-e tj da se vidi borba izmedju terminatora i ljudi (iz onih kratkih inserata u t1 i t2) i da polako tu zaokruze pricu eventualno t4 gde bi bio kraj ratu a ne ovako idemo od extra mogucnosti izokola da bi zaradili vise para ,pa dok je interesovanje veliko izmisljacemo gluposti da bi sto vise delova bilo po bioskopima da bi na staroj slavi uzeli sto vise para ,pa dok ide i dok uzima lovu bice delova ,kad propadne (tj kad se ljudi zasite ) naglo cemo snimiti kraj.E zbog ovog zakljucka je T4 tako slab na blagajnama i bice svakim delom sve slabiji.PA mogli su i kuma tako da snimaju,xxx delova (ovajh ubije ovoga ,njegov sin onog prvoga ,sin prvoga sina drugoga itd) ali nisu.Jednostavno treba znati ispratiti pricu i znati gde sve zaokruziti i stati a ne ovako...

Poslednja izmena:
dok eto, meni je batman begins najbolji betmen od svih. Ovaj film nisam gledao, ali prica "e ovako je pocelo" mi je neuporedivo zanimljivija od "e ovako se zavrsilo'...

Ajd ovako...uradili su te scene iz 2029...roboti su pobili ljude i shta onda...Kraaaaaaaj....
Ili...ljudi su pobili robote...i shta onda...Kraaaaaaj....Jednostavno, ako bi se kasnije pojavila neka do jaja ideja, tesko da bi bilo prostora za manervisanje, poshto svi znaju kako se to zavrsilo...zato se batman nikad nije zavrsio :)

jel gledao neko seriju Terminator:Sara Conor Chronicles ? :)

Ta serija je bila sramota...Fazon, terminator puca iz utoke na saru, ona se sakrije iza neke krsh fotelje....i ovaj rafalishe po fotelji, a ona iza, jelte, sigurna.....Metak jelte, ne moz` da prodje kroz fotelju...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno