KAMIKAZE
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2005
- Poena
- 380
Evo danas stigli ljudi na Vidikovac, kopaju kanale dubine pola metra za polaganje optike.
Plitko, majku mu :/
Evo danas stigli ljudi na Vidikovac, kopaju kanale dubine pola metra za polaganje optike.
Stigli asovi i lopate i u Mirijevo.Postavljaju centralu u jedan od ulaza.Naravno da kopaju pola metra u dubini pa nisu oni Dulic & company pa da kopaju ko kuce kad *****.
Jer ima nade da upload bude veci na vdsl-u???
Postoji, poluzvanično, doplata od 500rsd za 10mb up.
Nema ga na sajtu jer to tražiš pa se odobrava samo ako linija može da izdrži.
Evo Dusmane kako to kod nas funkcioniše.
Jednog lepog sunčanog jutra oktobra meseca gospodnjeg ,spazih neke kopače ispred moje zgrade pa u prvi mah pomislih da je u pitanji neko iz EPS-a.Prevario me je ogroman debeli kabl u koturu.Priđem nadzorniku radova da ga priupitam šta je u pitanju a on veli uvodimo optiku za Telekom.Nije mi bilo jasno da Telekom pored toliko nezaposlenih i još pri tome svog viška koji se navukao kod njih nema svoje radnike nego mora da angažuje vukovce,stvarno tužno i istinito.
Sledećeg dana popodne primetih da niko tog dana nije radio i priđem domaćem lokalnom nadzorniku čitaj penzioneru i pitam ga šta se dešava sa radovima.Kaže on meni eeeeeee sinko moj napustili su danas posao i preduzimača.Pomislih ja pa sigurno ih nije platio kažem ja i jos dodam da je to ispravno ako je tako,kad će on meni plata nije bila problem.Tad sam već bio u čudu kad mi Penzos reče napustili su posao jer im je tvrda zemlja i žalili se na sav glas.Evo i danas nema nikoga,kabl samo što nije pokraden,milioni nezaposlenih,stotine hiljada radnika bez posla a ovima tvrda zemlja e moja Srbijo među šljivama i optičkim kablovima.
ps:Veli meni ponzioner da se tako nešto nije nikada desilo niti na jednoj radnoj akciji još pre 30 godna i da bi on sada sam samcat već završio posao da mu se neko obratio.
Ja o tome i pricam, stvar je u nasim glavama, jesi citao matorac jednom nogom u grobu kopa kanal njemu net ne treba, ali kaze treba onima koji ce doci posle njega(svaka cast matori, ne staje svet sa nasim odlaskom vec mora neko i posle nas da zivi), ako si citao cak ljudi isz susednog sela dolaze da pomazu ljudima iz ovog sela za kopanje, ajd reci kad bi ovde u svom selu neko to radio, a da ne kazem da dodje neko iz susednog da pomogne??? Ovde ide ona nasa da komsiji crkne krava, zato kazem da smo jadni, a ne TS, oni rade onakako kako im razum(zarada) nalaze i to je OK, mada su drzavno preduzece pa bi ipak morali nesto jos da im bude bitno osim novca, ali ako se privatizuju onda apsolutno imaju puno pravo da rade kao ovi u Nemackoj, a oni to rade jer mislimd a su privana firma tj. neko je odkupio od drzave, nisam siguran mrzi me da kopam sad po netu ali sustina je bitno.Evo Dusmane kako to kod nas funkcioniše.
Jednog lepog sunčanog jutra oktobra meseca gospodnjeg ,spazih neke kopače ispred moje zgrade pa u prvi mah pomislih da je u pitanji neko iz EPS-a.Prevario me je ogroman debeli kabl u koturu.Priđem nadzorniku radova da ga priupitam šta je u pitanju a on veli uvodimo optiku za Telekom.Nije mi bilo jasno da Telekom pored toliko nezaposlenih i još pri tome svog viška koji se navukao kod njih nema svoje radnike nego mora da angažuje vukovce,stvarno tužno i istinito.
Sledećeg dana popodne primetih da niko tog dana nije radio i priđem domaćem lokalnom nadzorniku čitaj penzioneru i pitam ga šta se dešava sa radovima.Kaže on meni eeeeeee sinko moj napustili su danas posao i preduzimača.Pomislih ja pa sigurno ih nije platio kažem ja i jos dodam da je to ispravno ako je tako,kad će on meni plata nije bila problem.Tad sam već bio u čudu kad mi Penzos reče napustili su posao jer im je tvrda zemlja i žalili se na sav glas.Evo i danas nema nikoga,kabl samo što nije pokraden,milioni nezaposlenih,stotine hiljada radnika bez posla a ovima tvrda zemlja e moja Srbijo među šljivama i optičkim kablovima.
ps:Veli meni ponzioner da se tako nešto nije nikada desilo niti na jednoj radnoj akciji još pre 30 godna i da bi on sada sam samcat već završio posao da mu se neko obratio.
Nisi u pravu, a taj s kim si pričao *****. Najskuplji je upravo taj poslednji segment i zato će on ostati na bakru.
Iz nekog razloga nisu napisali VDSL ponuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari