Šta je novo?

Temperatura vaseg procesora

Kod mene ovaj sempron iz potpisa, pod opterećenjem najvećim ne prelazi 57C.

zamenjen kuler sa većim ventom 8 cm
smanjen napon na -6% tj. na 1.55V
smanjen napon memorije na 1.58
rezultati sledeći u idle

izgleda ispod ovoga nema šanse više pogotovo što danas nije nešto toplo u sobi.....

Poslednja izmena:
malo je radio usisivac :)

zamenjen kuler sa većim ventom 8 cm
smanjen napon na -6% tj. na 1.55V
smanjen napon memorije na 1.58
rezultati sledeći u idle

izgleda ispod ovoga nema šanse više pogotovo što danas nije nešto toplo u sobi.....

a ovo je temp na defaultu

Poslednja izmena:
FX 6300 29-51 COOLER MASTER Hyper 212 EVO
AMD Athlon XP 2800+ OC 2454mhz 46-62 Zalman CNPS7700-AlCu

Poslednja izmena:
Dobra pasta Arctic MX4 oko 700 din,poliranje kulera i 6-9 stepeni manje

Ja ne znam kome da verujem.
Idle temperature. Mašina iz potpisa. BOX hladnjak, fabrička "žvaka" na njemu (imam Titan Fenrir koji čeka male prepravke, a dotle ide ovo).

Poslednje verzije programa na slici, i nisu sve temp iste!?

Clip_resize.jpg

Pogledaj u biosu,pa sa kojim se poklope taj je najtacniji.

Mislim da posle instalacije mora restart.

Amd ii x2 250:
idle:34
full:45
sobna:30c.
P.S.Stock cooler.

Mislis LinX

Evo posto neki sumnjaju u ono sto pricam evo slika....Nisam mislio bukvalno 50c ali ok...evo rezultata sobna je (danas sam radio) 28c evo slike...asa.jpg

PentiumD 930, 3.0GHz, LGA775 - 54 idle, 66 load (na ovu vrucinu, stock kuler)

...danas 53 stepena C dok kucam ove redove(mada spoljna temperatura nije mnogo manja!!!),a danas je baš najtopliji dan dosad...mada sam mislio da neće prelaziti 50 otkad sam zamenio stock kuler sa ovim

Pa, i to je stock. :D

Ja danas pravio mali test TRUE vs TRUE Black, u push sistemu BLACK pravi 2*C razlike, a u push pull 3*C. Idle 37*C load 52*C

AMD Phenom II X4 965 be.Temperatura u sobi 31,idle oko 30,u full nisam vido vecu od 50,hladi ga Geminii S.

Everest za mog ivicu izbacuje 27 stepeni na spoljnih (sobnih) 29 :-D skini ti AIDU ona daje realnije temperature :-D
Nije sija nego vrat!Aida je zapravo unapredjena verzija everesta i nema nikakve razlike...isto pokazuje...Ako sumnjas idi na lavalys-ov sajt...
Edit:Nisam kao onaj baltazar(ako se tako zvao) i nemam potrebu a i neki razlog da lazem ako ti treba neki test (bilo koji) naruci , uradim, postavim slike i to je to....

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno