Sirius9
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2007
- Poena
- 495
Slikaj bateriju, okači da vidimo kako izgleda, ima jednostavno i jeftino rešenje za te male lipo baterijeJa sam očekivao da ce trajati vise jednog punjenje baterija :/
Slikaj bateriju, okači da vidimo kako izgleda, ima jednostavno i jeftino rešenje za te male lipo baterijeJa sam očekivao da ce trajati vise jednog punjenje baterija :/
Jesi na ovo mislio? Ja danas bas narucio jer sam ga nasao za ovu cifru a uglavnom je bila cena ta koju si spomenuo.ja bio gledao onaj mali kompresor na baterije sto izgleda kao fen za kosu, bio oko 1900 dinara, sledeci dan kad sam hteo da ga kupim i kad sam ga kupio digli na 2300 dinara, posle desetak dana spustili na 2000 dinara, evo sad vidim da je opet oko 1900 dinara, znaci teska muljaza.
Da možeš da zatražiš povrat nobca ako 8 dana nema ažuriranja od strane kurirske službe10 dana nemam nikakvo azuriranje preko m-one, sada ce isteci mesec dana. Preko poste sve lakse ide. Jel sam da pisem Temu za povracaj novca ili ce automatski?
Dzaba zovem m-one podrsku, niko se ne javlja.
Ne taj, drugi model.Jesi na ovo mislio? Ja danas bas narucio jer sam ga nasao za ovu cifru a uglavnom je bila cena ta koju si spomenuo.
Pogledajte prilog 456947
@Sirius9
Saljem ti u PM kad dodjem kuci.
Najbolje da prepričavamo iskustva sa kupljenim proizvodima onako, bez obaveza, bez linkova, ičega.Meni se najbolje pokazala špricer boca za ulje, levak, jastuk, jedan peškir i jedan prekrivač, ćebe kao neko
Kao ok pokazali se USB kablovi, baterijska lampa, stona lampa bežična i jedna lampa koja se pali kada detektuje čoveka blizu.
Ostalo težak horor, ili se raspalo ili crklo, a naručivao sam dosta toga.
Pozitivno u celoj Temu priči je da nema smaranja sa carinom, naručivanje i cela usluga je sasvim solidna, naša pošta malo zeza sa isporukom ali u principu je podnošljivo na kraju.
Ja sam se preko čet-bota (support - contact us) požalio na m-one i rekao da mi više ne šalju preko te službe, na šta je našao paket i potvrdio sam da je to taj i odabrao gde je moj paket...10 dana nemam nikakvo azuriranje preko m-one, sada ce isteci mesec dana. Preko poste sve lakse ide. Jel sam da pisem Temu za povracaj novca ili ce automatski?
Dzaba zovem m-one podrsku, niko se ne javlja.
Pozdrav.Postoji naravno lista želja...već je pisano ovde.Imaš ikonu u obliku srca ispod svakog proizvoda,posle par recenzija korisnika.Malo su ga nezgodno pozicioniraliŠteta što ne postoji wishlist, ovako samo zatrpavam korpu kako ne bih zaboravio šta sam gledao, pa kasnije tokom checkouta gledam da li mi stvarno treba ili ne.
Pazi stvarno, sad vidim save, bravo 👏Pozdrav.Postoji naravno lista želja...već je pisano ovde.Imaš ikonu u obliku srca ispod svakog proizvoda,posle par recenzija korisnika.Malo su ga nezgodno pozicionirali![]()
Koristio na 35+ stepeni napolju ,pomaze mada bucan na maxSinoć naručim još neka dva, primarno me zanima ovaj na vrat što se stavlja, to sam tek sinoć provalio slučajno da uopšte tako nešto postoji, to bi bilo idealno u mom slučaju, jel uzimao neko možda nešto slično ?
Verujem da jeste bučan, mada u mom slučaju i ono za šta mi treba to mi ne bi smetalo, jer teško da bi se probilo kroz zvuk motora na slušalicama.Koristio na 35+ stepeni napolju ,pomaze mada bucan na max
Ima neka fora kad porucis i platis ima kao dodaj stvari u porudzbinu. Sad se ne secam koliko je rok. Ako ti nije bio spakovan paket nakverovatnije sve u 1 ti stizeDrugari novi sam u ovome a imam samo kratko pitanje da ne bih listao 38stranica.
Sinoc sam porucio 2 proizvoda i platio, a danas jos 12 gluposti, hoce li oni u jedan paket da posalju svih 12 artikala, kao i ova dva proizvoda da objedine tako da meni u Srb stignu dva paketa?
Ja sam nekoliko dana za redom naručio po jedan paket svaki dan i ništa se nije spojilo iako je bilo perioda da dva paketa još nisu shipped, tj još se čeka završetak pakovanja.Drugari novi sam u ovome a imam samo kratko pitanje da ne bih listao 38stranica.
Sinoc sam porucio 2 proizvoda i platio, a danas jos 12 gluposti, hoce li oni u jedan paket da posalju svih 12 artikala, kao i ova dva proizvoda da objedine tako da meni u Srb stignu dva paketa?
Nisam znao za to, uzeo na nevidjeno, nešto nisam mogao da zaspim sinoć pa onako na brzaka samo preleteo.Baterije su u ovim mojim 18650 pa mogu i da ih zamenim ,jedino iritira sporo punjenje 0,5 A
Vrlo moguće lol, mada dovoljno bi bilo da radi i par sati pre nego što rikne, da vidim čisto koji je fazon pa ako valja uzeću van Kineza negde.pa radice jedan dan kao i ventilator. ali ok, it's your money
Takav neki mi je bio u jednoj od prvih porudzbina, izgleda sasavo, ali je pomoglo na vrucinama.Sinoć naručim još neka dva, primarno me zanima ovaj na vrat što se stavlja, to sam tek sinoć provalio slučajno da uopšte tako nešto postoji, to bi bilo idealno u mom slučaju, jel uzimao neko možda nešto slično ?
To se nikad ne zna. Ja kad sam narucio tako malo vise stvarcica, u dve odvojene, dan za danom, porudzbine, oni su podelili obe porudzbine u ukupno dva paketa. Kazem podelili, jer su izmesali stvari iz prve i druge porudzbine. Prvo su poslali jednu malo vecu stvar iz prve i neku random stvar iz druge, a sledeci dan su poslali zajedno sve ono sto je ostalo iz prve i druge porudzbine.Drugari novi sam u ovome a imam samo kratko pitanje da ne bih listao 38stranica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari