Šta je novo?

Telekom ADSL studentska ponuda

Jos jednom da kazem da ugovor ne moze da istekne, on je samo potpisan sa minimalnim periodom od 12 meseci (sto u prevodu znaci ako hoces da raskines pre predvidjenih 12 meseci moras da snosis posledice) i ako se ne raskine u toku tih 12 meseci ugovor se smatra vazecim na neodredjeno vreme (sto znaci da uvek mozes da prekines ugovor bez ikakvih poledica).

HOCU RECI ISTICE PROMO PERIOD OD 12 MESECI KAO I OBAVEZUJUCI DEO UGOVORA.Posle isteka 12 meseci si slobodan kao pticica a oni se nkiad nisu trudili da zadrze stare korisnike jer se ni jedna akcija kod njih nije ticala postojecih vec upravo novih koje ce da vezu na 12 meseci x cena paketa x kolicina novih korisnika = konacna dobit itd...

Danas su mi usmeno potvrdili, da cena ostaje ista. Videcemo... sa Lelekomom se nikad ne zna!

A brzina? :D
P.S.: "Samo se ti nadaj..." ;) :D
Danas sam opet bio u poslovnici i pitao ... prvo mi rekao radnik na salteru da se brzina "automatski" smanjuje na 1.5 uz istu cenu, a radnik sa drugog saltera dobacio da brzina ostaje ista ali po novoj ceni.
To znaci da i oni ne znaju sta ce biti ! :wall:

A sto se tice uzimanja MIK-a, ne moze se uzeti ako se ugovor raskine malo pre isteka. U tom slucaju rizikujemo da izgubimo port. MIK se moze uzeti samo posle isteklog ugovora, a Adsl imamo sve dok ne prikljucimo novi modem koji dobijemo od drugog provajdera.
Oni kazu da kad vide da je njihov modem iskljucen salju obavestenje da ga vratimo ali preporucujem da ne cekate obavestenje nego da odmah vratite opremu jer u slucaju nevracanja iste Telekom naplacuje 5900 dinara. Pretpostavljam da mozda uopste nece ni slati obavestenje, nego ce samo fakturisati dug 5900.... sta ce im izradjeni Huawei kad za te pare mogu da kupe dva nova modema.

Ajde opustite se, posle 12 meseci vam istice ugovor tako da ga mozete obnoviti i uzeti bilo koji paket koji tada bude bio aktuelan.

Ajde opustite se, posle 12 meseci vam istice ugovor tako da ga mozete obnoviti i uzeti bilo koji paket koji tada bude bio aktuelan.

pa nece oni to da urade. oni hoce da sada kada im isteke ova promocija da im ostane click 4 a da idalje placaju click 1. jer ako pogledas trenutne ponude telekoma nimalo nisu primamljive kao sto im je ova bila pa se sada potajno nadaju da je telekom majka tereza, dalaj lama i sve ostale dobrotvorne osobe pa ce svima koji su podpisali takav ugovor pre godinu dana da im ostavi kao za vernost sto su godinu dana bili pod njegovim ugovorom.

samo se vi nadajte jer nada poslednja umire.

Normalno da cu da se nadam, ako moj drug ima SBB 6MB/s za 1500din zasto da se ne nadam da se Telekom opametio i ponudio vecu brzinu.
Drugo, studenti smo, i mislim da treba da imamo beneficije.

I sta traze ljudi koji nemaju nikakve veze sa ovom studentskom ponudom na ovoj temi?? Najobicniji ste trolovi i nemate nikakvu konkretnu informaciju.

+1

Normalno da cu da se nadam, ako moj drug ima SBB 6MB/s za 1500din zasto da se ne nadam da se Telekom opametio i ponudio vecu brzinu.

I sta traze ljudi koji nemaju nikakve veze sa ovom studentskom ponudom na ovoj temi?? Najobicniji ste trolovi i nemate nikakvu konkretnu informaciju.

jaki studenti, dozivotni apsolventi!!! i ajde mi samo objasni za cega studentima treba tako brz internet? kada vec oces da se pravis pametan ajde onda obrazlozi sta vi to radite pa da vam treba brz net? treba vam za prenos nekih podataka ili da bi brze surfovao netom i brze skidao sa torrenata. pazi decko u mom okruzenju je dosta studenata koji su istu pricu pricali ko ti i za cega koriste net? za sve drugo samo ne za ucenje. tako da mani se bar ovde lazi i pricanja price za malu decu jer ovde male dece nema.

uostalom ugledaj se na druga pa predji na sbb sto se ovde mucis. tamo ces za iste pare da imas 6 mb a ovde imas samo 4 mb.

a to dali ce telekom da se opameti ili nece dzabe se nadas. jer kao sto je receno jedan drugome jesu konkurencija ali sbb zna da polovina ljudi nece da uvodi kablovsku samo zbog neta dok telekom zna da ti sto nece uvesti kablovsku ce doci kod njih jer vec imaju fiksni telefon u kuci. dogod ne dodje jos dva tri telekoma u srbiju i ne ponude sve ovo sto nama sada drzava rasparcava u delove dotle ce nam biti tako. jer kada dodje neki novi telekom u drzavu i ponudi za primer 30 evra da imas kablovsku sa hd kanalima, besplatan fiksni telefon u svojoj drzavi i internet simetricne brzine e dotle ce da mi ispastamo po novcanicima zbog njihove *******cije.

a sto da mi ti neces zabranis di cu da ostavim svoje misljenje? a ti mi pa imas validne informacije pa ce bas da se obistini ono sto vi prizeljkujete. uostalom samo se ti nadaj ali mrka ti kapa decko jer od toga nema nista cim ti istekne ugovor ce vas sve koliko vas ima spuste na osnovni paket.

Poslednja izmena:

Kakvu to pa ti imas informaciju majke ti osim sto ti se JAVILO da ce morebit da bidne a morebit da nebidne ono sto je babi milo.A da studenti ste pa vam treba klik 16 da ucite i telekom ce da vam uslisi zelje.Pa taman da vam treba tolika brzina on vam ne bi dao za te pare niti ce vam dati ako ne verujes nama sto pokusavamo da vas otreznimo procitaj sta napisa tvoj kolega koji je bio u poslovnici .Na jednom salteru mu rekli da ostaje ova brzina ali sa novom cenom a na drugom salteru mu rekli da se vraca brzina na 1.5 a ostaje ova cena!!!!!!STO u PREVODU ZNACI ONO STO SAM TI JA I REKAO PLACACES ONU BRZINU KOJU KORISTIS.Da bude jos veci crnjak posle toga sto su mu rekli on kaze NEZNAJU NI ONI STA CE BITI.Mislim koji ste vi studenti pa zar moraju ljudi da vam crtaju sta ce biti .Aj ti Wavrinka zakljuci sta ce biti .Protumaci nam to sta je tvom kolegi receno na salteru posto mi sto nismo studenti verovatno ne razumemo...........

Ajde ljudi batalite više tu nebuloznu priču o tome što nekome treba brz internet.
Jesi čuo ti za razvoj tehnologije, nauke i svega ostaloga?

Niko ovde ne spori to da ljudima treba brzi net za manje pare svi mi znamo koliko net kosta u velikoj vecini zemalja.Ovde je rec o tome kako neko nesto zeli pa onda pusta buvu u narod kao mozda ce nam dati to sto on hoce .Verujem ako ima bar dve vijuge a trebalo bi da ima jer je kako kaze student sam bi trebalo da zna da je to utopija.CUJ MOLIM TE PROLAZI MU PROMO PERIOD A ON SE JOS NADA DA CE MU TELEKOM PRODUZITI TO ISTO BEZ NOVOG UGOVORA NA RECIMO 12 ILI 24 MESECA.Jos vredja i pametuje postace i moderator pa ce da cenzurise sta ko pise na forumu mozda ce i da banuje..........

Alo , sta vama dvojici nije jasno?
Niko ne sanja niti se nada necemu, vise ljudi se raspitalo u poslovnicama telekoma, gde im je receno da sve ostaje bez promena, mozda lazu, ali to je vec druga prica.

Čemu tolika rasprava, bilo je dovoljno da ih putem maila pitam u petak, odgovorili već danas, naravno sve najgore. Toliko o toj dilemi:

"Поштовани,

корисницима који су услугу ADSL реализовали у оквиру кампање „Студенти“ пакет Click 4 остварили су додатни бенефит по којем након истека прве три месечне претплате по цени од 1,18 динара, до истека уговорне обавезе (12 месеци) месечну претплату за пакет Click 4 плаћају по цени пакета Click1.

Након истека уговорне обавезе услугу ADSL се наплаћује према важећем ценовнику у односу на одабрани пакет.

Детаљније информације о ADSL Пакетима Телеком Србија можете погледати на нашем сајту на адреси:

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=176&id=449

С поштовањем, Телеком Србија а.д.

www.telekom.rs
"
Laku noć i prijatno, odo` kod IKOM-a, ako se i oprcam, proći će godina dok kažeš "šta bi`", a onda nove kombinacije, kalkulacije, nebuloze...

Čemu tolika rasprava, bilo je dovoljno da ih putem maila pitam u petak, odgovorili već danas, naravno sve najgore. Toliko o toj dilemi:

Laku noć i prijatno, odo` kod IKOM-a, ako se i oprcam, proći će godina dok kažeš "šta bi`", a onda nove kombinacije, kalkulacije, nebuloze...

Evo jednog pametnog coveka proveri pa okaci pravu informaciju.Ali Wavrinka verovatno jos uvek veruje u deda mraza u obliku telekonja i nada se jos uvek jer mozda ce nekome produziti a nekome nece itd...

@MIX
Ja sam rekao da nisi potreban na temi jer nemas nikakvu informaciju vec tvoja licna nagadjanja. Potrebna mi je zvanicna stvar, da bih znao sta i kako dalje. To da li nesto nema sanse ostavi za price u parkicu.
Sa druge strane clanovi kao sto je Bobiska su uvek dobrodosli, covek je napisao nesto korisno za razliku od tebe.

Telekom daje promociju za clik4 (cena 2.122,82din) da su prva 4 meseca po 1din.
2122*8/12=1415din

I eto na kraju, ko to zeli, moze da zadrzi svoj Clik 4 paket (sa uploadom od 512kbps) za 1415din mesecno (4 meseca za 1din pa 8 meseci za 2.122,82din).

I nije toliko strasno, cak ispada i jeftnije za 100din mesecno.

A posle tih 12 meseci na koje se obavezemo, bice vec neka nova ponuda :)

@MIX
Ja sam rekao da nisi potreban na temi jer nemas nikakvu informaciju vec tvoja licna nagadjanja. Potrebna mi je zvanicna stvar, da bih znao sta i kako dalje. To da li nesto nema sanse ostavi za price u parkicu.
Sa druge strane clanovi kao sto je Bobiska su uvek dobrodosli, covek je napisao nesto korisno za razliku od tebe.

Telekom daje promociju za clik4 (cena 2.122,82din) da su prva 4 meseca po 1din.
2122*8/12=1415din

I eto na kraju, ko to zeli, moze da zadrzi svoj Clik 4 paket (sa uploadom od 512kbps) za 1415din mesecno (4 meseca za 1din pa 8 meseci za 2.122,82din).

I nije toliko strasno, cak ispada i jeftnije za 100din mesecno.

A posle tih 12 meseci na koje se obavezemo, bice vec neka nova ponuda :)

Ja stvarno ne znam o cemu ti pricas.Celo vreme dajes ljudima laznu nadu o dozivotnom studentskom paketu 1 za 4 a sad mi pominjes akciju koja traje vec par meseci i za koju svi mi znamo .To u principu nije losa ponuda ali je to druga prica koja nema veze sa temom.Kao sto ti rece ovde je tema "# Telekom ADSL studentska ponuda" pa neka ostali ucesnici ocene ko je izasao iz teme.Ali da ne ostanem nedorecen ukoliko zelis na novu akciju kod telekoma moras raskinuti ugovor vratiti opremu pa onda ponovo podneti zahtev itd....jedino ako imas nekog bitnog u telekomu pa ti to sredi na brzaka ali to je vec druga tema pa ne bi vise o tome da ne promasim temu kao neki.

babi se snilo ono sto joj je milo tako i Wavrinka je ocekivao da ce do kraja zivota da placa click 1 a da koristi click 4. pa sta ti mislis da je telekom bas toliko glup pa da ce da svima vama vajnim studentima da nesto sto njega debelo kosta po dzepu. kada si vec student onda stavi prst na celo pa se zapitaj dali je normalno to sto ti prizeljkujes? jer to sto ti hoces to je nekom glavonji iz telekoma sledece godine novi lcd, putovanje na more i mozda novi racunar detetu da kupi. i sto bi sada on vama poklonio te pare kada oni to mogu medju sobom da lapaju.

znam da je malo off ali moram reci.
Treba vredjati telekom jer i ne zasluzuju bolje, ALI PRESTANITE da koristite naziv teleKONJ? Cemu vredjanja KONJA koja je prelepa i pametna zivotinja? :(

meni istice ovaj studentski u junu, pa cu videti, mislim da orion ima daleko bolju ponudu sto se tice ovog paketa od 4mb/s, meni ne treba vise...

Poslednja izmena:
pazi kada ne vidim razlog zasto uopste nekoga vredjati? oni su dali svoju ponudu a onaj ko hoce taj ce je prihavtiti a ko nece taj ce traziti alternativu u vidu sbb neta ili wifi ili nekog treceg vida internet komunikacije.

licno vise sam imao problema sa sezamom zadnjih dva meseca kada sam ga koristio nego sa telekomom za svo ovo vreme, na sezamu malo malo pa si moro da ih zoves dok ovde stavrno ali ne mogu da kazem ni jednu losu rec za telekom. jer ja sam prvi ako nesto ne radi kako treba cu se raspravljam da bude meni bolje ali eto za svo ovo vreme nisam imao potrebe da se nesto previse cimam da ih zovem i zalim se na rad istog.

polovina ljudi koja ovde dodje i pise ovo ono su samo bundzije kojima net ok radi ali eto da se pokazu kako su lojalni onoj manjini ljudi kojima stvarno net nesto zeza i nervozni su jer ne mogu da rese svoj problem pa su eto cist onako dosli ovde da ispolje svoje nezadovoljstvo kada vec ne mogu drugde, jer znate kako se kaze i ker voli da kaki na veliku gomilu pa tako i ta vecina malo preuvelicava problem.

niko ne osporava da generalnog problema nema u vidu male brzine velike cene ali dok nemaju pravu konkurenciju tako ce i biti. ali cim dodje samo jedan telekom i da za nijansu bolje cene i vece brzine e tu onda krece trka ko ce da preuzme vise korisnika, dok se to ne dogodi moramo da cutimo i trpimo. jer za ovako stanje smo sami krivi, da smo se u pocetku udruzili pa izasli pred telekom pa izjasnili svoje nezadovoljstvo mislim da bi nam danas bilo drugacije ali posto to nismo uradili zato nam je sada ovako i ne vredi kukati. jer nicija vatra nije gorela do zore pa nece ni njihova, jednom ce ovome morati da dodje kraj samo je pitanje kada?

Sutra vracam opremu, uzimam MIK i odo' kod Beotela dok im je jos aktuelna akcija 3+3 i 6+6.
Deckonja za salterom kaze da ne mora bas 31-og da se otkaze, vec moze i posle nekoliko dana pri cemu bi se dnevno placalo ~50din.
Meni se od tih njihovih rekla-kazala :vomit:
a da li ce i dalje biti click4 po ceni click 1, saznacu od nekog drugog!

Ja danas da vratim opremu, a ovi kazu da mi ugovor vazi do 28-og,jer je potpisan 28.04.2010 sto ce reci da mi prvi mesec nije trajao 2 dana (od prvog u mesecu), vec od dana potpisivanja ugovora!
Moracu da proverim priznanice, jer mi se cini da su samo 2 bile na 1 dinar.
Tako da izvisih za Beotelovu akciju. Nista, najverovatnije cu iskoristiti ovu novu promciju do 31.aprila.

Sutra vracam opremu, uzimam MIK i odo' kod Beotela dok im je jos aktuelna akcija 3+3 i 6+6.
Deckonja za salterom kaze da ne mora bas 31-og da se otkaze, vec moze i posle nekoliko dana pri cemu bi se dnevno placalo ~50din.
Meni se od tih njihovih rekla-kazala :vomit:
a da li ce i dalje biti click4 po ceni click 1, saznacu od nekog drugog!
Ja mislim da MIK uzimas posle isteka ugovora, a opremu vracas posle prelaska kod drugog. Procitao sam negde na forumu da je neko imao problema, a uradio je bas tako kako ti planiras. Mislim da ako im odmah vratis opremu ne daju MIK, ili ako insistiras daju neki pogresan. Posle se uzalud setas od jednog do drugog provajdera ...
Ne mora da znaci da ce biti tako u svakoj poslovnici, ali imaj na umu da je bilo takvih slucajeva.
Ja danas da vratim opremu, a ovi kazu da mi ugovor vazi do 28-og,jer je potpisan 28.04.2010 sto ce reci da mi prvi mesec nije trajao 2 dana (od prvog u mesecu), vec od dana potpisivanja ugovora!
Moracu da proverim priznanice, jer mi se cini da su samo 2 bile na 1 dinar.
Tako da izvisih za Beotelovu akciju. Nista, najverovatnije cu iskoristiti ovu novu promciju do 31.aprila.
Naravno ako je potpisan 28.04.2010 vazi do 28.04.2011 ... ti hteo da skratis .... hahaha
Da te utesim, i ja sam propustio ovu Beotelovu akciju.
Danas je bio zadnji dan, verovatno ce Beotel sutra pustiti drugu ... mozda jos bolju ili ovu produziti, nikad se ne zna sta ce biti.
Ako se to ne dogodi onda nam ostaje opcija da odemo kod ptt u medjuvremenu i sacekamo neku extra akciju.

U svetlu poslednjih desavanja i informacija ( da mi ugovor istice "tek" 28-og aprila, iako sam ja mislio da istice vec 31-og marta, sudeci po uplatnicama).
Elem, po ugovoru imamo 3 meseca po 1din + 9 meseci po ceni click1 paketa (±1400din)
A evo mojih uplatnica:
Dakle ugovor potpisan 28. 04.2010
Kod:
prva uplatnica stize za period [B]01.04.2010-30.04.2010[/B] na 2.36din - tu je uracunat i 1 din za sklapanje ugovora
sledeca za [B]maj[/B] 1.18
[B]jun[/B] 1.18
[B]jul [/B]1425
[B]avgust[/B] 1425
[B]septembar[/B] 1425
[B]oktobar[/B] 1425
[B]novembar[/B] 1425
[B]decembar[/B] 1425
[B]januar[/B] 2011 1425
[B]februar[/B] 1532
Dakle, za mart jos nije stigla, a kazu da mi ugovor istice 28. aprila i ako otkazem (da sam otkazao) ranije, opet placam taj mesec.
Pa gde mi je onda 1 pun mesec po 1 dinar?
Da je bila ona prica, da se msec racuna od prvog, kad god da potpises, meni bi ugovor istekao 31-og marta, jer je to 12 meseci, racunajuci od aprila prethodne godine, a oni mi ovim naplacuju i 13-ti mesec! zar ne? :mad:

[WIKI]Telekom-operater koji cini greske iskljucivo na racun korisnika[/WIKI]

Jeste tako ispada, poznato je da kradu jedan mesec ako potpises ugovor krajem meseca, a ti mozes probati napraviti korekciju ako imas zivaca da se sa njima raspravljas i ubedjujes.
Uostalom svi su provajderi takvi na ovaj ili onaj nacin....

Bolje ladno sacekaj i 29.04.2011 uzmi svoj MIK. :cigar:

Ako bude neka akcija kod Beotela.

Vise bi mi odgovarao mini paket, ali, daj sta das.

Koji ce mi veca brzina?

Nazad
Vrh Dno