Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Imate li neki predlog na temuu? Koji je dobar?

Prilozi

• Screenshot_2025-06-01-21-29-06-725_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2025-06-01-21-29-06-725_com.einnovation.temu.jpg
    146.8 KB · Pregleda: 233
Nijedan od tih. Idi na onaj najveci sto se reklamira kao 115 in 1. Ima kutiju iz dva dela i oko 100 razlicitih nastavaka. Do sada sam sa njih otvorio i popravljao sve sto imam po kuci a ima specificne srafove cak i neki HP desktop kompjuter sa cudnim srafovima ?

Sada sam narucio jos jedan komplet da imam u rezervi i da ne poskupi kao ostalo.

Neki nvme SSD od 10900 dinara sam narucio na temu , evo vec 3 dana jos nije spakovan a nije u prednarudzbini nego obicna narudzbina , mada rok je 7 dana da upakuju tako da cemo da vidimo. Valjda mi nece poslati slupan NVME nedaj Boze :)

Može li nekako da se bira kojom će kuriskom službom poslati paket? Ili nekako da se napomene da ne šalju preko neke određene kao što je AKS raspali?

Do sada su mi sve dostavljali preko Pošte ili Daily Express, to mi je odgovaralo jer obe kurirske službe imaju paketomate i naravno opcija da se preuzme u pošti.

Problem je što su od skoro počeli preko AKS da mi dostavljaju pakete a ta kurirska služba u mom gradu nema ni paketomat ni paket shop tako da jedini način da primim paket je da se jurim sa kurirom pošto često nisam na adresi...

Meni su sve kurirske službe OK.
Jedini problem koji imam je da neki koji imaju paketomat, ni ne pokušaju da mi ostave kući, nego pravo u paketomat, pa da idem da podignem.
Uglavnom, za ne previše gabaritne stvari, mogu da mi ubace u moj paketomat (rupa na garaži sa klapnom) i ne moram da budem kući da preuzmem. Neke veće stvari, se snađemo tako što daljinski otvorim vrata garaže, pa mi čovek ostavi na podu garaže i onda ja zatvorim. Pratim kamerom da ga slučajno ne zatvorim ili nešto slično :)
Više stotina Aliexpress paketa i par desetina Temu paketa i lepo meni, lepo njima...

Neki nvme SSD od 10900 dinara sam narucio na temu , evo vec 3 dana jos nije spakovan a nije u prednarudzbini nego obicna narudzbina , mada rok je 7 dana da upakuju tako da cemo da vidimo. Valjda mi nece poslati slupan NVME nedaj Boze :)
Kojeg je kapaciteta taj nvme SSD? Zar ti nije bilo bolje da si za te pare uzeo ovde kod nas sa garancijom? Po meni se jedino isplatilo uzeti onaj Kodak ssd od 1tb koji je kostao 2.500 din.

e sa temu izbegavam carine ili ne, video samneki pc case za 10k pa da me ne odvale ko majmuna ili da narucim slobodno?

Da li je neko uzimao heat sink za m2 SSD da je za preporuku? ima ih raznih, a nemam kad da eksperimentišem

e sa temu izbegavam carine ili ne, video samneki pc case za 10k pa da me ne odvale ko majmuna ili da narucim slobodno?
Mnogo puta smo pisali ovde u temi o tome, da si se samo vratio nekoliko str. unazad pronasao bi odgovor, ali ajde da odgovorim. Nikakvu carinu ne placas, cena je ta koju vidis na njihovom sajtu i nista dodatno ne placas. E sad, ne znam kakvo je to kuciste koje hoces da narucis, ali mislim da za 10k imas i ovde kod nas pristojna kucista.

Jel uzimao neko neki tablet da je ok?
Ja sam uzeo Teclast T65 Max jer mi je trebao veliki ekran. 13 inča je, Helio g99 cpu koji je skroz korektan, full hd je, dobar zvuk. Sve u svemu završava mi posao, imao sam gomilu kupona za popuste pa me izašao 140 evra, što je odlično. Regularno mislim da je oko 27k dinara.

Mnogo puta smo pisali ovde u temi o tome, da si se samo vratio nekoliko str. unazad pronasao bi odgovor, ali ajde da odgovorim. Nikakvu carinu ne placas, cena je ta koju vidis na njihovom sajtu i nista dodatno ne placas. E sad, ne znam kakvo je to kuciste koje hoces da narucis, ali mislim da za 10k imas i ovde kod nas pristojna kucista.
pa iskreno ja bi hteo da uzmem ono metalfish belo al to nisam video na temu samo alliexpresu i ne dostavljaju za srbi, proslo sam uzeo u nemackoj, al trazim da je belo, matx i da nije vece od 40x30x20. kod nas nisam nasao tako nesto ili sam samo los u trazenju

Brate, ja tebe nista ne razumem, pises u temi o "Temu" na kojem nema tog kucista i ja sam ti na to odgovorio da se ne placa carina, nisam napisao da se na aliju ne placa. Za Alliexpress imas dr. temu, nemoj ovde da pises. A imas i podforum "Šta da kupim" pa tamo otvori temu, jer ce ovi nasi postovi verovatno biti obrisani, a i treba.

GsmshjPXsAAD52C.jpg

Ne zamerite ukoliko je bilo ili nije za ovaj topik.

• Funny
Reagovanja: uji
Ovo je više za zabavne IT sličice. Nas neću komentsrisati, jer su Bugari pobedili sa tetrisom 🤣

^ Meni više liči na Block blast. 🤔

6 dana već piše vaša porudžbina se bira u skladištu, koliko je vama najduže pisalo ovo dana ?

Nazad
Vrh Dno