- Učlanjen(a)
- 26.01.2007
- Poena
- 349
Ugovor je godinu dana, nije dve godine. Penali su onoliko koliko ti je ostalo mesecnih pretplata do kraja ugovora.
Nisu mi jasni uopste, kazu broj mesecnih pretplata paketa koji trenutno imas, a ne onog na kojem si zakljucio ugovor, sto je konfuzno. Ja sam zakljucio ugovor na click 1 a sad imam click 4 i trebalo bi da platim valjda po click 1 ceni penale, ali mi kazu da je to ipak po ceni click 4. Cak sam ih pitao sta ako predjem sad na click 1, pa raskinem tada ugovor a oni mi kazu isto nesto u fazonu da ce to biti po click 4 ceni. Moram da im posaljem mail da razjasnim to dalje.
Pa ne moze tako, ako pise po ceni trenutnog paketa, tj paketa koji imas onda to to znaci ne mogu oni da ti napate penale po 4mb ako ti koristis 1.5Mb ako tako pise u ugovoru, aj nek pokusaju samo vidi sa ljudima iz zastite potrosaca, pa da vidis kako ce da se smire, cuj oni su ti to rekli da to nebi uradio jer ces manje platiti a njima to neodgovara naravno ali tebi odgovara, ako tako pise u ugovoru onda je tako, ko njih **** brate samo ti radi kako pise u ugovoru a oni mogu da ga duvaju.
Pozz