P
poopBot
Guest
Cek e oni posebno prodaju ADSL i posebno VDSL ili sta, meni onaj chat operater reko da moj broj moze do 50/2 , e sam trebo posebno da ga pitam za VDSL ili sta?
ne mora da znaci. vdsl ruter moze da radi na adsl portu jer je kompatibilan i sa adsl i sa vdsl tehnologijom. a moze se i u ruteru videti koji je tip linije trenutno, da li je vdsl ili adsl..Ako ti radi net sa vdsl ruterom povezan je vdsl port. Sad samo sutra da ti puste novu brzinu.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Radiće ti bez problema.Pozdrav svima na forumu! Duze vreme pratim ove debate adsl vs vdsl pa reko da pitam za savet! Trenutno sam na adsl2+ 10/1 paketu i sve radi stabilno. Pre nekih mesec -dva sam uzeo ruter i stavio ga na repeater rezim, sve lepo radi. Bacam net mojima u drugu kucu nekih 20-30m vazdusno. E sad, posto mi je istekao ugovor sa telekomom oni mi nude vdsl 20/2 (ispunjavam uslove,zvali danas),ali mene vise brine domet wifi mreze? Posto imam repeater, ako dobijem taj ruter hg630, ne znam kakav mu je wifi domet? Mozda neko ima iskustva? Sto se mene tice ja bih produzio ugovor na 10/1 i ne bih menjao opremu jer mi hg532e radi vrlo dobro kao wifi..
Kad budes imao vise od 10mbit, javi se da vidimo da li ti znaci ili ne brzi net dijagonala televizora, grudi i internet brzina - te stvari nikada ne mogu biti "prevelike"
Moracu da zamenim kablove definitivno, imam neki kabal koji je davno postavljen i poprilicno je dugacak. Zanimljivo je da je pre 3h SNR bio preko 9, skoro 10, sad jedva preko 5... Ovo mi je sad previse lose, imam losije brzine nego na 10/1
Zanimljivo je da je pre 3h SNR bio preko 9, skoro 10, sad jedva preko 5...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari