Kakve ovo ima veze sa Telekomom i UBoosterom? izvini kad moram da ti kazem ali lupas kao maksim po diviziji, nema SjBB veze sa tim ali ni najmanje, znam da se ti ne slazes sa tim i to je ok ne moras jos jednom ponoviti, a i sto se tice te teme koju si postavio pa naravno da Bujosecvic treba da vodi racuna a ne Vlada Srbije, pa za sta onda on sluzi tu da uzima mesecno 300.000 RSD koliko mu drzavljani Srbije placaju za njegov nerad.
Neko mora za 3 puta manje novca da radi posteno svoj posao da bi dobio pare od tog istog naroda dok lopine kao Bujke bi nista da ne rade, da ne odgovaraju nizasta ali da imaju 3K EVRA...
I na kraju kao sto vidis nikome nije prodat MTS kako si ti mislio na svu srecu jos uvek je nas i nadam se da ce biti jos bolji, nadam se jer nam jedino to jos preostaje...
Ima veze ,SBB ima svog ministra koji je tu da uništava državnu imovinu(Telekom,RTS) u korist SBB-a.Neke od odluke tih institucija su na štetu građana a u korist SBB-a.
Jedna od tih odluka je i skandalozna kupovina divljih operetare od Strane SBB-a i odsustvo svake reakcije od strane države da se zabrani kupoprodaja divljih operatera sa kablovima preko krovova a sve u cilju da SBB zauzme što bržu i bolju poziciju na tržištu u odnosu na Telekom.
Booster je samo kap u moru od naredbi SBB ministarstva ka telekomu.
Ukidanje RTS HD kanala putem T2 mreže je doneto u SBB ministartsvu,čisto da te obavestim.Baratam sa malo više informacija.SBB bi trpeo gubitke da neko besplatno u HD rezoluciji prenosi sve one sportske HD prenose za koje oni polažu ekskluzivna prava nad kojima RTS kao javni servis po međunarodnim pravilima ima prednost ili isti status kao ekskluzivno pravo.
Formiranje trećeg multipleksa za pay kanale ,takođe je vođeno u SBB ministarstvu a cilj je maksimalno oslabiti RTS i Telekom.
Verovatno se sada prisećaš vesti da su RTS i Telekom potpisali ugovor o distribuciji nekoliko novih RTS kanala isključivo na telekom IPTV platformi.To je bio njihov odgovor na pritiske i ucene od strane SBB ministarstva da se maksimalno oslabe RTS i Telekom.
Kao što vidiš,ništa ovde nije bez veze kao što ti kažeš,već je sve sa debelom vezom.
Država je vlasnik javnog servisa i kao takav država zakonski mora da reši finansiranje javnog servisa ,bilo iz budžeta bilo putem pretplate.Ako država kaže da neće da ga finansira, onda treba promeniti zakon i da se tu kaže da te pare mora sam javni servis da skupi i tek onda je posao Bujketa da sam nađe pare kako zna i ume.Dotle mora da se poštuje zakon,jer je taj zakon donela vlast koju je izabračla većina građana i tačka.
Čim narod nije na ulici,to znači da im pretplata ne smeta,da im plata valja,da je vlast dobra i tako redom.
Nije red da se bez razloga optužuje vlast.
Ja sam za prodaju telekoma baš iz razloga što ispunjavaju naredbe SBB ministarstva.Nov vlasnik ne bi primao takva kvislinška naređenja.
Pošto telekom nije prodat i pošto mora da se stavi profesionalni menadžment to će nadam se dovesti do toga da se više neće ispunjavati SBB naređenja ,jer je sam premijer danas rekao šta mora da se unapredi a to je tačno ono što je SBB ministarstvo sprečavalo da se uradi u ranijem periodu.
Ako je sve što sam napisao tačno,onda dolaze bolji dani za telekom i njihove korisnike.
Ja do jucce nisam mogao da otvorim Racune/Placanje na portalu, danas mi radi.
Meni se ne svidja sto tek od 1. decembra pocinje po dinar, ja sam skoro ceo novembar imao, pa mi to dodje minus, cak i da ne racunaju ceo novembar
Cain, za koji net i odakle znas, kada ne mozes da otvoris portal?![]()
Propustio si terapiju.
Zamisli ,po tvom zakonu su oni nezavisni ali u praksi države u pokušaju to nije tako i to znamo svi ,samo ti još nisi to shvatio.
Član 35 Zakona o javnim servisima kaže da "Republika Srbija obezbeđuje stabilno i dovoljno finansiranje osnovne delatnosti javnog medijskog servisa".
Ako je postavljanje kablova preko krovova legalno,zašto je kasnije kada su obavljene sve "blic krig kupovine" postavljen rok da se kablovi moraju ukopati???????Zašto telekom i PTT ne idu po krovovima?????
Kada budeš bio redovan na terapiji možemo da nastavimo polemiku.
Ne samo tebi nikome nije dozvoljeno da raskine ugovor 8 meseci ranije, jedino 3 meseca ranije.Meni nece da raskinu ugovor 8 meseci ranije box 2. To je steta da i stari korisnici koji su od pocetka tu da nemaju pravo na nove akcije i ponude.
pezo, audi, kokakola ne postoje u bosni i ne koriste nize cene reklamiranja preko bosne? dobro.
Pa kazem steta...jer hocu da ostanem kod njih i potpisem na 24 nov ugovor. Zar im to nije plus nego da odem negde kasnije kad mi istekne..?Ne samo tebi nikome nije dozvoljeno da raskine ugovor 8 meseci ranije, jedino 3 meseca ranije.
Da imaš gde da odeš ne bi tražio 8 meseci ranije da raskineš ugovor da bi potpisao novi kod istog provajdera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari