Šta je novo?

Terminator 4 the movie!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U bre, tu pesmu i dan danas znam skoro napamet:D

Poslednja izmena:
bolja fora za spoiler je šta konor kaže ženi na kraju scene koja prethodi toj sa gorepomenutom pesmom.

U još par navrata se pominju tekstovi iz prethodnih delova,tekstovi iz upečatljivijih scena.
Kyle Reese pominje jednu takvu istu rečenicu ko u T1.

Video sam i taj cam(erni) snimak i tvrdim da tu fali 1/2 ako ne i 3/4 celokupnog platna.
Drugim rečima to je negledljivo.

Poslednja izmena:
Ih bre ljudi, gledajte u bioskopu, kakav CAM divx...

Poslednja izmena:
Treba mi odgovor od nekog beogradjana. Da li ima neki dobar bioskop koji prikazuje novog Terminatora u blizini zeleznicke stanice u starom Beogradu, ili mozda novom? Ocemo i mi novosadjani da pogledamo nesto na velikom platnu. :smash:

Nemoj bre da se ogranicavas na blizinu zeleznicke stanice. Kad vec dodjes tu, odradio si najtezi deo posla. Idite u neki od fancy trznih centara, prosetajte, jedite malo junk food-a i na kraju gledajte Salvation :).

Poslednja izmena:
Ja se kanim sutra, ako prođem ispit:D
A i ako ne prođem:D
Kontam tuck ili onaj u delti, gde budem imao živaca da odem.

Treba mi odgovor od nekog beogradjana. Da li ima neki dobar bioskop koji prikazuje novog Terminatora u blizini zeleznicke stanice u starom Beogradu, ili mozda novom? Ocemo i mi novosadjani da pogledamo nesto na velikom platnu. :smash:
Blizu železničke imaš bioskop Partizan :D:d:D

Poslednja izmena:
Tamo se svaki dan prikazuje Terminator Analation...:D

Osim Partizana nemas nista :D

Sedite lepo na tramvaje 7 ili 9 i pravac Delta City ili Usce (staje ispred).

Poslednja izmena:
Ili:
Z. Stanica -> Z. Venac -> bus 52/53 -> B. Brdo -> Roda.
:D

film baš i nije neki hit u americi, pa se možda ubrzo pojavi neka R5 varijanta. kao što to obično biva.

Ko je igrao Fallout 3 neka obrati paznju na jedan kadar u filmu koji podseca na igru. Nazalost ne secam se u kom delu, mislim da je kada Markus gleda na ono sto je ostalo od grada.

Gledao sam:D
Odemo do ušća, lepa sala, prostrana, zvuk je ok ali mislim da može i bolje, slika je bila čudna, nekako mutna i sa strana kao da je bila oštećena, naravno pojavljivale su se tako neke anomalije ponekad (dlake i sl.), sedeo sam iza Gordana Kičića koji je mnogima bio veća atrakcija od samog filma:D
Film je manje više onakav kakav sam očekivao da će biti, dobija prolaznu ocenu zbog Sema Vortingtona i Mun Bladgud koji su zaista odličan par, jedino sam uspeo nekako da se unesem u njihov deo priče, to je jedina trunka ljudskosti u celom filmu, njih dvoje prave magiju:)
Skoro nisam video tako topao odnos između nekog filmskog para, iako se ništa ne dešava konkretno, ako izuzmemo da spašavaju jedno drugo, ma ljubav bre:D

Bejl može da prođe, mada zna da nervira, njegova filmska snajka treba da nastavi sa oranjem njiva u Teksasu ili odakle već dolazi. Mogla bi da prođe u Perl Harburu jer je tako jadna i patetična da nemam reči, pravo lice Amerike.

Cela sala je podivljala kada se pojavio Arnold - T-800, zaista vredan prizor i drago mi je što sam prisustvovao takvom izlivu emocija:)
Guvernator i kad nije tu, hebe kevu:D

Lik Markusa Vrajta je odličan, mada nije fer šta su mu radili kroz ceo film, mada opet možda je i zaslužio zbog greha iz prošlosti, ali na kraju niko od divnih i toplih prijatelja Džona Konora nije dao srec svom vođi, već je to uradio kiborg, tako da se potvrđuje činjenica da je pokret otpora gomila skotova, a da neko ko je skoro fizički dehumanizovan i dalje ima dobrotu u sebi:D
Man - Machine interface, jedini put:D
Nije fer što su mu uzeli srce, prosto nije fer. McG loš si čovek.

Ali da ne *****m više, na kraju sam počeo da se smejem i da ovo shvatam kao komediju, jedino tako možete kulirati ovakav film, ako ste pravi fan:S::)

Nadam se da će McG naučiti lekciju i ako bude pravio sledeći film treba naći nekog da se izdere malo na Bejla i njegovu snajku, možda guvernator ili tako neki veliki baja:D

Još jednom, prolazna ocena zbog Vortingtona i Bladgud, zbog njih vredi gledati, naravno guvernator je hebo kevu Konoru:D
Onaj Jelcin mi je nekako bledunjav kao Kajl Ris, onako, srednje žalosno:S:

I da dodam, uopšte mi nije jasno od čega je sastavljen Konor, koliko je batina dobio trebao bi biti mrtav bar 3 puta, imao bi razne otvorene prelome, unutrašnja krvarenja i sl. možda je on pravi terminator koga je napravio skajnet jer se smorio od svega i rešio da se ubije:D

Gledajte film, ipak:D

Poslednja izmena:
Gledao film u ster cinemi [koja je po difloltu glupa sa zvukom] i novi terminator je jedno prenabudzeno/hajpovano cg ,,god bless america and our stupid people with fake emotions" s-r-a-nj-e.

Ima rupa vishe nego shvajcarski sir.

Poslednja izmena:
Razocaran sam totalno. Neupecatljiva gluma, jeftini default dijalozi.. ocekivao sam dosta vise.

Eto, gledao sam danas T4 u bioskopu, pa da ukratko prenesem utiske (napomena: obožavam SF, ali nikada nisam bio baš neki ljubitelj serijala Terminator).

Dakle: OK film, dobra akcija i specijalni efekti, priča može da prođe, glumci su dobri (naročito dve glumice* :D ). Sve u svemu, ocena 7/10. Vredi odgledati, zabavan je film...

Ukratko o filmu :

!!!!!! SPOILER WARNING !!!!!!

2050 godina , rat protiv Skajneta se blizi kraju. Dzon Konor je ostao bez jaja, al mu robot dao svoja i on dalje zivi. Sve se pretvara u spansku seriju. Jaja evoluiraju u Optimus Prajma koji se zaljubljuje u Triniti ,koju cepa Neo i zato mashine napadaju ljude. Situaciju hoce da sredi Supermen ali ga spreci Joker zelenim kriptonitom i od radosti se ufiksa al previse i rikne ...

/sarcasm off

ok neko mi je skinuo post, uglavnom ima novi CAM slika je do jaja.

Evo, meni se malo slegli utisci, i ako zaboravim na neke *****ske scene i *****ske glumce, ovo je dobar film:)

Pokušavam da zamislim zonija štrumfa i ovu i nikako mi ne ide taj štrumf-seks, još kad ona bekne na svom luizijana-texas naglasku:D

Poslednja izmena:
Pokušavam da zamislim zonija štrumfa i ovu i nikako mi ne ide taj štrumf-seks, još kad ona bekne na svom luizijana-texas naglasku:D
Hehehehehe :eyebrows:

Ja bih dao prednost Dobrokrvavoj Mesečarki (Moon Bloodgood), ali i ova izgleda vrlo&veoma :banana:

Ma Mesečarka je dobra na svim nivoima, može čak i da glumi:D Valjda su mi dosadile ove riđokose & blijede Amerikanke:D

Još jedna stvar koja je odlično odrađena, možda najbolje u odnosu na ostale terminator filmove, specijalni efekti. Definitivno T-800 nikad nije bolje izgledao:)

Uhh, zaboravih da kažem, pojavio se originalni soundtrack u FLAC formatu, ko voli nek izvoli 289Mb:)

Prilozi

• 00 - Terminator Salvation.jpg
    00 - Terminator Salvation.jpg
    75 KB · Pregleda: 69
Poslednja izmena:
Odgledao sam u subotu film lokacija usce 3d sala.
Za mene je ono dobro sto se slike i zvuka tice, posto bolje nisam cuo ni video.
Sad cekamo 2011 T5 :D .

E kad se samo setim....

Tamo se svaki dan prikazuje Terminator Analation...:D

Kada se pojavio T3 baš sam bio dokon, i visio sam kod drugara u Opovu u njegovoj ex igraonici. I tako ti uz mnoooogo piva ekipa dokonih pijanih budala prevede i totalno "unakazi" film :d (subtitlovi se elementarno edituju u notepad-u za neupućene :smoke:)
Naravno, naziv je bio "Sperminator III", a o dijalozima bolje da ne pričam:eyebrows:
Džon Konor je bio Džon Qrton itd...
E da, danas me zvao ortak, bio je u Ušću, skoro pa privatna projekcija, preko dana, 5-6 ljudi u sali. Kaže da je podnošljivo, mada je njesra u suštini, al eto, i roboti imaju srce. Kako god, otići ću pa ću pogledati:bottle:

Iskreno, što vreme više prolazi, salvation izgleda sve bolje, kao da morate da odbolujete da bih ovo izgledalo ok:D
Guvernatora verovatno više nećemo videti, bar ne pravog, treba misliti na budućnost, pojaviće se uvek neka mašina vredna pažnje, ili neki kiborg vredan pažnje:D
Čak mi i Bejl kao Konor sad izgleda realno, tj. lik je definitivno prso, a kako i ne bi posle svega? Kad je neko izložen stalnoj opasnosti i skoro sigurnoj smrti ceo život, pre ili kasnije mora malo da postane hladan i lud. A kako se ovde rat vodi protiv mašina, logično je da su i ljudi na neki način postali hladni i sirovi kako bi se adaptirali na uslove borbe:)
Ostaje pitanje kako su preživeli onolike atomke i ne pate od nekih kancerogenih ili mutogenih obolenja? Ali dobro, to je pitanje primenjivo na celu franšizu, pa možemo i da ga zaboravimo:p

Mislim da smo možda prestrogi prema ovom ostvarenju, kontam da bi ipak bilo tužno da se cela priča završi:)
A bilo je i gorih četvrtih delova, npr Alien 4 je očajan:)
Vredi ga odgledati, iskreno, jedva čekam neki BD-rip, tek onda ću zaista uživati:p

PS. Rus ako ti je ostao taj sub za T3 mogao bi da ga podeliš sa nama:D

Poslednja izmena:
Socom ... Film je ...... Daj ne przi ljude da daju pare da ga gledaju ... Nije vredan ni CAM release-a a kamo li 300-400 din. za kartu ... The story of Rickey je izmislio film za ovo ... Mislim ako ste zesci fanatik Terminator serijala odgledajte film i sanse su 50%/50% da vise necete biti ...

Ne znam sta ste ocekivali od filma , neki istorijski triler? Po meni film je odlican,nista losiji od nekih prethodnih delova.

Sinoc odgledah u Uscu xpand3d sali. Meh......nista narocito mi nije film, Christian Bale me nervira kao uvek:d. Ne pamtim kad sam gledao vise pucanja i explozija na filmu. Nemam zelju da ikad opet pogledaj ovaj film. Da nije Moon Bloodgood....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno