Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

ja bio gledao onaj mali kompresor na baterije sto izgleda kao fen za kosu, bio oko 1900 dinara, sledeci dan kad sam hteo da ga kupim i kad sam ga kupio digli na 2300 dinara, posle desetak dana spustili na 2000 dinara, evo sad vidim da je opet oko 1900 dinara, znaci teska muljaza.
Jesi na ovo mislio? Ja danas bas narucio jer sam ga nasao za ovu cifru a uglavnom je bila cena ta koju si spomenuo.
1000024461.jpg
@Sirius9
Saljem ti u PM kad dodjem kuci.

10 dana nemam nikakvo azuriranje preko m-one, sada ce isteci mesec dana. Preko poste sve lakse ide. Jel sam da pisem Temu za povracaj novca ili ce automatski?
Dzaba zovem m-one podrsku, niko se ne javlja.
Da možeš da zatražiš povrat nobca ako 8 dana nema ažuriranja od strane kurirske službe

Meni se najbolje pokazala špricer boca za ulje, levak, jastuk, jedan peškir i jedan prekrivač, ćebe kao neko :)
Kao ok pokazali se USB kablovi, baterijska lampa, stona lampa bežična i jedna lampa koja se pali kada detektuje čoveka blizu.
Ostalo težak horor, ili se raspalo ili crklo, a naručivao sam dosta toga.
Pozitivno u celoj Temu priči je da nema smaranja sa carinom, naručivanje i cela usluga je sasvim solidna, naša pošta malo zeza sa isporukom ali u principu je podnošljivo na kraju.
Najbolje da prepričavamo iskustva sa kupljenim proizvodima onako, bez obaveza, bez linkova, ičega.

Ljudi dajte malo razuma kad zatrpavate ove teme, ovu bukvalno treba zaključati kad već ne može da se spali, toliko beskorisnih postova sa jako malo zatrpanih korisnih informacija

10 dana nemam nikakvo azuriranje preko m-one, sada ce isteci mesec dana. Preko poste sve lakse ide. Jel sam da pisem Temu za povracaj novca ili ce automatski?
Dzaba zovem m-one podrsku, niko se ne javlja.
Ja sam se preko čet-bota (support - contact us) požalio na m-one i rekao da mi više ne šalju preko te službe, na šta je našao paket i potvrdio sam da je to taj i odabrao gde je moj paket...
gde sam dobio obaveštenje da ako bude kasnilo da ću dobiti 220 din, e sada kada sam opet napisao da mi ne šalju preko njih
dobio sam kupon 20% popusta ukupno do 2000 dinara. I da je moj prigovor evidentiran.

Poslednja izmena:
Taj kupon dobijes otprilike svaki put kad udjes u support chat, ja sam danas usao da se zalim na neki refund i odustao bez slanja poruke ikakve i dobijem isti taj kupon.

Opet ponavljate jedno te isto jer necete da pratite ni veci broj posiljki , a ni
temu Pracenje posiljki i zakljucke donosite na par licnih primera

Šteta što ne postoji wishlist, ovako samo zatrpavam korpu kako ne bih zaboravio šta sam gledao, pa kasnije tokom checkouta gledam da li mi stvarno treba ili ne.

Šteta što ne postoji wishlist, ovako samo zatrpavam korpu kako ne bih zaboravio šta sam gledao, pa kasnije tokom checkouta gledam da li mi stvarno treba ili ne.
Pozdrav.Postoji naravno lista želja...već je pisano ovde.Imaš ikonu u obliku srca ispod svakog proizvoda,posle par recenzija korisnika.Malo su ga nezgodno pozicionirali :)

Evo i da pohvalim malo a ne samo da kudim :)

Naručio bio za Quest 3 ruter jedan za wireless mi trebao kao i kabl od 5m za wired, odlični i jedan i drugi, posebno kabl, odlično upakovan i u fancy ambalaži, kvalitetan, nisam očekivao baš takav da će doći, obzirom na neke druge usb kablove koje sam odatle uzimao, ruter je u bridge modu, služi samo za Quest3, to mu je jedina i namena, ali povezao sam PC i telefon na 5G, jer što da ne, bandwith sam jedino promenio u podešavanjima rutera i stavio umesto Auto na 80, radi kao sat.
Jeste da sam danas preuzeo i da nije prošlo mnogo vremena ali očekujem od ovoga konkretno da potraje, tako da ako nekoga zanima nešto slično za Quest3, preporuka.
Ako nekome baš bude trebao link neka javi.

121735-png.455262

Bio mi trebao jedan ventilator za simulacije vožnji, po mogućstvu da ga zakačim nekako za kokpit ali može i na druga mesta da se stavi, uzeo sam bio ovaj jedan.

Radio je nekoliko sati i crkao, prvo je smanjivao snagu sve manje i manje da bi onda stao kompletno, kad se ugasi i ponovo upali nakon nekog vremena, krene ali za minut stane, i to je bilo to.
Dakle sutradan već više nije bio u upotrebi.

Sinoć naručim još neka dva, primarno me zanima ovaj na vrat što se stavlja, to sam tek sinoć provalio slučajno da uopšte tako nešto postoji, to bi bilo idealno u mom slučaju, jel uzimao neko možda nešto slično ?

Ovaj drugi više manje, ne očekujem ništa od njega ali ajde.

btw ono što ne mogu da nadjem a treba mi, ne znam ni kako to da tražim, probao ali nisam našao ništa u tom fazonu, je boca za piće, koja bi se vezala za telo, da bude na grudima recimo.
I onda u toku vožnje samo da se usta primaknu na slamku i da se posrče :D
Ruke na volanu za to vreme naravno, video sam to na redditu davno ali ne mogu više da nadjem, ako neko zna kako se to zove ili možda ako ima na Temu nešto tog tipa neka javi.

Prilozi

• 20240907-1.png
    20240907-1.png
    331.4 KB · Pregleda: 23
  • 20240907.png
    20240907.png
    167.3 KB · Pregleda: 33
Baterije su u ovim mojim 18650 pa mogu i da ih zamenim ,jedino iritira sporo punjenje 0,5 A

pa radice jedan dan kao i ventilator. ali ok, it's your money

Drugari novi sam u ovome a imam samo kratko pitanje da ne bih listao 38stranica.
Sinoc sam porucio 2 proizvoda i platio, a danas jos 12 gluposti, hoce li oni u jedan paket da posalju svih 12 artikala, kao i ova dva proizvoda da objedine tako da meni u Srb stignu dva paketa?

Drugari novi sam u ovome a imam samo kratko pitanje da ne bih listao 38stranica.
Sinoc sam porucio 2 proizvoda i platio, a danas jos 12 gluposti, hoce li oni u jedan paket da posalju svih 12 artikala, kao i ova dva proizvoda da objedine tako da meni u Srb stignu dva paketa?
Ima neka fora kad porucis i platis ima kao dodaj stvari u porudzbinu. Sad se ne secam koliko je rok. Ako ti nije bio spakovan paket nakverovatnije sve u 1 ti stize

Ja sam nekoliko dana za redom naručio po jedan paket svaki dan i ništa se nije spojilo iako je bilo perioda da dva paketa još nisu shipped, tj još se čeka završetak pakovanja.

Ја сам поручио два пакета у размаку од неколико дана, чекао да се први пошаље.
Данас стиже порука да преусмерим пакете у пакетомат, стићи ће исти дан.

Baterije su u ovim mojim 18650 pa mogu i da ih zamenim ,jedino iritira sporo punjenje 0,5 A
Nisam znao za to, uzeo na nevidjeno, nešto nisam mogao da zaspim sinoć pa onako na brzaka samo preleteo.
Svidele mi se kad sam ih video, mislim baš mi to treba i super je što nije na kabl, imam ja punjač za 18650 i 21700, može na 1A i 2A da puni.
A čekaj, može da se vadi komotno ili mora da se rastura tj. nije ni planirano da se vadi baterija nego ima jack za punjenje ?
pa radice jedan dan kao i ventilator. ali ok, it's your money
Vrlo moguće lol, mada dovoljno bi bilo da radi i par sati pre nego što rikne, da vidim čisto koji je fazon pa ako valja uzeću van Kineza negde.

Logično, a nema veze, mada jeste dugo potrebno sa 0.5A, reci mi još samo okvirno koliko dugo traje kada je puna baterija?
Pročitao sam da slabi jačina i da tako znaš da je vreme za punjenje.

Sinoć naručim još neka dva, primarno me zanima ovaj na vrat što se stavlja, to sam tek sinoć provalio slučajno da uopšte tako nešto postoji, to bi bilo idealno u mom slučaju, jel uzimao neko možda nešto slično ?
Takav neki mi je bio u jednoj od prvih porudzbina, izgleda sasavo, ali je pomoglo na vrucinama. :D
Ovaj moj model je imao 5 nivoa brzine, na najjacem je vrlo bucno, prvi je podnosljiv.
Na slikama izgleda bolje nego uzivo, ali je pristojan kvalitet izrade, nije krsh.
Za razliku od tog tvog modela ima mali display sa strane koji pokazuje nivo baterije.

Postoji vise proizvodjaca i modela, pa obrati paznju da je kod nekih prodavaca navedeno kolika je baterija unutra, a kod nekih ne. Ja sam uzeo 1500mAh, jer je tada bio na nekoj super akciji ali je bio da se bira i model od 2500mAh.

To se nikad ne zna. Ja kad sam narucio tako malo vise stvarcica, u dve odvojene, dan za danom, porudzbine, oni su podelili obe porudzbine u ukupno dva paketa. Kazem podelili, jer su izmesali stvari iz prve i druge porudzbine. Prvo su poslali jednu malo vecu stvar iz prve i neku random stvar iz druge, a sledeci dan su poslali zajedno sve ono sto je ostalo iz prve i druge porudzbine.

^
Isto se desilo i meni. 3 posiljke narucivane u 3 dana je sa njihove strane bilo preuredjeno u 5 posiljaka i bilo je kombinovano i sve izmesano. Malo sam se plasio da nece sve da stigne kako treba, ali jeste. Nijedna narudzbina nije bila veca od 4000 din.

Nazad
Vrh Dno