Ako ste uzeli 5 meseci Net50 za dinar (ili 4/3 za Net20/Net10), proverite racun za prosli mesec. Meni su naplatili pun iznos, pa sam ulozio reklamaciju
Inace, iz nekog razloga mi na portalu stoji da usluga pocinje od januara 2016. kao i za IPTV (za koji je normalno da to pise jer je 2 meseca probni period onaj, ali nema razloga da VDSL pocinje tada).
Tako je jedan mesec kasnije pocinje da se racuna po 1 rsd sve lepo pise na sajtu ili na onom flajeru njihovom zaboravio sam gde sam procitao mada ce pre biti flajer iz poslovnice.Nama je stigao danas racun od 1.249 dinara da platimo za VDSL i ako smo potpisali na prvih 5 meseci po 1 dinar.(UO na 24 MESECA) Ugovor nam je od 6.11.2015. i kad smo otisli u poslovnicu Telekoma (Beograd) tamo su nam rekli da od 1 Decembra pocinje to od 1 RSD. Nama je to pomalo vacaroska fora ali sta je tu je,mora se plati. Sad bi trebalo onda do Aprila da placamo po taj jedan dinar. U svakom slucaju ostaje da se vidi... Javi nam samo dal je i kod tebe slicna situacija. Pozz![]()
Nama je stigao danas racun od 1.249 dinara da platimo za VDSL i ako smo potpisali na prvih 5 meseci po 1 dinar.(UO na 24 MESECA) Ugovor nam je od 6.11.2015. i kad smo otisli u poslovnicu Telekoma (Beograd) tamo su nam rekli da od 1 Decembra pocinje to od 1 RSD. Nama je to pomalo vacaroska fora ali sta je tu je,mora se plati. Sad bi trebalo onda do Aprila da placamo po taj jedan dinar. U svakom slucaju ostaje da se vidi... Javi nam samo dal je i kod tebe slicna situacija. Pozz![]()
Nama je stigao danas racun od 1.249 dinara da platimo za VDSL i ako smo potpisali na prvih 5 meseci po 1 dinar.(UO na 24 MESECA) Ugovor nam je od 6.11.2015. i kad smo otisli u poslovnicu Telekoma (Beograd) tamo su nam rekli da od 1 Decembra pocinje to od 1 RSD. Nama je to pomalo vacaroska fora ali sta je tu je,mora se plati. Sad bi trebalo onda do Aprila da placamo po taj jedan dinar. U svakom slucaju ostaje da se vidi... Javi nam samo dal je i kod tebe slicna situacija. Pozz![]()
za koliko dana ste u beogradu dobili vdsl posle podnosenja zahteva?
Ja za 24h pre 2.5 godine.za koliko dana ste u beogradu dobili vdsl posle podnosenja zahteva?
Više puta sam pisao ovde kako telekom zapravo svira po diktatu SBB-a vezano za ukidanje booster usluge.Sada sam našao i zvaničnu potvrdu da SBB ima svoje ministarstvo u našoj vladi.Uzgred,to su isti oni koji sada hoće da kupe telekom.
Sramotno ponašanje domaćih kvislinga koji se ne libe da javnom servisu otimaju imovinu radi uvođenja SBB-a u tu istu imovinu.Mogu samo da naslutim kakve je sve naredbe od SBB-a dobijao Telekom u dosadašnjem radu.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=12&dd=11&nav_category=12&nav_id=1073412
na svu srecu jos uvek je nas i nadam se da ce biti jos bolji, nadam se jer nam jedino to jos preostaje...Uzgred,to su isti oni koji sada hoće da kupe telekom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari