a gde nadje to podesavanje..?Primetim ja skoro da mi je i za upload i za download brzina 0.01KB/s, u prevodu, nemam internet. Naravno, odlepim, odmah pošaljem jedan protestni mail, gde oni meni lepo napišu da izaberem WCDMA only i da će onda sve da bude u redu (do tada mi je bio podešen WCDMA preferred, pa je on sam birao konekciju i brzinu protoka). Uradim ja to, i stvarno, čitavih pola dana šljakalo perfektno.
kapiram da tamo sede ljudi koji su plaćeni da te upute u tajne podešavanja, kad te već mrzi da se odcimaš do najbližeg korisničkog servisa.Tarifiranje poziva na broju 9863 je fiksno i to: ukoliko se poziva sa Telenor broja iz Telenor mreže, preslušavanje govornog automata je besplatno, dok se razgovor sa operaterom (inicira se odabirom tastera 0) naplaćuje 10 din po pozivu bez obzira na dužinu trajanja poziva, fiksno. Navedena cena je sa uračunatim PDV-om i važi i za prepaid i za postpaid sistem naplate.
Lollypop, znam da navedeni E170 iz MTS radi sa Telenorovom karticom, a Telenor modeme nisam probao. Samo sam čuo od nekih korisnika da je zaključan. Uz činjenicu da su u Telenoru svi telefoni zaključani, ovo mi je zvučalo sasvim logično.
Jesi li lično probala ili ti je neko rekao (kao i meni)?
a gde nadje to podesavanje..?
krajnje jednostavno. svi data paketi prolaze kroz njihov gateway i nije nikakav problem da identifikuju šta je u tim paketima. mislim čak i da imaju opciju filtera, samo je pitanje da li će je i kako koristiti.
džaba ti to momčino [WIKI]GPRS_Core_Network[/WIKI]
džaba ti to momčino [WIKI]GPRS_Core_Network[/WIKI]
jesi ti enkriptovao razgovor, ali oni i dalje imaju pdp context o tvojoj sesiji
"Meni je brz internet potreban zbog brojnih obaveza u skoli" - rece klinac sa gejmpedom u rukama i ostade ziv. :d
Ja sam koristio VoIP, nemajući pojma da tako nešto piše u Ugovoru i eto, nisu raskinuli isti. Predpostavljam da su morali to da ubace, a sada valjda psotoji pravilnik o tome...
Zabranjeno ili ne, odziv je preveliki da bi konekcija bila funkcionalna za VoIP![]()
Meni smesno deluje Telenorova ponuda u poredjenju sa ovim, kod njih je 5GB tricavih 3.600 dinara. Ou jea.Imace da se pohvalim da sam uzeo net i da je odlican, uzeo sam ga sa studenskim popustom uredjaj 999 i 5giga oko 1200 sto mi je ajd recimo prihvatljivo sem da modem moram sakrivati od znatizeljnih internetmanijaka..
zključili smo da postoji razlika u kvalitetu usluge, pa samim tim i razlika u ceni iste. glupo je da flejmujemo do besvesti.Meni smesno deluje Telenorova ponuda u poredjenju sa ovim, kod njih je 5GB tricavih 3.600 dinara. Ou jea.
Moj post je flejm? Ehmm...glupo je da flejmujemo do besvesti.
A da pozoveš Telenor, da ih pitaš da ne čačkaju nešto u Valjevu ovih dana? Morali bi da imaju takvu informaciju ...
Možda te obraduju, pa ti kažu da "Evo, upravo ..." postavljaju 3G baznu stanicu, pa dok prevežu žice i to ... ostali bez izolirke, pa dok mali trkne do prodavnice ...
A možda su ukinuli EDGE signal u tako velikom mestu (što mi je totalni apsurd) ...
Either way - zovi njih, oni će znati mnogo bolje nego mi o čemu se radi ... ili im piši mail ako nećeš da zoveš ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari