Šta je novo?

Temu - online prodaja (carina i praćenje pošiljki u zasebnim temama)

Da li je neko narucivao jastuke mozda?

Da li je neko narucivao jastuke mozda?
Ovaj, stigao dobro upakovan, ok je, spavam svako veče na njemu, mada sam morao da stavim još jedan ispod.

214631-png.452567

I zanima me, mada vidim na forumu da su uglavnom decaci 😁, da li je neko porucivao mop za brisanje podova...sa kantom, bez kante, ravan, cupav...i ima nekakva iskustva kakvi su?

Ja sam gledao da poručim sa alija (mislim da su na temu-u dosta veće cene ali nisam gledao u zadnje vreme (tipa nedelju dana)) ali su cene i na aliju krenule da rastu posle onih coins ludarija pa mi je taj artikal za sad u korpi. Jedan član je poručio ali nisam siguran da li je dobio mop i kantu pa da podeli iskustva 🤷‍♂️
Gledao sam ova dva modela s tim što su tad cene bile drastično manje, tipa ispod 10$ i free isporuka (možda i sad ima povoljnije nego na ovim slikama, ja sam samo kucao u pretrazi mop bucket čisto da nađem slike modela da stavim ovde...):
1725057270381.png1725057320102.png
Treba samo obratiti pažnju koji je sistem kačenja krpe, mislim da je onaj što ima kopče koje kliknu i "zaglave" krpu na oba kraja, bolja opcija.
I u startu uzeti što više tih "originalnih" krpa jer to kod nas nema da se kupi...

Slazem se, ja sam na Ananasu (Woby Haus) uzeo tako neku sa centrifugom za manje od 2500din. Ako na Temu nadjete tako nesto za 15 evra ili manje, metalna centrifuga, bez razmisljanja uzimajte.

edit,
Evo link za ovaj Woby Hausov sa Ananasa da vidite o kakvom mopu se radi:

Ukoliko nema znacajno povoljnije na Temu i Aliju, ne vredi uzimati tamo.

Poslednja izmena:
Nisam ga jos uvek dobio, ali sam po preporuci drugara frizera (znaci covek drzi frizerski muski salon) narucio ovaj trimer
On kaze da su fenomenalni i da ih vec nekoliko godina (znaci pre akrivacije Temu) koristi u radnji za profesionalni posao. Skoro da nema razlike izmedju Wahl Detailer-a i njega u radu. Imate i zamenske nozeve na Temu bas za njega. Odlicni za sredjivanje brade, cak i brijanje. Videcemo kada stigne. Do skoro je bio 1.050 din

ima podosta videa na netu gde se uporedjuju ova dva modela. Pitacu ga sta jos od tog Kemei vredi, posto vidim da na Temu bas imaju dobar asortiman za njega.
evo i nozeva za ovaj trimer
mada je tesko da cemo doci u situaciju da istupimo prve koje dolaze uz masinicu

Da ne ispadne da pisem van teme ali moram da konstatujem da Temu nije bas toliko brzi od AE u mom slucaju. Na Temu je neki wifi extender kostao 850d a na AE isti takav 400 pa sam ga zato i uzeo sa AE. Istog dana(17.8) narucene stvari sa oba sajta,AE danas isporucen u paketomat a Temu je jos na carini.

Nisam ga jos uvek dobio, ali sam po preporuci drugara frizera (znaci covek drzi frizerski muski salon) narucio ovaj trimer
On kaze da su fenomenalni i da ih vec nekoliko godina (znaci pre akrivacije Temu) koristi u radnji za profesionalni posao. Skoro da nema razlike izmedju Wahl Detailer-a i njega u radu. Imate i zamenske nozeve na Temu bas za njega. Odlicni za sredjivanje brade, cak i brijanje. Videcemo kada stigne. Do skoro je bio 1.050 din
Ovo deluje interesantno, bas sam trazio neku jeftiniju varijantu da imam ako mi crkne philips oneblade.
Zahvaljujem!

Ja sam ovo kupio, ali ne na Temu nego direktno u Kini kada sam bio, koštalo isto ovako 3,4 dolara.
Koristim za psa 🙂
Uzeo bez veze da vidim da li će uopšte raditi.
I evo par godina kasnije i dalje radi, baterija nije propala sve ok.
Ne shvatam kako za te pare može nešto da se proizvede i da pri tome i funkcioniše 😐

Prilozi

• Screenshot_20240831_153631_Temu.jpg
    Screenshot_20240831_153631_Temu.jpg
    177.7 KB · Pregleda: 120
Takve zlatne sam video jednom prilikom u Novom Sadu na najlon pijaci da prodaju za 2000 :ROFLMAO:

Bila je i za ~1$ na Aliju, bez kupona

Prilozi

• Screenshot_20240831_182642_AliExpress.jpg
    Screenshot_20240831_182642_AliExpress.jpg
    103.3 KB · Pregleda: 110
Ja sam uzeo E99 dron za 450 dinara na nekoj kao akciji, stigao je srbiju tako da ga ocekujem uskoro pa javljam utiske.
Čekam ovo, pa da poručim.

Ne očekujem ništa vau za ove pare, ali da može makar 20 metara da leti bilo bi super :)

@M J @tablet_fan @NikolaBgd
Odmah da vam odgovorim ne radujte se, 2 sam imao...
Baterije su slabašne i drže par minuta a vrlo brzo su totalno oslabile da su imale snage da ga podignu 20 cm od zemlje... Poručim druge baterije sa većim kapacitetom i ista priča kratko su radile a plus su i teže samo 5gr a on ih mučenik osetio kao ciglu da sam mu okačio 😂

Poručim još jedan isti E99 i on je dobro radio sa njegovom novom baterijom a sa starima isto nije mogao da se odlepi od zemlje. Sledeće iznenađenje je bilo da sam ga u parku podigao na samo nekih 15m (možda i manje) i odjednom kao da je dobio turažu (mislim da je izgubio vezu sa daljinskim a i vetar ga je poneo) odlete još u visinu i daljinu toliko da sam ga ispratio samo kao tačkicu 😂

Hhahahahahahha, ja sam ga platio kao jednu kafu i koka kolu u kaficu tako da ako mi donese sat vremena zabave bice vredno :D

Ja sam ovo kupio, ali ne na Temu nego direktno u Kini kada sam bio, koštalo isto ovako 3,4 dolara.
Koristim za psa 🙂
Uzeo bez veze da vidim da li će uopšte raditi.
I evo par godina kasnije i dalje radi, baterija nije propala sve ok.
Ne shvatam kako za te pare može nešto da se proizvede i da pri tome i funkcioniše 😐
Meni riknula juče , dva šišanja je izdržala, nije baterija nego se odvalio jedan deo, verujem da bih mogao da vratim i osposobim, možda to i uradim jedan dan, probao na brzaka ali nešto mi nije išlo.
Samo baterija i usb kabl ne znam kako uspevaju da udju u 3-4 dolara, gde je sve ostalo ...

Mislim da te malene spravice za šišanje ne vrede, za neke sitne trimove možda ili sa češljevima pa lagano, ovako na keca sa nekim malo jačim otporom odvaliće se.
Mogla bi vrv za svaki dan da se održava glava, gde ne skida puno kose dakle.

btw imam neku mašinicu za šišanje iz 80-ih, kabl 5 metara, preživela boga oca, i dalje radi ...

Takav A9 trimer radi od marta za trimovanje brade i palo jedno šišanje ali kupljen na AE. Nisu to mašine za masiranje pa legni na nju,

Vratilo mi 130 dinara na ~7000 din vrednosti 3 pošiljke 🫡
Meni je na jednoj vrati 530rsd, a na jednoj 63rsd, mada je ta bila bukvalno par dinara preko 1700rsd

Ono što mi se čini (mada nisam siguran) je kada se na nekom orderu iskoriste pare koje stoje na Temu, za taj nalog ne može da se posle koristi Price adjustment.

Uopšte se ne vidi ta opcija, mada je moguće da je nešto drugo razlog.
Sad sam ponovo iskoristio te pare, da vidim da li će biti ista situacija kada taj order dođe.

samo da javim da mi je stigla prva pošiljka sa TEMU-a.

zaista sam neprijatno iznenađen KATASTROFALNIM kvalitetom robe. mislim jeste da sam poručio sitnice od 100-700 dinži, ukupne vrednosti oko 3k RSD ali sve je to škart roba.
U plastikari/ili onim radnjama kakvih je bilo, npr- sve za 99 i sl. pa i po njihovim robnim kućama ovde su bolje stvari.

Užasan kvalitet. Naravno u recenzijama svi oduševljeni.
Haljinu neku poručio majci, ali čisto sumnjam da će potrajati, tanka nikakva. ima da se rašije/pocepa sama od sebe nakon par nošenja.
Kupatilska prostirka težine kuhinjske krpe. I još nekoliko artikala koje sam kupio iz ponude najprodavanijih.
Hvala ti Bože što nisam ništa od tehničke robe uzeo od "Kineskog Amazona".

Neće više videti banke od mene.

Sa aliexpressom sam imao dosta bolja iskustva. Dešavalo se da su povoljne stvari solidnog kvaliteta. Ovde to nije slučaj.

Pa isto ti se moglo desiti i na Aliju. Nije Temu proizvodjac pa da mozemo da kazemo da imaju robu loseg kvaliteta. Verovatno si sve to sto si kupio mogao kupiti i na Aliju. Jednostavno si narucio stvari koje nisu u skladu s kvalitetom koji si ocekivao. Ali ne vidim sta je tu kriv Temu.

rekao bih da su dobrim delom fejk recenzije, a druga stvar, roba na slikama i na klipovima iz opisa izgleda kvalitetnije nego u stvarnosti ma koliko neočigledno zvučalo.

Moguce, nisam se udubljivao. Moje narudzbine su uglavnom bile za robu koju prvo nadjem na Aliju, pa onda ili zbog prevelike cene posiljke ili spore dostave to narucim na Temu.

Ne piše dž da može biti razlike u izgledu zbog monitora a te stvari koje si naručio (uglavnom krpice koliko kapiram) su istog kvaliteta i na AE jer na AE to ne verujem da si kupovao a ovde je bilo trpaj u korpu da se nakupi za order možda će zatrebati.

Ja naručio sličan proizvod od 5 prodavaca/dobavljača, sve stiglo u jednom paketu naravno i sad ne znam kako da povežem koji "paket" tj. kesa je koji artikal na Temu-u !!!
Na kesama su nalepnice sa bar kodom i nekim šiframa ali se to ništa ne poklapa sa proizvodima na temu-u, jedan od proizvoda je drugačije boje pa sam na njemu uporedio i nema ništa čime bi povezao.
Inače moje prvo iskustvo je isto prilično meh ali ok, probao sam :D
Uzeo "Adjustable Aluminum Alloy Laptop Stand" koji aluminimum u životu video nije, sve plastika prilično lošeg kvaliteta.

Ali moram da napomenem da počinju baš da smaraju ovom spamerskom filozofijom, ne možeš da uđeš u nalog a da ti pre toga izbace 2-3 prozora i još mora da se čeka da se pojavi (X) za zatvaranje u suprotnom moraš nešto da prizvatiš od opcija, šalju čak i SMS-ove, Ali je mnooooogo normalniji po tom pitanju.

@pmb

Ocigledno nemas dovoljno iskustva sa AE.

Sto se recenzija tice - na njih nemoj puno da gledas - eventualno pogledaj slike.

Kvalitet najjeftinije garderobe na AE i Temu je veoma slican , uz to
da oznacene velicine na AE najcesce "nemaju veze sa vezom" , dok su na Temu
prilicno tacne.

Vrh Dno