Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Više je tema za naše pošte, ali pizdim zato što mi REDOVNO poštar donosi pakete s Temua na adresu, a kako često putujem, ostavlja na šalteru pošte, a varijantu za paketomat (a imam ih TRI na dostavnoj pošti) ni ne nudi.
Postari nikad nisu donosili pakete sa Temua niti ce, donosili su jedno vreme radnici Post expressa ali to je kurirska sluzba Poste, ne postari.
Drugo, ja ne znam da to oni vise rade, meni su to prosle godine dok niko nije ni znao za Temu u maju doneli dva puta kuci a cim se u junu rasculo za Temu doslovno su bili zatrpani poslom i nikad vise nisu doneli nijedan paket, samo dobijes opciju paketomat ili salter. Opciju paketomata ne daju uvek vec kako ti se zalomi ako su prazni tad kad je tvoja posiljka na putu za tvoju LP i ti odgovoris da zelis, oni preusmere tad na paketomat u suprotnom ceka te na salteru sto ti i pise u poruci koju dobijes od Poste.
Tako je bar u BG, mozda u manjim mestima gde ljudi i manje narucuju jos uvek PE donosi posiljke sa Temua ali kod mene u mojoj posti od drugog meseca rada Temua u Srbiji to ne rade jer nista drugo redovno nisu mogli da urade i to koliko sam razumeo tad sefa sa kojim sam pricao prosle god, su dogovorili sa Temuom da oni ne mogu sve da stignu i tad su uskakale nove kurirske sluzbe na Temu a nase stvima dobro poznate i skoro nepoznate M one.
Tako da Temu posiljke bar u BG ili Zvezdari ne donose vise PE, postari nikad i nisu oni poneku manja AE posiljku donesu, imas dve opcije da te ceka na salteru sto ti pise u poruci ili ako ti posalju da imas mogucnost za paketomat, al ti kazes tebi nikad nisu dali tu mogucnost.
Splet nesrecnih okolnosti po tebe kokiko vidim a najvise bi ti odgovaralo da preuzmes u paketomatu.
Meni nude kako kad kad je free paketomat(i) posto ima AI B dca paketomata kod moje poste, da ubace kad nije free tad posalju kao juce i pre neki dan da cekam u redu i to je to.

Na ananasu ssd od 240/256gb je oko 2000 dinara, kupovati na Temu a ne ovde sa dve godine garamcije je van svake pameti. Izgleda da su ljudi u fazonu da je temu toliko jeftin da i ne gledaju ponudu kod nas.

Na ananasu ssd od 240/256gb je oko 2000 dinara, kupovati na Temu a ne ovde sa dve godine garamcije je van svake pameti. Izgleda da su ljudi u fazonu da je temu toliko jeftin da i ne gledaju ponudu kod nas.
Da da, a može do kraja Maja i da se iskoristi -2500 rsd na 10000 plaćanjem Masterom utorkom. Koji si sa Ananasa pazario?

@delboy

Kada su akcije na AE je 120/128GB oko 5$ , na Temu 240/256GB je oko 1.000 dinara kada se uklope svi popusti.
Po punoj ceni ne vredi kupovati.

@Belgrade.

Nisam u skorije vreme uzimao. Ali sam recimo uzeo gigabyte nvme 256gb pre godinu i po dana za ispod dve hiljade sa nekim vaucerom, pa Silicon Power 1Tb pre dve godine za oko 4000 sa vaucerom, pa jos par Silicon Power 256gb raspon cene od 1700 do 2000 dinara u zavisnosti kakve su akcije i vauceri bili. Sve u svemu bas sam zadovoljan tim kupovinama.

Mogao je, ali pre dva meseca a ne pre dve godine kad je meni trebalo :) A moj komentar je vezan za ove diskove od 240gb i cenu od 20e, Kodak od 1TB za pare koje se prodavao je sasvim druga prica.

Prvi testovi SSD-a EAGET 240GB pokazuju lose rezultate sto se brzine upisa tice.

Na h2testw testu posle oko 60GB upisanih podataka upis sa pocetnih oko 350 ( na AM4 ploci B360 cipset ) i oko 230 ( H61 ploca ili USB 3.0 - SATA adapter )
pada na oko 60 MByte/s.

Upis varira i sa velikim fajlovima 10+ GB :(

Imaju li predmeti preko 6.000 din carinu, pdv , itd... Ili je sve to u sklopu cene kao dosad?

Ljudi šta se ovo dešava, sve stvari su poskupele neverovatno mnogo, ranije sam uzimao ovu kameru za oko 4k din a sada košta skoro 16k!!!
https://share.temu.com/rvs7K9fj1oA

Temu poceo obavestavati koja kurirska sluzba ce isporuciti posiljku, sto je dobro.

Gde bre skuplje, pa jedva sam se i sa ovom socijalom borio :ROFLMAO:

Nego jel neko probao ove spravice? Fercera li to ok?

iskreno za 5300 mozes naci xiaomi stick koji je proveren
Ljudi šta se ovo dešava, sve stvari su poskupele neverovatno mnogo, ranije sam uzimao ovu kameru za oko 4k din a sada košta skoro 16k!!!
https://share.temu.com/rvs7K9fj1oA
Pre neki dan sam je uhvatio za 6000 i to je to..po ovoj ceni je vise niko nece kupiti, za onaj novac je bilo slicnih, malo losijih kamera, koje zasigurno nisu losije toliko da bi ova kostala 16k

najbolje da svi koji smo uzimali izmenimo recenziju i ocenu na 1 i upisemo komentar da je skocilo sa 4k na 16....ovako se nada da ce da proda jer mu je kamera 1 po popularnosti u listi proizvoda za video nadzor

Temu poceo obavestavati koja kurirska sluzba ce isporuciti posiljku, sto je dobro.

Pa i ranije je , cim spakuju paket obaveste , posiljke koje pocinju sa PT i zavrsavaju se sa RS su uglavnom su City express ili posta.

Pa M one je Bex , aks , daly express , city expres....ne postoji M one kurirska sluzba

Jel i vama pocelo na Temu da izbacuje proizvode preko 50 jura?
Meni izbacuje kad su digli da moze preko 50€ bez placanja carine, ne znam ali je moguce od danas.
Inace, Temu je najavio povecanje cena od 25.04 zbog povecanja carina od strane USA, da znate, doduse ako gledamo 25 je za koji sat po njihovom vremenu oni su 7 ili 8 sati ispred nas zavisi koji deo Kine, da znate pa ce i poskupeti roba cisto da znate, citao sam to pre 3-4 dana, najavili unapred iz Temua.Screenshot_2025-04-24-11-23-49-133_com.einnovation.temu.jpg
Pa M one je Bex , aks , daly express , city expres....ne postoji M one kurirska sluzba
Postoji.

M one je Logisticki centar Milšped One d.o.o
Nisu samo to, druze, veruj mi da znam sta pisem ipak znam ovu materiju sigurno bolje od tebe, pored toga sto si napisao ima i kurirsku sluzbu, a ja vrlo dobro znam sta je Milsped i M one.
Recimo baci pogleda i u najcesce postavljena pitanja bas na njihovom sajtu ako meni ne verujes proverenu informaciju na rec.
Licno nekoliko puta kuriri M one donosili pakete, ne sa Temua ali donosili imas ih po celom BGu vise i od PE kombija.Screenshot_2025-04-24-11-36-00-834_com.android.chrome.jpg

Nazad
Vrh Dno