Više je tema za naše pošte, ali pizdim zato što mi REDOVNO poštar donosi pakete s Temua na adresu, a kako često putujem, ostavlja na šalteru pošte, a varijantu za paketomat (a imam ih TRI na dostavnoj pošti) ni ne nudi.
Postari nikad nisu donosili pakete sa Temua niti ce, donosili su jedno vreme radnici Post expressa ali to je kurirska sluzba Poste, ne postari.
Drugo, ja ne znam da to oni vise rade, meni su to prosle godine dok niko nije ni znao za Temu u maju doneli dva puta kuci a cim se u junu rasculo za Temu doslovno su bili zatrpani poslom i nikad vise nisu doneli nijedan paket, samo dobijes opciju paketomat ili salter. Opciju paketomata ne daju uvek vec kako ti se zalomi ako su prazni tad kad je tvoja posiljka na putu za tvoju LP i ti odgovoris da zelis, oni preusmere tad na paketomat u suprotnom ceka te na salteru sto ti i pise u poruci koju dobijes od Poste.
Tako je bar u BG, mozda u manjim mestima gde ljudi i manje narucuju jos uvek PE donosi posiljke sa Temua ali kod mene u mojoj posti od drugog meseca rada Temua u Srbiji to ne rade jer nista drugo redovno nisu mogli da urade i to koliko sam razumeo tad sefa sa kojim sam pricao prosle god, su dogovorili sa Temuom da oni ne mogu sve da stignu i tad su uskakale nove kurirske sluzbe na Temu a nase stvima dobro poznate i skoro nepoznate M one.
Tako da Temu posiljke bar u BG ili Zvezdari ne donose vise PE, postari nikad i nisu oni poneku manja AE posiljku donesu, imas dve opcije da te ceka na salteru sto ti pise u poruci ili ako ti posalju da imas mogucnost za paketomat, al ti kazes tebi nikad nisu dali tu mogucnost.
Splet nesrecnih okolnosti po tebe kokiko vidim a najvise bi ti odgovaralo da preuzmes u paketomatu.
Meni nude kako kad kad je free paketomat(i) posto ima AI B dca paketomata kod moje poste, da ubace kad nije free tad posalju kao juce i pre neki dan da cekam u redu i to je to.