Izvini Vuče ali odakle ti taj "Abit EQ" izgleda dobro. Hteo sam da ga skinem da vidim dali radi kod mene ali sve što dobijem sa njihovog sajta je neki .DLL.
Skinuo, instalirao ali neće ni u compatible mode, da ne mora možda onaj .dll što sam skinuo da se turi negde. U negovom folderu ne radi "Open File Eror" kaže.Nema na njihovm sajtu vise.
http://www.findthatfile.com/search-2148469-hEXE/software-tools-download-abiteq1112.exe.htm
uglavnom ga trazis kao abiteq1112
Ako ti uspe izbaci da vidim kako izgleda na tvojoj masini
Pokreni linux pa uslikaj da vidimo hoce li biti full 45c na 30c sobnoj i sa stock kolerom.Amd ii x2 250:
idle:34
full:45
sobna:30c.
P.S.Stock cooler.
DaMislis LinX
Što da ne, moj 270 je radio tako ali na 4.1 se baš krčkao.Evo posto neki sumnjaju u ono sto pricam evo slika....Nisam mislio bukvalno 50c ali ok...evo rezultata sobna je (danas sam radio) 28c evo slike...Pogledajte prilog 116648
Što da ne, moj 270 je radio tako ali na 4.1 se baš krčkao.
Da to je zapravo zamena za box kuler...Pa, i to je stock.![]()
Evo posto neki sumnjaju u ono sto pricam evo slika....Nisam mislio bukvalno 50c ali ok...evo rezultata sobna je (danas sam radio) 28c evo slike...Pogledajte prilog 116648
Nije sija nego vrat!Aida je zapravo unapredjena verzija everesta i nema nikakve razlike...isto pokazuje...Ako sumnjas idi na lavalys-ov sajt...Everest za mog ivicu izbacuje 27 stepeni na spoljnih (sobnih) 29 :-D skini ti AIDU ona daje realnije temperature :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari