Pozdrav svima,imam par pitanja i bio bih jako zahvalan na odgovoru.Trenutno imam adsl box 4 i ovo je stanje moje mreze u ovom trenutku,inace je downstream snr obicno oko 6: Verujem da mi instalacija nije najbolja,da je kabli od kutije do uticnice nastavljan,posto je na tavanu nisam ni hteo da proveravam.
 Verujem da mi instalacija nije najbolja,da je kabli od kutije do uticnice nastavljan,posto je na tavanu nisam ni hteo da proveravam.
Inace,posto se selim i raskidam ugovor na ovoj lokaciji i prelazim na novu u roku od par dana,zanima me kojim kablovima bi trebalo da povezem konekciju od kutije do uticnice,od uticnice do rutera i kasnije do racunara. I da li ima smisla kupovati kvalitetniji kabli ako je kabli koji dolazi do kutije od centrale obican telefonski(bar ja tako mislim),mozda gresim.Nalazim se u Nisu.

Verujem da mi instalacija nije najbolja,da je kabli od kutije do uticnice nastavljan,posto je na tavanu nisam ni hteo da proveravam.
 Verujem da mi instalacija nije najbolja,da je kabli od kutije do uticnice nastavljan,posto je na tavanu nisam ni hteo da proveravam.Inace,posto se selim i raskidam ugovor na ovoj lokaciji i prelazim na novu u roku od par dana,zanima me kojim kablovima bi trebalo da povezem konekciju od kutije do uticnice,od uticnice do rutera i kasnije do racunara. I da li ima smisla kupovati kvalitetniji kabli ako je kabli koji dolazi do kutije od centrale obican telefonski(bar ja tako mislim),mozda gresim.Nalazim se u Nisu.