presretach
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.10.2008
- Poena
- 360
Pa raskinuo bi da predjem na vdsl i da iskoristim akciju i povecam brzinu. Dovoljno razloga ...?Da imaš gde da odeš ne bi tražio 8 meseci ranije da raskineš ugovor da bi potpisao novi kod istog provajdera.
Imas dva STBa za IPTV uz Net50? Izgleda dobro ako bez problema imas 50 kada rade oba TV uredjaja, ali ne moze se videti u HG630 bas puno (attenation nije toliko dobar pokazatelj izgleda).
Lol...da znas samo koliko sam ih smarao.Opa kome to stigo vdsl konacno![]()
Lol...da znas samo koliko sam ih smarao.
Ja sam potpisao ugovor i odmah ga otkazao zbog loše Wi-Fi brzine-imao sam wdsl 50 i na Wi-Fi mi brzina bila oko 20-25Kakav je wireless signal na tom ZTE ,ja imam HG630 i nisam bas nesto zadovoljan.
Koliko mi je poznato, može. Pre godinu-dve su promoteri obilazili naselje i nudili mega box sa 50/2. Znam i par ljudi koji imaju 50/2.Da li neko zna da li posta u Mirijevu ima mogucnost VDSL-a?
Da li neko zna da li posta u Mirijevu ima mogucnost VDSL-a?
Skoro sigurno je do WiFi zagusenja. Ja sam HG655b imao u starom stanu, i SVUGDE je dobacivao 50/2 na WiFi. ISTI modem sam poneo sa sobom u novi stan, 50/2 na LANu, a WiFi nece da predje 35, i to samo nocu kada niko nista ne koristi wifi, danju isto 25 jedva.Ja sam potpisao ugovor i odmah ga otkazao zbog loše Wi-Fi brzine-imao sam wdsl 50 i na Wi-Fi mi brzina bila oko 20-25
Aua... najbolja partica koju sam video do sadaNije ni moja parica losa,presao bih na NET 100 samo da mi ne diraju ovaj UBPogledajte prilog 186999
Promenili su 3 komada pa istoSkoro sigurno je do WiFi zagusenja. Ja sam HG655b imao u starom stanu, i SVUGDE je dobacivao 50/2 na WiFi. ISTI modem sam poneo sa sobom u novi stan, 50/2 na LANu, a WiFi nece da predje 35, i to samo nocu kada niko nista ne koristi wifi, danju isto 25 jedva.
Napominjem da je ISTI primerak modema u pitanju, znaci nije nesto do konkretnog WiFi modema u njemu
Aua... najbolja partica koju sam video do sada![]()
Probao sam ruter Net gear i isto na 2.4 a kad prebacim na 5 ghz na telefonu mi meri 40-ostali uređaji u kući ne vide 5 ghz pa ne mogu da izmenim - uglavnom otkazao sam internet i uzeo opet sbb na kojem imam provereno tu brzinuPa to znaci da je do zagusenja, a ne do modema, zar ne??? Stavi neki WiFi ruter svoj privremeno, i vidi koliko baca. Meni TP Link neki od 20e (uzeli moji dok su bili na SjBBu) ne moze ni pola od HG655b da dobaci brzine
13umble13ee, nije zbog toga, i nije 250din skuplji. Sada mozes za istu cenu dobiti sva tri, jer za 10/2 imas 3, za 20/2 4, a za 50/2 5 meseci po dinar. Sto izadje oko 1400 mesecno u proseku za svaki od njih. Tablet ih manje kosta, jer onda gubis te mesece frei.
Tvrdim, bez nekog mog tumacenja, vec provereno, da se vece brzine ne daju nikome (bez veze) cisto iz razloga sto je vecina korisnika sljam, i zali se i jedan Mbit od 50 ako ne dobije do kraja (znaci zali se ako ima 49/2, hoce 50/2). I to previse stvara probleme tehnicarima (ne teh. podrsci, vec tehnicarima, koji jedini i rade nesto stvarno u TSu). Odlucili su da se ne bakcu time, i daju brzine koje mogu bez ikakvih problema da ostvare, nece davati neke papazjanije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari