hm... zapravo i imam ali uglavnom je bila tehnička roba, slušalice, auto dijagnostike, DAC-ovi, Android Boxovi, Unimeri, Mikrofoni itdOcigledno nemas dovoljno iskustva sa AE.
Sto se recenzija tice - na njih nemoj puno da gledas - eventualno pogledaj slike.
Kvalitet najjeftinije garderobe na AE i Temu je veoma slican , uz to
da oznacene velicine na AE najcesce "nemaju veze sa vezom" , dok su na Temu
prilicno tacne.
većina sportskih majica danas ti je sintetika...quick dry i takve stvari...pamuk se veoma teško suši kad se oznojiš, zato se forsira sintetika...isto ti je kad uđeš u bilo koju radnju poznatih brendova, 100% pamučnu majicu ćeš teško naći...Uzeo neke majce čisto da vidim, brate kakva najlončina pa to je sve 100% poliester. Jesu oni nekada čuli za pamuk? Na slikama izgledaju kao pamučne a ovo što je stiglo nema ni 1% pamuka.
Kina i pamuk.Uzeo neke majce čisto da vidim, brate kakva najlončina pa to je sve 100% poliester. Jesu oni nekada čuli za pamuk? Na slikama izgledaju kao pamučne a ovo što je stiglo nema ni 1% pamuka.
Trik je. Izabereš 3 besplatna proizvoda, ali onda da bi ih dobio moraš da kupiš još nešto u vrednosti 4800 rsd. To ne bi bio problem da cena robe koju treba da kupiš za 4800 rsd nije bar 30% skuplja nego kad je kupuješ bez tih poklona.Iskočila mi kao neka nagrada 3 besplatna artikla koja sam gledao, jel to neki trik, šta dalje?
Cene variraju iz dana u dan, trebao si da sacekas jos koji dan/proveravas i dobio bi vise garant. Ja jesam za manju porudzbinu.Vratilo mi 130 dinara na ~7000 din vrednosti 3 pošiljke 🫡
Ako je za taj artikal dobio povracaj 130rsd, i ako opet pojeftini npr na 200, da li moze da trazi opet razliku od tih 70 dinara? Ili je zavrsio sa tim proizvodom?Cene variraju iz dana u dan, trebao si da sacekas jos koji dan/proveravas i dobio bi vise garant. Ja jesam za manju porudzbinu.
Nego... je li neko kupovao ovo i da li valja ista
Može. Već ti je rečeno ovde:Ako je za taj artikal dobio povracaj 130rsd, i ako opet pojeftini npr na 200, da li moze da trazi opet razliku od tih 70 dinara?
Možeš i više puta da uzmeš povraćaj. Ako pojeftini još više, a ti vidiš na vreme.
Koja lampa?Stigla lampa sa temua, polupan gornji deo skroz, kao da su basket kuriri igrali dok nije stigla do mene. Slikao je i temu je ponudio refund u kreditima bez povracaja. Ne verujem da cu lampe uzimati i nesto lako lomljivo ikada vise, ali ovo za refund je skroz korektna stvar
Ne, podele paket na dva od 5000 ako može ili možda tri i dobiješ više paketa svaki ispod 50€.Izvinjavam se ako je već pitano na prethodnih 36 stranica...
Ako naručim paket u vrednosti od 10.000 dinara (znači preko onog carinskog limita od 50 EUR), da li mi, kad stigne, naplaćuju dodatno PDV i/ili carinu ili ne?
Hvala. Tada sam razumeo da ako imam vise proizvoda i za 1 uradio korekciju, onda vise za taj da nemam prava nego da mogu za ostale. Sada mi je jasno sve.Može. Već ti je rečeno ovde:
Niste uzeli u obzir " korekciju cene" , ha da sam znao ta to kupio bih još nešto 😀Trik je. Izabereš 3 besplatna proizvoda, ali onda da bi ih dobio moraš da kupiš još nešto u vrednosti 4800 rsd. To ne bi bio problem da cena robe koju treba da kupiš za 4800 rsd nije bar 30% skuplja nego kad je kupuješ bez tih poklona.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari