Nemam nikakve dokaze, cisto nagadjanje. Ljudi se cesto zale, bilo da su u pravu ili ne.Cik dokazi da to nije gomila korisnika koju su trazili UB, a nisu mogla postici, ili se zalila sto nema full 5, ili se zalila nekoliko puta sto cena nije izrazena sa PDVom (da, cena je bila bez PDVa, nelegalno, ali... jednom shvatis i dobijes PDV nazad, drugi put, prihvati tu cenu ili begaj)...
Pa fora sto SOHO iovako ne placa hosting kod Telekoma - ne gube apsolutno nista.Ne, vec "ma onda ljudi ne bi placali hosting". Da, neka firma moze sa 5Mbps da radi hosting... ako moze, platice ga 2.5eur negde vani i radice super![]()
Onda ih zovi da te prebace na Fast profile, zbog pinga.
Pazi ljudi koji rade na konfigurisanju i dodeli portova vrlo dobro znaju sta i o cemu pricas, ali ti jednostavno sa njima ne mozes da stupis u kontakt!Mozda je ovo malo glupo pitanje, ali me zanima kako da im najbolje objasnim/trazim da me prebace na fast profile? Posto vecinom ili ne razumeju sta se trazi od njih, ili se jednostavno prave ludi.
Nakon toliko cimanja, zaista imam cudno iskustvo sa tehnickom podrskom, kao kad mi je jedan zaposleni rekao "zovi kad ti ping bude 600"... Cemu ja njima onda placam i sklapam ugovor, kad ne mogu da trazim najobicniju uslugu.
Ovo sto neko rece "mogu biti i druge stvari, koje nemaju veze sa TSom" su realnije (SjBB im zabranio, T-Com?), ali da je zbog hosting... no wayNemam nikakve dokaze, cisto nagadjanje. Ljudi se cesto zale, bilo da su u pravu ili ne.![]()
Kazes da su tvog poznanika prebacili na Fast profile kada se zalio zbog pinga za igranje, da je mnogo bolje od tada, i trazis da i tebe prebace.Mozda je ovo malo glupo pitanje, ali me zanima kako da im najbolje objasnim/trazim da me prebace na fast profile?
sto se mene tice, bolje da povecaju upload ili da barem ponovo omoguce upload booster.
Nisam siguran tacno, ali sve je bilo negde slicno. Pojacali su signal nekako na obe adrese za 100/2, jer je max. rate porastao kada je paket bio 100/2, probaj da nadjes u ovoj temi, mislim da sam stavljao screenshots.A kakve su margine bile?
Ne razumes logiku da se ugradi neko u prodaju tudje imovine?Ulazu 150 miliona eura u nešto što treba da uloži budući kupac.
Telekom nisu mogli da prodaju jer su ponude bile slabe ,a sada će kao dobiti za više od 150 miliona eura????
Koliko se sećam toliko su tražili više da ga prodaju.
Mogli su ga lepo prodati za ponuđene pare a ovih viška od 150 miliona eura pre prodaje da uplate u budzet.
Stvarno ne razumem ovu logiku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari