Jel ce biti nekih novih akcija od 1 jula, zna li neko?
Ja trenutno imam IPTV + ADSL kod telekoma. Da li mogu da raskinem ugovor za ADSL i da zadrzim samo IPTV? Jel prave problema s time ili moze to kratkim postupkom da se odradi?
promocija ona, click 4 + iptv. Istice mi to sada pa bi samo iptv da zadrzim
Samo razduzis opremu posto ne ides na drugog adsl provajdera.Meni istekao ugovor i prelazim na radijus, koja je procedura?
Ja sam odlozio uzimanje ADSL-a na mesec dana cekajuci tu novu promociju. Kakva ispalaS ozbirom da su postojece produzene do 30 septembra za novu dodatnu akciju sansa je 0%
Meni važi još 4 dana ugovor (Click 4 sa 50% popusta) a uveliko sam u rebusu šta raditi za dalje ...
Sve trenutne akcijske ponude Telekoma mi deluju bzvz .
Pošto kažete da su iste produžene za još 3 mesecarazmišljam da se možda vratim na SBB (održao sam nalog i modem u životu).
Mada,ne vraća mi se Telekomu Huawei WiFi :S:.
Konkretno pitanje:
Jel bih mogao sad,po isteku ugovora da privremeno zamrznem nalog kod Telekoma i tako sačekam neku bolju ponudu a da zadržim opremu itd. ?
Da bar nisu ukinuli i ono Click 4 po ceni Click 1 (a bez IPTV) pa i da progutam.
Ovako,teško :sceptic: ...
Cini mi se da su i oni svesni da je akcija sa 50% popusta bila toliko dobra da im se, kakvi su pilicari, ne isplati.
Meni je jedan covek koji radi u Telekomu rekao, da je njima RATEL naredio da moraju da prekinu tu akciju zato sto su se ostali provajderi zalili, jer nisu mogli cenom da pariraju Telekomu.
Mislio sam na ADSL provajdere... Zato što ADSL provajderi uzimaju internet od Telekoma, pa prodaju dalje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari