Ne. I polako sa epitetima, nema potrebe za tim na ovom forumu.Može li nekako da se bira kojom će kuriskom službom poslati paket?
Kojeg je kapaciteta taj nvme SSD? Zar ti nije bilo bolje da si za te pare uzeo ovde kod nas sa garancijom? Po meni se jedino isplatilo uzeti onaj Kodak ssd od 1tb koji je kostao 2.500 din.Neki nvme SSD od 10900 dinara sam narucio na temu , evo vec 3 dana jos nije spakovan a nije u prednarudzbini nego obicna narudzbina , mada rok je 7 dana da upakuju tako da cemo da vidimo. Valjda mi nece poslati slupan NVME nedaj Boze![]()
Mnogo puta smo pisali ovde u temi o tome, da si se samo vratio nekoliko str. unazad pronasao bi odgovor, ali ajde da odgovorim. Nikakvu carinu ne placas, cena je ta koju vidis na njihovom sajtu i nista dodatno ne placas. E sad, ne znam kakvo je to kuciste koje hoces da narucis, ali mislim da za 10k imas i ovde kod nas pristojna kucista.e sa temu izbegavam carine ili ne, video samneki pc case za 10k pa da me ne odvale ko majmuna ili da narucim slobodno?
Da li je neko uzimao heat sink za m2 SSD da je za preporuku? ima ih raznih, a nemam kad da eksperimentišem
Ja sam uzeo Teclast T65 Max jer mi je trebao veliki ekran. 13 inča je, Helio g99 cpu koji je skroz korektan, full hd je, dobar zvuk. Sve u svemu završava mi posao, imao sam gomilu kupona za popuste pa me izašao 140 evra, što je odlično. Regularno mislim da je oko 27k dinara.Jel uzimao neko neki tablet da je ok?
pa iskreno ja bi hteo da uzmem ono metalfish belo al to nisam video na temu samo alliexpresu i ne dostavljaju za srbi, proslo sam uzeo u nemackoj, al trazim da je belo, matx i da nije vece od 40x30x20. kod nas nisam nasao tako nesto ili sam samo los u trazenjuMnogo puta smo pisali ovde u temi o tome, da si se samo vratio nekoliko str. unazad pronasao bi odgovor, ali ajde da odgovorim. Nikakvu carinu ne placas, cena je ta koju vidis na njihovom sajtu i nista dodatno ne placas. E sad, ne znam kakvo je to kuciste koje hoces da narucis, ali mislim da za 10k imas i ovde kod nas pristojna kucista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari