demonserbia
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2006
- Poena
- 330
Koji ce mi veca brzina?
Koga jos boli glava od vise?:smoke:
Koji ce mi veca brzina?
Koga jos boli glava od vise?:smoke:
link za sve one koji traze nesto bolje od telekoma
http://www.beotel.net/?strana=52&vesti=1&sekcija=glavna&jezik=1&katv=1
Totalno razocarenje ...... :trust:
A i veliko pitanje je kako beotel racuna 12 meseci, da li kalendarski ili 12 uplata ?? Ako je 12 uplata onda je to navlaka ...:smash:
Pojasni malo. Kako sam razumeo, placa se unapred-uplatis 1 mesec, koristis 2.
Nisam imao nameru da miniram bilo koga. Samo ovde raspravljamo o najboljoj ponudi posle studentskog paketa. Dakle, jeste beotel 4000 manje ali koji ruter dobijas ?? Jednoportni bez wireless jel da ? Mora se i to uzeti u obzir. Uz to dobijas i CD za setup ?? U telekomov samo ubodes zice i to je to.
Plus kod beotela imamo i trinaesti mesec evo ovde:
"Po isteku roka o minimalnom trajanju korišćenja BeotelNet ADSL servisa definisanog u članu 3. ovog Ugovora, svaka strana ima pravo jednostranog raskida, pri čemu otkazni rok iznosi 30 dana od dana prijavljivanja raskida ovog Ugovora, a za koji rok je Korisnik obavezan da plati korišćenje BeotelNet ADSL servisa za taj period, pod pretnjom prinudnog izvršenja."
Ima li nekoga ko je uzeo prosle godine u martu ovaj paket da mi ogovori da li su mu od 1.aprila smanjili brzinu na 1,5 ili je brzina ostala na 4.
Ima li nekoga ko je uzeo prosle godine u martu ovaj paket da mi ogovori da li su mu od 1.aprila smanjili brzinu na 1,5 ili je brzina ostala na 4.
Ta varijanta nije moguca, jedino da brzina ostane ista, a da naplacuju 2200 din.Ima li nekoga ko je uzeo prosle godine u martu ovaj paket da mi ogovori da li su mu od 1.aprila smanjili brzinu na 1,5 ili je brzina ostala na 4.
Ljudi, ja nisam pitao da mi ostane po istoj ceni nego da li automatski ostaje na 4 ili oni vracaju na 1,5.
Ma ne brini se ... ne moze da bude toliko ne valja.E, nemoj da bude posle ja te ubedio ( ako ne valja) !![]()
Ljudi, šta bi na kraju sa isteklim studentskim paketima tj. Click 4 po ceni Click 1? Kako ste rešili problem po isteku perioda od god. dana? Da li ste podnosili zahtev za smanjenje brzine ili nastavili korišćenje Click 4 po punoj ceni ili ste raskidali ugovor i prešli kod drugog provajdera?
Zanima me jer sam i ja u sličnoj akciji sklopio ugovor na godinu dana, mada imam još fore do isteka istog.
meni je vec proslo 14 meseciBrzina i dalje 4mbita,cena oko 1500 din
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari