Znam da je bitno.Izuzimajući prvi deo rečenice, nije svejedno, bitno je da li je preko kabla ili WiFi.
@ M@re: Cmokić.
Evo ja neću da ih cimam da prijavljujem "problem"/"kvar"/"prekid"/šta god da bi ubrzao celu proceduru rekonfiguracije porta. Pošto mi je uvek bilo iritantno kad SBB likovi krenu da smaraju posle svakog povećanja da im "sinhronizuju"/restartuju ruter jer ne mogu da sačekaju dan-dva da "sama stigne" nova konfiguracija.
Evo i meni su posle poziva pustili 50/8...
Kako vam se čine parametri?
Na 10/1 uopšte nije bilo grešaka.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Koliko ti u proseku bude ping, oko 16?
Neki teletabis me jutros prebaci na ovaj profil....
Sent from my Note 8
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180504/395ef1f01ea7bf1f6f298b70b3b2b816.jpg[/IMG
Zato što si na interleaved ping ti je veći.Traži da ti uključe Data Path na fast i smanjiće se ping.Kod mene je na interleaved ping 22 a kod fast je 5 ili manje.
Što i nije beznačajno ukoliko igraš online igrice.
Juče sam zvao Telekom da mi povećaju upload sa 2 mb/s na 8 mb/s pošto imam VDSL od 50 mb/s i čovek iz centrale kaže da je povećao Upstream line rate na 8191 i da je kod njega sve u redu, međutim meni na speed testu i dalje pokazuje 2 mb/s. Internet koristim preko WiFi. Jel zna neko u čemu je caka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari