Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@yugo
Selidba ADSL usluge u toku ugovora bi trebala da je normalna stvar, sa tim da zahtev za to podnosis svom provajderu a ne direktno Telekomu. Proveri sve uslove kod svog provajdera.

Ja trenutno imam IPTV + ADSL kod telekoma. Da li mogu da raskinem ugovor za ADSL i da zadrzim samo IPTV? Jel prave problema s time ili moze to kratkim postupkom da se odradi?

promocija ona, click 4 + iptv. Istice mi to sada pa bi samo iptv da zadrzim

ma moram zbog caleta da zadrzim telekomov IPTV, pa cu onda da se umrezim s komsijom i da delim s njim orion 16/1 mbps, naravno sa njegovog broja xD

Meni istekao ugovor i prelazim na radijus, koja je procedura?

Da li ima nekih akcija u najavi ili ne?
Razmisljao sam da raskinem ugovor sa njima, ako ne bude nekih akcija i da se prebacim kod drugog provajdera. Jel necu izgubiti port i koji adsl provajderi su dobri?

Uzmi mik i neces port izgubiti, pogledaj akcije verat provajdera..

A sta ti je mik? :D
I jel ne puca veza kod Veratnet? I kako se cene krecu?

Ja ne znam šta da radim, istekao mi je ugovor i hoću da ih se ratosiljam, ali ne bih da ostajem bez neta u međuvremenu, jer mi je bitan za posao i satelitsku. Gledam Ikom za sad, ne znam šta drugo ima bolje.

Ja cu odneti sutra prekosutra modem *** nema tu sta vise da se prica.

Meni važi još 4 dana ugovor (Click 4 sa 50% popusta) a uveliko sam u rebusu šta raditi za dalje ...
Sve trenutne akcijske ponude Telekoma mi deluju bzvz .
Pošto kažete da su iste produžene za još 3 meseca :mad: razmišljam da se možda vratim na SBB (održao sam nalog i modem u životu).
Mada,ne vraća mi se Telekomu Huawei WiFi :S:.

Konkretno pitanje:
Jel bih mogao sad,po isteku ugovora da privremeno zamrznem nalog kod Telekoma i tako sačekam neku bolju ponudu a da zadržim opremu itd. ?

Meni važi još 4 dana ugovor (Click 4 sa 50% popusta) a uveliko sam u rebusu šta raditi za dalje ...
Sve trenutne akcijske ponude Telekoma mi deluju bzvz .
Pošto kažete da su iste produžene za još 3 meseca :mad: razmišljam da se možda vratim na SBB (održao sam nalog i modem u životu).
Mada,ne vraća mi se Telekomu Huawei WiFi :S:.

Konkretno pitanje:
Jel bih mogao sad,po isteku ugovora da privremeno zamrznem nalog kod Telekoma i tako sačekam neku bolju ponudu a da zadržim opremu itd. ?

Ne. Jedino ptt adsl ima uslugu mirovanja ADSL, telekom to nema ukoliko prestanes da koristis ADSL gubis port i moras da vratis opremu.

Ja vratio opremu Telekomu prekjuce, iako mi danas istice ugovor. Cini mi se da su i oni svesni da je akcija sa 50% popusta bila toliko dobra da im se, kakvi su pilicari, ne isplati :). Jos samo treba da mi stigne racun za jun i nema se vise nista sa Telekomom, sto se neta tice...

Da bar nisu ukinuli i ono Click 4 po ceni Click 1 (a bez IPTV) pa i da progutam.
Ovako,teško :sceptic: ...

Pa ako imas uslova za sbb kablovski sto bi razmisljao po toj ceni ces imati 10/1...

Video maločas.
Zato i rekoh da je zanimljivo.
Kad sam zadnji put gledao ponu8du,ta varijanta je ovde u lokalu značila 6 mbps brzine za 2.000 mesečno.Normalno,uslov za to je tad (i sada) bio i SBB TV za 900+ mesečno.
Sad je već dosta bolja ponuda :D

Cini mi se da su i oni svesni da je akcija sa 50% popusta bila toliko dobra da im se, kakvi su pilicari, ne isplati :).

Meni je jedan covek koji radi u Telekomu rekao, da je njima RATEL naredio da moraju da prekinu tu akciju zato sto su se ostali provajderi zalili, jer nisu mogli cenom da pariraju Telekomu.

Meni je jedan covek koji radi u Telekomu rekao, da je njima RATEL naredio da moraju da prekinu tu akciju zato sto su se ostali provajderi zalili, jer nisu mogli cenom da pariraju Telekomu.

Ma q RATEL kada su svi provajderi trenutno po 50% jeftiniji nego telekom doduse kada su u pitanju vece brzine nego videli da mnogo korisnika uzeli tu akciju pa kao ajde da ukinu nesto

Mislio sam na ADSL provajdere... Zato što ADSL provajderi uzimaju internet od Telekoma, pa prodaju dalje...

Mislio sam na ADSL provajdere... Zato što ADSL provajderi uzimaju internet od Telekoma, pa prodaju dalje...

Pa i ja pogledaj cene trenutne svi su jeftiniji od telekoma kada su u pitanju vece brzine i to do 50% i ne uzimaju internet nego samo koriste njihovu infrastrukturu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno