Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

To nema nikakve veze, ja sam isto na više naloga prekinuo da uzimam claimcredit pa mi evo i posle mesec dana i dalje izbacuje da imam povracaj a ništa nisam kupovao. Isto tako mi je pre dva tri meseca nestalo sa svih naloga ta opcija pa se ponovo pojavila. Znači nevezano da li je bio nov nalog ili koliko sam trošio.
ja koristim claimcredit na svih 5 naloga. Cim na jednom zavrsim sa uzimanjem para, sledeceg dana je ponovo aktivan novi claimcredit. Znaci kod mene nije periodicno, nego konstantno.

Prošle nedelje sam prvi put probao claimcredit, ali nisam iskoristio, zbog problema sa bankom. Sada kad ukucam claimcredit izlazi da je expired, a ne dobijam više ni kupone, samo neke besmislice "sve za xx rsd".
Kako ide to sa više naloga, jel su isti podaci, šta se menja?

Videh u Lidlu ima punjač za akomulator, ali se rasprodao brzo. Kakav je ovaj, ima li neko? Ili neki punjivi ako ima, još bolje

Screenshot_2025-02-25-18-14-03-674_com.einnovation.temu-edit.jpg

Upravo sam napravio novi nalog da probam i odmah vrti onaj točak čim sam ukucao claimcredit u pretragu.

Nakon 60min smanjiće se sa 100% na 90% ali povrat je i dalje isti - 2250din

Samo novi mejl. Podaci za dostavu i plaćanje su isti
Prošle nedelje sam prvi put probao claimcredit, ali nisam iskoristio, zbog problema sa bankom. Sada kad ukucam claimcredit izlazi da je expired, a ne dobijam više ni kupone, samo neke besmislice "sve za xx rsd".
Kako ide to sa više naloga, jel su isti podaci, šta se menja?

Upravo sam napravio novi nalog da probam i odmah vrti onaj točak čim sam ukucao claimcredit u pretragu.

Samo novi mejl. Podaci za dostavu i plaćanje su isti
Iz kog razloga praviš tolike naloge? Ima neka pogodnost za nove korisnike kao na aliju?

Videh u Lidlu ima punjač za akomulator, ali se rasprodao brzo. Kakav je ovaj, ima li neko? Ili neki punjivi ako ima, još bolje

Pogledajte prilog 482445
Nemam ovakav, ali verujem da su svi isti generički kinezi. Ja sam takođe poručio od 6A samo sa alija, sporo puni, ali je pomogao kad je bilo problema sa anlaserom, tako da preporuka od mene.

Bila je neka priča da imaju jaku kontrolu za broj kartice, adresu, ime...

Taj punjac iz Lidla je los.
Prijatelj je uzimao,otisao je u vecna lovista,reklamirao,dobio drugi i on otisao i na kraju odustao od reklamacije.

Iz kog razloga praviš tolike naloge? Ima neka pogodnost za nove korisnike kao na aliju?

Nemam ovakav, ali verujem da su svi isti generički kinezi. Ja sam takođe poručio od 6A samo sa alija, sporo puni, ali je pomogao kad je bilo problema sa anlaserom, tako da preporuka od mene.
Mislim da pogodnosti za nove korisnike vise nema tipa ono tastatura za 1din kao sto je bilo na pocetku kad su tek dosli. Imam vise naloga jer dosta narucujem pa koristim claimcredit za svaku porudzbinu, kad vec moze. Nikakve podatke ne krijem, ne menjam, placam preko jedne iste kartice i nisu nista smarali.

Gledam kupone koje sam aplicirao pri kupovini, i vidim da se u prošloj i preprošloj razlikuju:

• U prošloj: 2500 RSD off on all items (app only) on orders over 5000 RSD (Code 100RS02)
  • U preprošloj: 3000 RSD off on all items on orders over 8000 RSD (RSRBAT09)

U preprošloj je bila promocija 27000 din u kuponima, ali se ne sećam uz koju je promocija došao ovaj 100RS2 kupon.

Zna li neko?

Primetio sam na Temu neke lagane letnje patike, za broj 45 cena je 1400 dinara. Nije mi bilo hitno da kupim pa sam par sati gledao, stavljao različite modele u wishlist, korpu, brisao i slično. Dešavalo mi se dok skrolujem da mi nudi isti model patika po nižoj ceni. Na početku je bilo 1400, pa 1250, 1100, 990 i 850. Posle 3 sata najniža cena je bila tih 850 i kupio sam.

@duosasinos

Stalno menjaju cene - patike kojima je sada cena 1000-2000
( na mom nalogu - ne znaci da je svuda isto ) , letos su bile 550-950 dinara

npr.
VT176105 ( 650 / 1150 )
VQ131848 ( 700 / 2000 )
MP284512 ( 850 / 1900 )

Neka preporuka za USB pen drive od 64 i 128GB?

@Blaham

Pogledaj AE teme.
Ako narucujes sa AE , zbog problema sa NS postom preporuka je da narucujes na adresu u nekom okolnom ( manjem ) mestu gde nema problema sa isporukom.

TEMU POŠILJKE KOJE DOBIJU CITY EXPRESS BROJ NI SLUČAJNO SLANJE U PAKET SHOP ILI PAKETOMAT, jer ih ne raznose kurir City express, već dodatno angažovani ljudi.

Više detalja u temi o praćenju pošiljki.

Да ли је могуће направити више појединачних корпи по налогу, да корпа буде ~170?
Нешто бих купио сад, а нешто можда касније.

Stavljaj sve u istu korpu, pa za svaku porudžbinu štrikliraj šta hoćeš da ti pošalju.

Да ли је могуће направити више појединачних корпи по налогу, да корпа буде ~170?
Нешто бих купио сад, а нешто можда касније.
U jednu korpu mozes 12 sati da stavljas sta hoces , posle toga mora nova korpa ja mislim , mozda i nije 12 nisam siguran 100%

Jel znate neke kodove tj ove precice za temu kao sto je discount777, claim credit. Jel postoji jos nekih tako sto se kucaju u serachu?

Preporuka za neku jeftiniju a ok nadzornu kameru sa temu ili aliexpress(moze i kp),veceras sam imao blizak susret sa vazdusnom puskom i mora da se postavlja kamera.

@trip probaj nešto od ovoga što sam našao na Redditu :)

TEMU CODES
apponly101 (new user)
discount card 000 (90% off 1)
discount card 999
Discount777
Daily box 777
dailybox777
Discount card 777
new second gift 00
Blitz001
Wincredit
rebate 100 (new user)
90 everyday
Coupon77
Getcredit
Wincoupon

Preporuka za neku jeftiniju a ok nadzornu kameru sa temu ili aliexpress(moze i kp),veceras sam imao blizak susret sa vazdusnom puskom i mora da se postavlja kamera.
Samo Imou Ujedno gledaj neku karticu kodak ,sve je to provereno
kodak.png

@trip probaj nešto od ovoga što sam našao na Redditu :)

TEMU CODES
apponly101 (new user)
discount card 000 (90% off 1)
discount card 999
Discount777
Daily box 777
dailybox777
Discount card 777
new second gift 00
Blitz001
Wincredit
rebate 100 (new user)
90 everyday
Coupon77
Getcredit
Wincoupon
Nece mi nijedan, probacu ih opet kroz koji dan. Hvala

Hoce li biti neka akcijska cena za ovu kameru,inace deluje odlicna?

Vratili su mi opciju Claim Credit nakon nekih mesec dana. Valjda videli da kupujem kad mi ponude karticu sa najboljom cenom pa se smilovali.

Nego, moram da preporucim marku torbica Mark Ryden. Odlicno je odradjena, bas onako svaki detalj i materijal cvrst, zatvaranje na magnet itd. Cak je mnogo povoljnija na temu nego na njihovom sajtu. Narucim jos neku jeftinu cisto bzvz da vidim kakva je, kad i ta odlicna, cak 3 zipa stavili na tu malu torbu, za razne sitnice. Bas sam zadovoljan.

Da li je kupio neko ovu Imou kameru,interesuje me da li ova gornja kamera moze da se podesava gore/dole to jest da li ima "tilt"?
I preko koje aplikacije se koristi?

Nazad
Vrh Dno