Uticnicu sam ostavio i kabli do modema , al ko da nisam . A kabli od tavana do dole koji sam ja spustio sam vratio na staro jer mi ide kroz sobu a stari kroz zid . Na starom imam bolju Attainable Rate , net puca i sa jednim i drugim . Isto kada sam modem povezao direktno u tavanu . Tako da nema veze sa uticnicom i mojim kablovima . Pricao sam sa komsijom pukao mu net sinoc 3 puta , a meni 3 miliona puta .
Ima li još neko net a da ima veze sa tim delom podzemnog kabla sem tebe i komšije?Nema kod nas kablovska ,a wireless je los (selo sta ces ) . Koliko se meni cini oni nemaju pojma o zivotu . Vadili su se na taj kabli , sada kad su ga promenuli nema ih . Jer ne znaju sta je u pitanju . Po njima je podzemni dobar a i da nije to ne bi menjali . Mozda su oni zaebali nesto prvi dan kada mene nije bilo . Mislili su da sam prijavio pucanje neta , a ne lan1 . Pa su spustali net na 30mb/s i ko zna sta su jos radili ...
ma nikad mi nije pao link dok ne nakupi preko 2500 crc gresaka pa nadalje ( oni se vade na greske ) . Evo opet pukao net ne verujem da je nakupio gresaka vise od 100 . Kad god ja na forum da napisem nesto ona link down hahahah lebe . Ne pomaze tu ni da spuste brzina na 10 mb . Sta mu je SNR kod mene na modemu ne pise tako . Gde se javlja taj sum , dal moze da bude sto je kabli bio bez kutije 3 meseca na zimi i kisi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari