Ček jel imaš drugi ruter ili koristiš telekomov? Ako imaš drugi podeli sa nama koji je to model čisto da znam da ne uzmem nešto što ne radi...
Planiram u petak sada put do Ciriha na 10 dana pa ću tamo pogledati šta ima u ponudi od dsl rutera,a možda o pazariti...Ajde bilo ko ko ima
neki zamenski ruter neka se javi i napiše koji model ima bio bih mu zahvalan.
@mstevanic, ja imam AP TP-Link TL-WA901ND http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-12_TL-WA901ND.html i zavrsava mi posao po celoj kuci.A kad bih kupovao ne bih kupovao xDSL ruter (tj modem + ruter yj combo uređaj) nego bih kupio baš ruter bez ikakvog modema (tj gledao bih da kupim uređaj koji može da radi i kao WiFi AP i kao client i i ripiter![]()
) tako da ga imaš i koristi ti uvek bio ti u budućnosti na kablovskom, optici ili xDSL netu.
Ne znam koliko si voljan para da das ali posto ides u Svicu tamo lako mozes naci bilo koji Fritz!Box, mozda nije lose da uzmes u razmatranje FRITZ! Box 3490, konkretno podrzava, Vdsl, Adsl2+ i to vectoring mislim na Vdsl, 4LAN-a po 1Gbit, usb 3, dual WiFi dakle i 2.4 i 5 Ghz, max na WiFi-ju 1300 Mbps i jos sto sta.Imam vdsl 50/2 i to mi je bitno da ne pogrešim,zna li neko koji FritzBox model radi na vdsl u?
Napominjem nije mi bitan voip i neke extra funkcije...
Zbog cega uzimas FRITZ!Box?Imam vdsl 50/2 i to mi je bitno da ne pogrešim,zna li neko koji FritzBox model radi na vdsl u?
Slobodno uzmi Fritz!Box, neces pogresiti.Imam vdsl 50/2 i to mi je bitno da ne pogrešim,zna li neko koji FritzBox model radi na vdsl u?
FRITZ!Box 7490 ili 7390 su vrhunski VDSL/ADSL2+ ruteri, uskoro se u prodaji ocekuje i novi model 7590 ali ce mu cena biti paprena.Imam vdsl 50/2 i to mi je bitno da ne pogrešim,zna li neko koji FritzBox model radi na vdsl u?
Vraća na zahtev to je tačno i meni su pre par dana vratili posle par mailova,
ali ta sreća je trajala svega par dana...juče primetim ponovo uključen cg nat![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari