Ne moze tako - jer svaki racun ima svoj generisani poziv na broj!
Očigledno ti se nikad nije dogodilo da ti ne stigne račun ili da ga izgubiš.
@Love Hunter
Ono što je JMBG za stanovnika (građanina) države, to ti je poziv na broj za korisnika (pretplatnika) kompanije. On te identifikuje njima.
Očigledno ti se nikad nije dogodilo da ti ne stigne račun ili da ga izgubiš. Najnormalnije možeš da uplatiš na poziv na broj od prethodnog ili sledećeg meseca i u 99% slučajeva biće sve OK. Pozivi na broj služe njima da brže evidentiraju uplate.
Imajte na umu da Infostan po pozivu na broj knjizi mesece, a ako stavite opet stari poziv, mislim da knjize najstariji racun.
Ne podrzavam ono gde vodi ta informacija, ali da podsetim.
neke firme ne menjaju poziv na broj, npr racun za struju mi je uvek sa istim pozivom na broj, kao i komunalac. ali npr telenor menja poziv na broj po mesecima, pocetak je uvek isti samo menjaju zadnje brojeve koji oznacavaju mesec i godinu, tako da u sustini znas koji ce ti biti poziv na broj za sledeci mesec.
na kraju krajeva, nije ni bitno. cesto mi se desi da telenor i mts racun platim koji dinar vise, i to se uredno evidentira na sledecem racunu kao pretplata i za toliko sledeci racun bude umanjen.
dakle, ako ce vam prvih par meseci biti racuni po dinar, bez nekih dodatnih troskova, slobodno mozete platiti npr 50din prvog meseca, da ne placate proviziju za svaki mesec zbog uplate jednog dinara..
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari