Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@max21 nemoj da te mrzi, uradi spedup na 4mb,mozda se zaglavi

ja sam zavrsio ekonomsku skolu i dve stvari koje su me najbolje naucili su

1. Svaka roba ima svog kupca

2. Dok bude ovaca bice i sisanja...

tako da ove ponude telekoma me ne cude jer su oni monopolisti u srbiji i oni uzimaju pare samo zato sto su najrasprostranjeniji tj. ti ljudi nemaju alternativu i onda ako oce net jedino moze telekom a za nekog ko zivi na selu pa nema ni kablovsku sjajna je ponuda da dobije i internet i televiziju zajedno

postoje ljudi kojima treba i tv i mobilni i za njih je ova akcija savrsena... tako da nemamo mi sta da pricamo da je ponuda losa, da za nas je losa ali za nekog je sjajna, ***... ipak tu radi tim experata na osmisljavanju akcija

ja npr. trenutno imam click1 i placam 1500din, itekako bih otisao kod drugog provajdera ili na onaj sbb-ov total mix ali nzm kako ce to raditi i zato se jos nisam odlucio, imam telekom 4 godine i mozda mi dva puta nije bilo konekcije po pola sata i to je to, nikad nije pukla konekcija ili nesto... jedino je yt jedno vreme lose radio ali tad je svima lose radio...

Upravo i ja to max razmisljam imam total tv ali bi se jako nervirao ako bi radilo lose ne bih ni menjao telekom ali mi se **** da placam 4200...

Upravo i ja to max razmisljam imam total tv ali bi se jako nervirao ako bi radilo lose ne bih ni menjao telekom ali mi se **** da placam 4200...

pa da, sta mi znaci brz net ako mi nije dostupan uvek kad mi treba... a ovde po kvartu sto imaju sbb kablovski ne radi im nesto, stalno neki prekidi, nzm jel bi tako bilo i sa njihovima adsl-om al mi se nesto ne rizikuje a nemaju nikakav test period :/

@max21 nemoj da te mrzi, uradi spedup na 4mb,mozda se zaglavi

bilo mi je jedno pola god zaglavljeno na 6mbita i onda se normalizovalo od jednom i vec mesec dana nece da se zaglavi -.- ....

Ako Vam je radio dobro adsl sa Telekomom, verovatno da će sa svakim drugim provajderom osim ako isti nije secikesa a mislim da SBB nije jer pušta sve po dogovoru ukoliko nema "gremlina" :D

Ma ne znam vise nista bio sam i do poslovnice danas smucili su mi se, ****m ti drzavu kada ti moras da juris provajdera umesto on tebe...

da li neko zna kako videti snr margine na telekomovom adb p.dg a4010g adsl2+ crnom ruteru?

adb-p.dg-a4010g-pirelli-74b4.jpg

Sigurno ne pisu na uredjaju. :D
Udji u web interface rutera i tamo nadji.

Device info -> Statictics -> xDSL

Poslednja izmena od urednika:
Upravo se sajt refreshovao postojece akcije produzene do 30 septembra. Vreme je da se pakuje oprema.

Hahahaha monopoli, najveca boljka danasnje Srbije.. A sa druge strane, drzava u rasulu, raspada se, glupo je i ocekivati da internet komunikacije dozive procvat...

Hahahaha monopoli, najveca boljka danasnje Srbije.. A sa druge strane, drzava u rasulu, raspada se, glupo je i ocekivati da internet komunikacije dozive procvat...
Još smradovi lažu 9og juna napisali na twitteru kao
Telekom Srbija ‏@Telekom_Srbija
@_Trifunovic_ spremamo nove uslove i cene koje će vam se dopasti :)
A samo produzili postojece promocije joj sreca pa ce nova vlada pa da ****ni radujko dobije otkaz.

Vreme je da se pakuje oprema.
Ja sam to obavio juče i istog dana se vratio na SyBB posle godinu dana kod telekonja na onoj akciji 50%. Nisam imao nikakvih prekida neta za godinu dana.
Vratio sam se na SyBB i u startu su me iznervirali. Ima kao akcija 3 meseca za po 1 dinar, samo što ti kao prvi mesec uračnuaju 3 dana pred kraj meseca juna. Sitničari. Jednom pilićari, uvek pilićari.
Pritom, još nisam dobio D3, jer im ponestalo resivera. :crash:

Strpi se malo i imaces 10/1 i wireless router.. Znas da u nasoj drzavi za sve moras da se pomucis i nista ne ide glatko ..

ako se ne zaglavi speedup sad cini mi se da cu i ja da pakujem opremu... bolje da dam jos 300din. i uzmem kod verata 6/1 -.-

evo slike snr margin u spoileru ako mozete da mi kazete jesu dobre

snry.jpg

Poslednja izmena:
Prijavih se i ja za ovu promociju, sutra mi uvode BBTF liniju, nakon toga i ADSL & IPTV. Kad pomislim na drugu alternativu, raspalu PTT kablovsku i net, ja prezadovoljan. Doduse, samo u teoriji, praksu cemo tek videti.

Posaljem ja danas Telekomu direct message na twitteru...
Pozdrav, jel ce biti nekih novih ADSL akcija od 01.07. ili ce samo ove stare biti produzene do 30.09., kao sto pise na sajtu?
Njihov odgovor...
U planu su nove akcije, biće objavljeno na vreme sve ;)

Nije mi jasno kada misle da objave, posto je 01.07. za dva dana... :sceptic: Mislim da od ovoga nema nista, ali ipak sacekacu do 01. jula, pa ukoliko ne bude nista novo napustam Telekom posle skoro 7 godina koriscenja...

Pa u planu su akcije, ali tek od 30.9.(hint: ista akcija ce biti produzena do 31.12.:D)

Ovo nimalo ne valja koliko mi se cini

adsljs.png

Poslednja izmena:
Ja imam skoro od pocetka zaglavljen speed UP. Istekao mi je ugovor pre par dana pa ne znam sta da jos radim. Imam 6mbps, placam click 1. Imam mogucnost za SBB, bio sam na njemu ranije...
Ali nervira me taj kablovski modem, oce veza da puca, nema firewall kao na telekomovom modemu/ruteru. Jedino sto sad valjda daju i ruter uz ugovor na 12 meseci i 10mbps za iste pare. Sacekacu jos neko vreme da vidim sta ce biti, garantujem da u julu nece nista biti jer sad ide nova uprava u telekomu sa novom vladom...Pa dok to ne prodje nema nista ni od akcija(kod nas i internet zavisi od politike...)

Jedino sto sad valjda daju i ruter uz ugovor na 12 meseci i 10mbps za iste pare.

Wifi ruter daju uz MIX ugovor na 24 meseca i to samo ako imaju ruter u zalihama. A ova akcija traje još samo 2 dana.

LINK

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno