Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

@sasa022

Nije 32000... na 1. kupovinu daju 5% u vidu novčića, a minimalna kupovina je za 2000 RSD ( tu treba kupiti nešto neznatno skuplje od tih 2000 )... druga i sve naredne kupovine imaju 10% povrata u vidu novčića, tako da treba potrošiti još oko 15000. U idealnom slučaju za potrošenih 17000 sakupi se dovoljan br. novčića za povrat od 10000 RSD. U praksi to ne ide baš tako lako. Nema SEARCH opcije, pa sve treba unapred staviti u korpu, a kasnije ume da bude poprilično teško sve te proizvode naći i odabrati jer pored njih nude i brdo drugih koji nisu u korpi. Uz sve to postoji i vremensko ograničenje, pa treba požuriti sa kupovinom. Baš su ga zakomplikovali, pa ako se unapred sve ne isplanira i ne preračuna suma koja treba da bude potrošena za povrat od 10000 RSD ume da bude dosta veća od 17000.

@del botRo

Da, u vidu kredita koji "legne" za par dana

Da... ali ume da bude mučenje naći ih među gomilom drugih koje ti nude
Koliko se coina dobije na potrosenih x dinara. Npr. Kupim proizvod od 5000 din koliko coina dodaje na vec postojece do 20000. Ako sam bio jasan.

Koliko se coina dobije na potrosenih x dinara. Npr. Kupim proizvod od 5000 din koliko coina dodaje na vec postojece do 20000. Ako sam bio jasan.
Za 1. kupovinu dobija se 5% od vrednosti, a za sve ostale 10%... Zato u 1. kupovini treba kupiti nešto vrednosti oko 2000, a kasnije kupovati skuplje stvari i dobiti 10% ( 500 coina za proizvod od 5000 RSD )

@vladafkv

Temu AI ima ogranicenu bazu i za očekivati je da na masu pitanja ne postoji
pravi odgovor , ali zato vrlo brzo prebacuje na podrsku operatera.
E tu najcesce nastaje pakao :(
Zestoko su ogranicili operatere i prave od njih debile...

Oni ( retki ) koji razmisljaju kazu imamo ogranicenja i to i to sistem dozvoljava da
saopstimo.
Recimo za pracenje posiljki kazu : zadnji status po Temu pracenju i
internom kodu je taj i taj , ali logistika moze da ima druge podatke.

Oni koji ne razmisljaju , samo prepisuju genericke odgovore i na tome se sve zavrsava.
Ne pomaze nikakvo ubedjivanje i prica :(

Sa takvima ne treba imati ni malo milosti - treba im bez ustrucavanja reci da
su ****** , zahtevati da prekinu razgovor i dati im negativnu ocenu i ostaviti negativan komentar.
Ja sam se juce malo zezao sa njihovom vestackom inteligencijom (bilo mi dosadno🤣), pa sam im pisao kako bi trebalo da mi odobre neki veci povracaj novca u vidu kredita, jer sam u zadnjih 2 meseca potrosio preko 1k eur. i da nameravam u narednom periodu da i dalje narucujem istim tempom, ali glupi AI daje samo genericke odgovore, pa sam ih malo maltretirao i pisao da su nesposobni da daju prave odgovore kao sto to moze ljudsko bice itd. Mrzi me da pisem kakva sam im sve pitanja postavljao i to na srpskom i na kraju su me kao prebacili na operatera u ljudskom obliku (od toga nema nista) i to je kao trazio malo vremena da procita moje poruke i na kraju skoro pa isto odgovorio, samo na engleskom.

Kojim karticama plaćate na Temu i u kojoj valuti? Imam Visa Internet i onu sa čipom (ne znam tačno koja) kojom može da se plaća beskontaktno, pa ne znam kako se najviše isplati i kojom je uopšte mogu karticom i u kojoj valuti plaćati.
Mozes da placas bilo kojom karticom, nebitno je. Mislim da je najbolje da placas sa karticom na kojoj imas dinare na racunu, jer ti skida tacan iznos, ne znam da li neke banke naplacuju i koliko proviziju. Ja NPR. Imam eur. na racunu i kada placam na Temu racunaju mi eur. po kursu 115.5 din. za 1 eur.

Za 1. kupovinu dobija se 5% od vrednosti, a za sve ostale 10%... Zato u 1. kupovini treba kupiti nešto vrednosti oko 2000, a kasnije kupovati skuplje stvari i dobiti 10% ( 500 coina za proizvod od 5000 RSD )
Ti praktično kupuješ sa minimalnim popustom, da bi na kraju imao tih 58%,i to treba uzeti u obzir. Kod kupona od 27000,gde maltene nemaš vremensko ograničenje, jer traju danima, mnogo je opuštenija varijanta.
Imaš i ovde prvu kupovinu, ali nije strašno, jer na osnovu nje, imaš još 5 sa popustima.

Jedino što su meni tražili poslednji put da kupim 6 proizvoda, a dosad je bilo mislim 2, ali ja sam te kupone već koristio, pa možda zbog toga.

Jel postoji neki način da forsiram srpsku verziju temu (sa rsd)? Nisam u Srbiji i otvara mi uvek Nemačku i valuta evri. Ne znam jel bi nesto promenilo ako ti otvorio nalog.

I kako doći do kategorije dečije igračke?

Jel postoji neki način da forsiram srpsku verziju temu (sa rsd)? Nisam u Srbiji i otvara mi uvek Nemačku i valuta evri. Ne znam jel bi nesto promenilo ako ti otvorio nalog.

I kako doći do kategorije dečije igračke?
Mozes ti da promenis na sr verziju i da ti cene budu u din., ali ako ti naruceni paketi stizu na adresu u nemackoj naplatice ti u eur. Isto tako ako ti paketi stizu na adresu u sr, naplatice ti u din. Znaci naplacuju u valuti zemlje u koju stizu paketi, bez obzira kojom valutom placas sa kartice.

Različite su cene i ponuda za različite zemlje. Dakle, nalog mora da bude za zemlju u koju se isporučuje.

Mozes ti da promenis na sr verziju i da ti cene budu u din., ali ako ti naruceni paketi stizu na adresu u nemackoj naplatice ti u eur. Isto tako ako ti paketi stizu na adresu u sr, naplatice ti u din. Znaci naplacuju u valuti zemlje u koju stizu paketi, bez obzira kojom valutom placas sa kartice.
Ja imam drugačije iskustvo. Kupio za 1987 din i platio Mastercard Debitnom Poštanska Štedionica. Stajalo tih 1987 din rezervisano par dana, nakon toga mi vratili tih 1987 din ,a skinuli 17,05 €. Zvao PŠ da protestujem , odgovor bio pa imate € na računu, a strani sajtovi naplaćuju u €. Na pitanje šta bi bilio da na računu nisam imao €. odgovor bio naplatili bi u dinarima. Na pitanje kako Kinezi znaju šta ja imam na računu gospođa odgovara , pa objasnila sam vam. Dali imaju i drugi ovakvo iskustvo.

@mozzart_nb

Samo nisi napisao da li si to placao na "Temu" ili negde dr.?
Edit:

A i da su ti tako naplatili, opet povoljnije nego meni. Racunali ti kurs po 116.5. Sta se bunis toliko?

Ja imam drugačije iskustvo. Kupio za 1987 din i platio Mastercard Debitnom Poštanska Štedionica. Stajalo tih 1987 din rezervisano par dana, nakon toga mi vratili tih 1987 din ,a skinuli 17,05 €. Zvao PŠ da protestujem , odgovor bio pa imate € na računu, a strani sajtovi naplaćuju u €. Na pitanje šta bi bilio da na računu nisam imao €. odgovor bio naplatili bi u dinarima. Na pitanje kako Kinezi znaju šta ja imam na računu gospođa odgovara , pa objasnila sam vam. Dali imaju i drugi ovakvo iskustvo.
trebao si pitati zasto se podrazumeva da strani sajtovi naplacuju u evrima. Postanska stedionica sve je jasno

Ja sam placao sa razlicitim karticama razlicitih banaka i svuda su lepo skinuli dinare, jer je temu naplatio u dinarima.

Porucio prenosivi monitor

Generalno mi je ovo jedna od skupljih kupovina. Jel znate mozda dal se rizikuje carina cak i sa iznosom od 5200 din? Takodje porucis jos neke gluposti pa sam preko 6k ali ce mi to slati odvojeno izgleda ali skupa kad dodje kod nas...

Ako je RacunPlus ( multivalutni racun ) i MasterCard priliv i odliv ka inostranstvu
se racuna i vrsi u € ( ako na racunu ima € - prvo se "skida" € )

I nedavno za MC utorak akciju povracaj je bio u € , a ne u RSD .

@mozzart_nb

Samo nisi napisao da li si to placao na "Temu" ili negde dr.?
Edit:

A i da su ti tako naplatili, opet povoljnije nego meni. Racunali ti kurs po 116.5. Sta se bunis toliko?
Platio na TEMU. Nije toliki problem u iznosu (1% više). Problem je što mi drugi vršlja po računu i menja moju odluku bez pitanja. Ja sam kupovinu ugovorio u dinarima i red bi bio da se to ispoštuje. Temu ako neće dinare eno mu NBS pa neka kupuje € $ ili šta već hoće.

Ne uspevam na ovom štapnom usisivaču da otvorim deo gde se stavlja hepa filter, čitao sam uputstvo šta treba da se radi ali ne mrda ko da je betonirano.
Je l' svima tako bilo?

Porucio prenosivi monitor

Generalno mi je ovo jedna od skupljih kupovina. Jel znate mozda dal se rizikuje carina cak i sa iznosom od 5200 din? Takodje porucis jos neke gluposti pa sam preko 6k ali ce mi to slati odvojeno izgleda ali skupa kad dodje kod nas...
Bilo je 100 puta reci o tome. Nema potrebe da brines, mozes da narucis do koliko hoces din. Podelice oni to, nemas ti nista sa carinom i nekim dr. troskovima.
Platio na TEMU. Nije toliki problem u iznosu (1% više). Problem je što mi drugi vršlja po računu i menja moju odluku bez pitanja. Ja sam kupovinu ugovorio u dinarima i red bi bio da se to ispoštuje. Temu ako neće dinare eno mu NBS pa neka kupuje € $ ili šta već hoće.
Ok. Onda si u pravu, ne bi oni smeli da skidaju eur. ukoliko imas din. na racunu, jer su cene u din. i njima bi trebalo placati.

Laserski IC termometar, preporuka za neki precizan sa temua ? (izbegavam carinu)😀

Okacicu i ovde i na Pracenje posiljki

KOMENTARE OSTAVLJAJTE NA PRACENJE POSILJKI !!!

Sta to Milsped - M-One radi ???
Umesto da posiljke proslede Posti - oni su vise od pola vratili u Temu magacin

strm.jpg

Jedno pitanje oko temu promocije.Dobijem neki put jedan ili dva artikla na popustu i ta promocija traje 24 sata.
Moje pitanje ako odmah ne odaberem taj jedan ili dva artikla nego to hocu kasnije da uradim gde to da nadjem u samoj temu aplikaciji na telefonu.
Sad mi stoji temu kartica popusta i zavrsava se za da kazemo 23 sata.
Kad izadjem iz temu aplikacije i hocu kasnije da nadjem tu promociju ne mogu je naci u aplikaciji.
Pa ako neko zna kako da to nadjem u aplikaciji?

Stigao i meni Bmax tablet.
Skroz korektna stvarčica za novac.
Ja barem primetim da je rezolucija mala ali to je i očekivano za cenu.
Jedino što nisam očekivao a verovatno je to cena niske cene jeste da u rubovina kada je crna pozadina isijava svetlost, odnosno svetlija je malo boja. 🙂
Znaju da štucaju animacije ovako kroz sistem ali i dalje u granicama upotrebe.

Prilozi

• IMG_3909.jpeg
    IMG_3909.jpeg
    42.6 KB · Pregleda: 96
Stigao i meni Bmax tablet.
Skroz korektna stvarčica za novac.
Ja barem primetim da je rezolucija mala ali to je i očekivano za cenu.
Jedino što nisam očekivao a verovatno je to cena niske cene jeste da u rubovina kada je crna pozadina isijava svetlost, odnosno svetlija je malo boja. 🙂
Znaju da štucaju animacije ovako kroz sistem ali i dalje u granicama upotrebe.
izgleda da nece dolaziti vise na stanje sad pise ovo

This item was discontinued
Item details are unavailable. Check out similar items.

Sad baš uzeo moj primerak da proverim ovo isijavanje svetlosti na tamnoj pozadini. Kod mene toga nema u ovoj meri, možda nešto minimalno.

Iskako neki model meni na insta, sa mišom, ali za Nemacko podrucje. Kod nas ga nema..Mozda ga i puste.

Treba biti realan - ne treba od tableta koji ste platili 3000-5000 da
ocekujete cudo.

Drugi slicni BMAX modeli na Temu u Hrvatskoj su 105-125€

Ako se gleda uloženo i dobijeno onda je 10/10, tu nema govora.
Na početku sam mislio da je problem do mog nešto ali koliko vidim po netu, i skuplji Samsung modeli imaju problem sa isijavanjem, kao i tableti generalno.
Savršen nije, za to mora da se plati.
Koliko para toliko muzike, doduše ovde možda i više muzike. 😀

Jedno pitanje oko temu promocije.Dobijem neki put jedan ili dva artikla na popustu i ta promocija traje 24 sata.
Moje pitanje ako odmah ne odaberem taj jedan ili dva artikla nego to hocu kasnije da uradim gde to da nadjem u samoj temu aplikaciji na telefonu.
Sad mi stoji temu kartica popusta i zavrsava se za da kazemo 23 sata.
Kad izadjem iz temu aplikacije i hocu kasnije da nadjem tu promociju ne mogu je naci u aplikaciji.
Pa ako neko zna kako da to nadjem u aplikaciji?
Otvori chat sa supportom i pitaj, onaj njihov ai ce ti ponuditi odma sve akcije na tvom nalogu ukljucujuci i tu, i dace ti link do nje

Nazad
Vrh Dno