Kako nema tilt ? Ako misli da se usteluje po vertikalnom uglu to ima, bas se tiltom podesava, tj blagim pritiskom gore ili dole, prakticno se namesti ta gornja, sa pomeranjem celog tela kamere i tilta, pa se donja vozi bilo kako jer je i tako PTZ skoro svaki ugao je izvodljiv.Preko aplikacije Imou life.
Nisam se možda lepo izrazio, htedoh reći da nije kao donja, već može samo da podesi pomeranjem tela kamere.Kupilo je kameru mnogo nas. Gornja kamera nema tilt, ona je fiksna.
Kako nema tilt ? Ako misli da se usteluje po vertikalnom uglu to ima, bas se tiltom podesava, tj blagim pritiskom gore ili dole, prakticno se namesti ta gornja, sa pomeranjem celog tela kamere i tilta, pa se donja vozi bilo kako jer je i tako PTZ skoro svaki ugao je izvodljiv.
Ja sam porucio 2 imou kamere . Obe su deklarisane isto naravno, ali jedna je barem 3 puta po kvalitetu slike losija..kao da ima 0.3mpx a ne 6 kao da je senzor ostecen, nisam mogao da verujem kod strica da je toliko losije nego kod mene. vratio sam je ali jos cekam novac
Da da provereno dobra marka 👍Vratili su mi opciju Claim Credit nakon nekih mesec dana. Valjda videli da kupujem kad mi ponude karticu sa najboljom cenom pa se smilovali.
Nego, moram da preporucim marku torbica Mark Ryden. Odlicno je odradjena, bas onako svaki detalj i materijal cvrst, zatvaranje na magnet itd. Cak je mnogo povoljnija na temu nego na njihovom sajtu. Narucim jos neku jeftinu cisto bzvz da vidim kakva je, kad i ta odlicna, cak 3 zipa stavili na tu malu torbu, za razne sitnice. Bas sam zadovoljan.
Ja sam uzeo punjivu lampu,samo sto je moja fejk,ne pokazuje napunjivost lampe,kad sam je otvorio video sam da je ploca drugacija.Isto kućište a unutra stave šta se ima
znao sam da je too good to be truth, nazalost tako je sa 99% proizvoda sa TemuNemojte da se zalećete.
Kabal za zvučnike, licnasti, srednje debljine, ne može da zalemi krajeve.
Za neke glupisti poput skidanja kalaja sa kontakta može da završi ali tek na najvećoj skali, navodnih 420 stepeni celzijusa.
Ne postoji, nažalost. Ako propustiš, kredit za taj dan propada.Juce sam zaboravio da preuzmem kredit, jel postoji neka solucija da ga sad preuzmem? Pise propusteno, preko claimcredit-a.
Nemojte da se zalećete.
A valjaju li ovakve cemu? Vec dugo gledam, al nikakoJa imam dovoljno dobrih lemilica, ali poručih neku ZOYI od 96W, koja koristi T12 vrhove, ima OLED ekran, a napaja se preko USB-C. Ovu uzeh jer već kupujem T12 vrhove za baznu lemilicu, pa mi je praktično. Zvuči dobro u teoriji, ali ću javiti kakva je u praksi.
Nisam probao te koje koriste skraćene T12 vrhove. Pored T12, već imam TS100, koja koristi TS vrhove, pa nisam hteo da "uvodim" treći tip vrha za kupovinu.A valjaju li ovakve cemu? Vec dugo gledam, al nikako
Pitanje za TEMU, jel ima kakvih kredita ili popusta ako se zaprate radnje ili pisu recenzije?
Koje google app ne mogu da se instaliraju na Infinix Smart 8, meni bez problema proso gmail, google maps, google play ima po defaultu, youtube.Stigao Infinix SMART 8 ili Infinix Hot 10 Lite.
Ko hoće root mora da se uradi unlock bootloadera, instalira se Magisk patchovanjem stock firmware boot image.
Pomoću ove app se vidi kompatilnost sa GSI: https://gitlab.com/TrebleInfo/TrebleInfo/-/releases
Ovde se preuzimaju image ko hoće da promeni stock rom: https://github.com/phhusson/treble_experimentations/wiki/Generic-System-Image-(GSI)-list
Sve došlo u original pakovanju, novo, neotvoreno. Original maska je jako lošeg kvaliteta pa sam kupio novu. Operativni sistem je Android 13 Go, neke aplikacije ne mogu da se instaliraju (Google app), neke aplikacije iako nisu podržane mogu da se instaliraju (Yahoo mail). Prezadovoljan proizvodom za 4000 dinara.
Hvala za ovaj info. Znaci moram razdvojiti kupovine, par proizvoda platiti kreditom, a za ostale nova kupovina i cashbackNe možeš da kombinuješ promocije - ili popust na cenu proizvoda ili cashback (sa punom cenom proizvoda). Pa izvagaj šta ti se više isplati. Uglavnom je to cashback promocija.
Jesi li video možda negde na netu da je neko ubacivao android 14+ na ovaj način?Stigao Infinix SMART 8 ili Infinix Hot 10 Lite.
Ko hoće root mora da se uradi unlock bootloadera, instalira se Magisk patchovanjem stock firmware boot image.
Pomoću ove app se vidi kompatilnost sa GSI: https://gitlab.com/TrebleInfo/TrebleInfo/-/releases
Ovde se preuzimaju image ko hoće da promeni stock rom: https://github.com/phhusson/treble_experimentations/wiki/Generic-System-Image-(GSI)-list
Resih tako sto napravih dve odvojene porudzbine, u jednu stavih sitnice koje sam planirao u rangu visine kredita, a u drugu odvojih "skuplje" proizvode i ostvarih novi povrat. Malo matematicki zahtevno posto mi je prvo iskustvo, al sledeci put ce vec biti rutina. Hvala na pomociNe mešaj kredit sa promocijama.
Koju god promociju da koristiš, kredit trošiš kao da si taj novac već ranije uplatio.
Sve sam napisao u originalnom postu. Custom ROM za ovaj telefon ne postoji, jedino što možeš je da instaliraš Treble apk i prema karakteristikama preporučiće ti koji Generic System Image možeš da instaliraš. Na XDA sam našao da je to jedino moguće ali nisam video tutorijal da je neko snimio za naš modelJesi li video možda negde na netu da je neko ubacivao android 14+ na ovaj način?
Pitam pošto vidim da ima verzija ovog telefona sa više rama, pa pretpostavljam da može i full android koji nije go verzija.
Sad sam već sve podesio, pa me mrzi da se zezam i probam, ali bih možda nekad u budućnosti odradio kad nađem slobodnog vremena. Realno i nema potrebe, jer sve radi super, ali me čisto zanima zbog same verzije androida.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari