ja sam zavrsio ekonomsku skolu i dve stvari koje su me najbolje naucili su
1. Svaka roba ima svog kupca
2. Dok bude ovaca bice i sisanja...
tako da ove ponude telekoma me ne cude jer su oni monopolisti u srbiji i oni uzimaju pare samo zato sto su najrasprostranjeniji tj. ti ljudi nemaju alternativu i onda ako oce net jedino moze telekom a za nekog ko zivi na selu pa nema ni kablovsku sjajna je ponuda da dobije i internet i televiziju zajedno
postoje ljudi kojima treba i tv i mobilni i za njih je ova akcija savrsena... tako da nemamo mi sta da pricamo da je ponuda losa, da za nas je losa ali za nekog je sjajna, ***... ipak tu radi tim experata na osmisljavanju akcija
ja npr. trenutno imam click1 i placam 1500din, itekako bih otisao kod drugog provajdera ili na onaj sbb-ov total mix ali nzm kako ce to raditi i zato se jos nisam odlucio, imam telekom 4 godine i mozda mi dva puta nije bilo konekcije po pola sata i to je to, nikad nije pukla konekcija ili nesto... jedino je yt jedno vreme lose radio ali tad je svima lose radio...
Upravo i ja to max razmisljam imam total tv ali bi se jako nervirao ako bi radilo lose ne bih ni menjao telekom ali mi se **** da placam 4200...
@max21 nemoj da te mrzi, uradi spedup na 4mb,mozda se zaglavi
Upravo se sajt refreshovao postojece akcije produzene do 30 septembra. Vreme je da se pakuje oprema.
Još smradovi lažu 9og juna napisali na twitteru kaoHahahaha monopoli, najveca boljka danasnje Srbije.. A sa druge strane, drzava u rasulu, raspada se, glupo je i ocekivati da internet komunikacije dozive procvat...
Ja sam to obavio juče i istog dana se vratio na SyBB posle godinu dana kod telekonja na onoj akciji 50%. Nisam imao nikakvih prekida neta za godinu dana.Vreme je da se pakuje oprema.
Da i neces sigurno da to placas 4150 dinara kao kod nekih svetskih lopova.Strpi se malo i imaces 10/1 i wireless router.. Znas da u nasoj drzavi za sve moras da se pomucis i nista ne ide glatko ..
Upravo se sajt refreshovao postojece akcije produzene do 30 septembra. Vreme je da se pakuje oprema.
Njihov odgovor...Pozdrav, jel ce biti nekih novih ADSL akcija od 01.07. ili ce samo ove stare biti produzene do 30.09., kao sto pise na sajtu?
U planu su nove akcije, biće objavljeno na vreme sve![]()
Panzer kakav si insider iz telekomaPa u planu su akcije, ali tek od 30.9.(hint: ista akcija ce biti produzena do 31.12.)
Jedino sto sad valjda daju i ruter uz ugovor na 12 meseci i 10mbps za iste pare.
@max
Dobre su ti snr vrednosti(30.3 down i 12.9 up).
@Mare
http://www.open.telekom.rs/home/News.aspx?temp=8&cid=48140
Ovo nimalo ne valja koliko mi se cini
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari