Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Pa ja sam se na neki nacin u postu iznad ipak drzao teme, a mislim da tvoj post bas nema nikakve veze sa temom. Pises "bila najuređenija i najprosperitetnija država". Koliko je takvih drzava bilo, ali "bilo" nekada. Svakako treba obrisati i tvoj post, a i ovaj moj, jer nema veze sa temom, za razliku od mog posta iznad.

Može li preporuka za powerbank?! Onaj koji smo spominjali u temi je (trenutno) rasprodat, a burazer bi naručio da mu stigne što pre...?

Da, to je taj, ponudio ga je Temu kao sličan, samo nisam ni kliknuo zbog 3*, hvalaa :)

Budi drug, daj neku autentičnu sliku?
Zaboravih onomad da pošaljem slike ranca, ali pošto sam poručio još jedan isti za ženu mi, evo svežih slika, vidi se da je još savijen od transporta :) Odličan kvalitet kao i prošli put, rajsferšlusi kvalitetni, klipse kvalitetne, može da stane brdo stvari i da još bude lufta, za putovanja od 3-4 dana će biti extra :)

To je konkretno ovaj model: https://share.temu.com/7lowfrmCDxA

1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg

Da, u pravu si, teško da je to HP, kao i ovaj soundbar . :)
Jel' kupovao neko neki soundbar za PC za ispod monitora non BT, samo mi je zvuk bitan a da ima napajanje preko USB?

I to je replika, nadam se da ovu repliku slušalica hp od 1590 što sam uzeo, da nema neku c media zvučnu staru preko 15 godina haha.

Dajte link od nekog kompresora za auto gume, da je neko kupio i da je zadovoljan ima ih mali milion na sajtu, pa makar nesto provereno?

Ovaj sam stavio u wishlist za buduću kupovinu jer ga je neko (čini mi se baš u ovoj temi) preporučio, da može bez problema da pumpa i automobilsku gumu.

Mada meni više treba nešto ovako, za bicikl...

Dajte link od nekog kompresora za auto gume, da je neko kupio i da je zadovoljan ima ih mali milion na sajtu, pa makar nesto provereno?
nabavih jedan, gume bi trebalo da pumpam na 2.2, ali mi displej pokazuje preko 3? i naravno neće da startuje...kad prebacim na psi, što je mode za bicikle, onda kao pokazuje prave vrednosti...

Ovaj posedujem nekoliko meseci.
Ne znam koliko traje baterija, ali deluje da je savim ok.

Podigao sam Fiat Doblo, jedna guma skroz ispuštena i sa istom baterijom doduvao bar 6 ili 8 biciklističkih guma do 4.2-4.5 bara. I pala jedna od tri crtice, pa dopunio.

Na mojim kolima sam samo jednom proverio pritisak.
Šraf za konektor bi možda mogao da ima mekši freeturn, ali I ovako je sasvim dobar uređaj. Ima i lampu, super za večernje doduvananje, a može da se koristi i kao ultra prespori Powerbank.
Puni se na 3.5W.

https://share.temu.com/C5WJ9CSJ5xA

Link koji si postavio nije dobar.
ni meni ne otvara stranu, samo izlog sa proizvodima...
j b, evo zezanja dodatnog...

fotkao sam pa ko hoce neka nadje po specifikacijama sa ambalaze i uredjaja. konkretan je prodat istog dana jer je bio veliki popust. a moguce je da kinezi stancuju isti starter u vise fabrika koristeci isto telo. tj mozda spolja izgleda isto a unutra bude neka losija baterija ili elektronika.

IMG_3.jpg

IMG_2.jpg

IMG_1.jpg

Kako dobijete promociju za 6 poklona? Kada ukucam "dailyfree", pise da je istekla promocija.
Par puta mi iskocila ta promocija sama pa nisam iskoristio, a sada, kada bih da je koristim, izbacuje mi samo 23000rsd promociju.
Uglavnom sam koristio claimcredit.

Kako dobijete promociju za 6 poklona? Kada ukucam "dailyfree", pise da je istekla promocija.
Par puta mi iskocila ta promocija sama pa nisam iskoristio, a sada, kada bih da je koristim, izbacuje mi samo 23000rsd promociju.
Pogledaj u svojim porukama pa pod "Promotions". Meni šalju to za free gifts svaki dan skoro.

Vidim gore preporuke za powerbank. Ima li neki da moze da puni i laptop? 65w ili 100w?

Jel zna discount777 kad se iskoristi posle koliko vremena se obnovi da mogu opet da koristim?

Više je tema za naše pošte, ali pizdim zato što mi REDOVNO poštar donosi pakete s Temua na adresu, a kako često putujem, ostavlja na šalteru pošte, a varijantu za paketomat (a imam ih TRI na dostavnoj pošti) ni ne nudi.

Ti pokloni uglavnim i nisu pokloni ali mi mislimo da jesu, sve se to naplati.
Evo ja sam sad, posle nekoliko meseci nekoriscenja temu aplikacije, otvorio aplikaciju kako bi porucio nastavke za univerzani punjac i jos neke sitnice uz to da dodam, da ispunim limit 1700 dinara i dobijem kupon sa dva besplatna proizvoda.
I gle cuda, kao prvi poklon mozes birati bukvalno sta hoces, a za drugi ti izbacuje samo neka jeftina sr.... i aj kliknem ja na nesto kad ono kaze da moram napuniti korpu sa maksimim 2500 dinara kako bi ostvario besplatne proizvode i dobio neki kupon sa 10.000 dinara. Sto bi u prevodu znacilo moze i manje od 2500 dinara.
I gle cudo broj dva, ja nabacam ono sta sam pronasao, a da mi treba jer ne mozes birati nego samo ono sta oni izbace, ukupno bude 19xx dinara, kad sam hteo da odem i da zavrsim kupovinu kad ono nemoze, izbacuje poruku dodajte jos proizvoda kako bi ste dobili besplatne proizvode.
Temu je jedan prefrigan igrac za navlacenje naivnog naroda.
Na kraju sam pazario samo ono sta sam imao nameru da kupim prvobitnim ulaskom u aplikaciju, ucu u aplikaciju jos koji put ali samo zbog pracenja posiljke i kad posiljka stigne opet me Temu nece videti do daljenjeg.

Prvi put mi daje ovo.
3000/4600

Prilozi

• Screenshot_20250422_215317_Temu.jpg
    Screenshot_20250422_215317_Temu.jpg
    241.1 KB · Pregleda: 82
Ti pokloni uglavnim i nisu pokloni ali mi mislimo da jesu, sve se to naplati.
Evo ja sam sad, posle nekoliko meseci nekoriscenja temu aplikacije, otvorio aplikaciju kako bi porucio nastavke za univerzani punjac i jos neke sitnice uz to da dodam, da ispunim limit 1700 dinara i dobijem kupon sa dva besplatna proizvoda.
I gle cuda, kao prvi poklon mozes birati bukvalno sta hoces, a za drugi ti izbacuje samo neka jeftina sr.... i aj kliknem ja na nesto kad ono kaze da moram napuniti korpu sa maksimim 2500 dinara kako bi ostvario besplatne proizvode i dobio neki kupon sa 10.000 dinara. Sto bi u prevodu znacilo moze i manje od 2500 dinara.
I gle cudo broj dva, ja nabacam ono sta sam pronasao, a da mi treba jer ne mozes birati nego samo ono sta oni izbace, ukupno bude 19xx dinara, kad sam hteo da odem i da zavrsim kupovinu kad ono nemoze, izbacuje poruku dodajte jos proizvoda kako bi ste dobili besplatne proizvode.
Temu je jedan prefrigan igrac za navlacenje naivnog naroda.
Na kraju sam pazario samo ono sta sam imao nameru da kupim prvobitnim ulaskom u aplikaciju, ucu u aplikaciju jos koji put ali samo zbog pracenja posiljke i kad posiljka stigne opet me Temu nece videti do daljenjeg.
Ja sam vec nekoliko puta ovde u temi pisao da je sve to navlakusa sa njihovom aplikacijom, poklonima, tockovima itd. Stara dobra izreka "Ne kupuj ono sto ti ne treba, jer ces prodavati ono sto ti treba".🤣
Ako je cena koju meni prikazuje za SSD od 240gb, 2.445 din. Ja bih to zaobisao u sirokom luku. Kod nas mozes za slicnu cenu sa garancijom da uzmes.

Edit:

Isplatilo se ono za onaj od 1tb kodak po toj ceni, a ovo nikako.

Poslednja izmena:
Ja napisah u postu iznad, zasto narucivati sa temu ili alija nesto sto moze i ovde da se uzme po slicnoj ceni sa garancijom od 2 god. Tamo nikakve garancije nema. Ja sam narucio 2 ona "Kodak 1tb" diska koji su kostali po 2.400 ili 2.500 din. i za tu cenu se isplati malo rizikovati, ali za ove malog kapaciteta nikako po meni.

Nazad
Vrh Dno