imam vec par meseci vdsl 50/2 (pre sam imao adsl 10mbps). radi to dobro u osnovi sam zadovoljan, ali imam jedan problem i jedno pitanje, pa da pomognemo jedni drugima:
1. vdsl modem/ruter koji sam dobio je ZXHN H267N, a firmware u njemu je V1.0.0T4_SRB. Ima li neko noviji firmware da je video verziju T5 u svom modemu. Pitao sam i ove u telekomu ali ili se prave blesavi ili ne razumeju o cemu se radi. Odgovor je bio u stilu proverice i bicu obavesten i nikad nisam bio obavesten.... Pa evo, sad pitam vas..
2. ovo gore je bilo pitanje, a sad problemcic, na srecu, nije veliki. Kao sto rekog radi lepo vdsl, ali desava se s' vremena na vreme, nekad je to posle par dana, nekad posle par nedelja da se brzina obori. Naime, padne na nekih 20-25mpbs i nema nameru da se vrati nazad! Provalio sam da ako odem u control panel na 192.168.1.1 i restartujem modem, posle se sve unormali, ali me nervira pa da vidimo kako, zasto i da li je moguce resiti (bilo promenom podesavanja bilo da mi objasnite sta tacno da trazim i kazem ovima iz telekoma)
Interesantno je da se ne menjaju parametri konekcije, cak i u to vreme kad je realna brzina oko 20-25mbps, dijagnostika izbacuje ovo (napominjem da sam jako blizu telekomove poslovne jedinice i centrale)
receno mi je da se fiksna linija formiraВрло вероватно и 50/2, зови и питај, они ће најбрже да одговоре. Делује да је линија (сада) добра.
Ako raskidaš ugovor, treba da vratiš opremu + da platiš penale do isteka ugovorne obaveze (koliko ti je ostalo meseci do isteka ugovora).Došlo vreme da se raziđem sa Telekomom. Selim se u novi stan, a oni odbijaju da mi presele 50/10 na novu adresu, već isključivo 50/2.
Ako je neko u skorije vreme raskidao Ugovor, imam dva pitanja.
1. Da li treba samo da se odnese oprema ili ima još nešto što treba da se uradil?
2. Da li raskid važi od tog dana?
Verujem da potrošnju računaju proporcionalno, ali ako pređem u septembar očekujem da mi 600 din za UB uračunaju ceo, pa sam hteo to da izbegnem tako što ću opremu odneti u sredu 31 da minimalno vremena ostanem bez neta.
dejan12, a koji vdsl modem imas, isto zte isti model kao ja, ili neki drugi?
masnikosa, iskreno lan nisam testirao. preko lan sam se povezao netbookom samo prvi put da ukljucim wifi i stavim lozinku. Od onda vdsl modem, posto sluzi i za bbtf (telefon) stoji kod telefona u jednoj sobi, a kacim se preko wifi sa tableta, telefona i kompjutera.
U novom stanu je FTTH koji će ostati neiskorišćen je prodaju iskustvo svoje NET pakete 20, 30, 50 i 100 / 2.
Ništa drugo, kao fizičko lice, ne možeš da dobiješ.
U Gornjem Milanovcu je, direktora verovatno zna iz jaslicaKod direktora za profil ?
Da nisi slucajno pitao kakve su cene za pravna lica?
Imaju 20/5 - 100/20 od asimetricnih.
Ovo bi bilo odlicno kad bi cene bile normalne i kad PIB ne bi bio obavezan.![]()
100/100 je 1400 do 1500 eura mesečno.Čisto da znaš.Imaš i neki mali popust na ugovor.Da nisi slucajno pitao kakve su cene za pravna lica?
Imaju 20/5 - 100/20 od asimetricnih.
Ovo bi bilo odlicno kad bi cene bile normalne i kad PIB ne bi bio obavezan.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari