Ti pokloni uglavnim i nisu pokloni ali mi mislimo da jesu, sve se to naplati.
Evo ja sam sad, posle nekoliko meseci nekoriscenja temu aplikacije, otvorio aplikaciju kako bi porucio nastavke za univerzani punjac i jos neke sitnice uz to da dodam, da ispunim limit 1700 dinara i dobijem kupon sa dva besplatna proizvoda.
I gle cuda, kao prvi poklon mozes birati bukvalno sta hoces, a za drugi ti izbacuje samo neka jeftina sr.... i aj kliknem ja na nesto kad ono kaze da moram napuniti korpu sa maksimim 2500 dinara kako bi ostvario besplatne proizvode i dobio neki kupon sa 10.000 dinara. Sto bi u prevodu znacilo moze i manje od 2500 dinara.
I gle cudo broj dva, ja nabacam ono sta sam pronasao, a da mi treba jer ne mozes birati nego samo ono sta oni izbace, ukupno bude 19xx dinara, kad sam hteo da odem i da zavrsim kupovinu kad ono nemoze, izbacuje poruku dodajte jos proizvoda kako bi ste dobili besplatne proizvode.
Temu je jedan prefrigan igrac za navlacenje naivnog naroda.
Na kraju sam pazario samo ono sta sam imao nameru da kupim prvobitnim ulaskom u aplikaciju, ucu u aplikaciju jos koji put ali samo zbog pracenja posiljke i kad posiljka stigne opet me Temu nece videti do daljenjeg.