Ako ti eunet radi odlicno, radice i telekom, iste parice su u pitanju, a to je bitno. tj ako nisi jos raskinuo ugovor sa eunetom, samo uzmi migracioni kod i prebaci se kod telekoma
hvala na savetu i ja sam pretpostavljao nesto tako...
Ako ti eunet radi odlicno, radice i telekom, iste parice su u pitanju, a to je bitno. tj ako nisi jos raskinuo ugovor sa eunetom, samo uzmi migracioni kod i prebaci se kod telekoma
Ljudi podneo sam juce zahtev za ADSL ko Telekoma kolko se treba cekati dana da mi stigne modem.
Znaci imam i mogucnosti i portova ima slobodnih.
dok sam bio na click 1 sve je radilo u fullu pa cak i hotfile,fileserve samo rapidshare nije... A sad na click 4 sve cudno radi. Skida samo kako treba sa MU a ovo sto je pre bilo kako valja ni da cuje vuce se oko 60kb/s. Torenti rade savrseno i izvlacim oko 495kb/s
Ok.
Hvala i jos nesto posto sam rekao da mi opremu posalju na kucnu adresu da li moram mozda ici u njihovu poslovnicu da potpisem ugovor ili kako to vec ide?
Ne mogu da cekam 15. maj kada mi istice ugovor sa telekomom, hocu da raskinem ugovor ranije. Koliko se placaju penali, preostale mesecne pretplate do isteka ugovora? Znaci placam za mart i april po ceni paketa na koji sam zakljucio ugovor a to je click 1? Znaci trebalo bi da platim ukupno 3000din. Jel je raskidao neko pre vremena, zanima me procedura tacna.
ja uzeo iptv i adsl 6mb i nista neplacam od interneta jer uslov je bio ako uzmem iptv internet neplacam
jednom reci OLE
Devojka mi ima problem sa DNS-om pa sam pregledao malo temu i nasao sam gde se podesava. Vidim da preporucujete googlove DNS adrese da se ubace.
E sada, ja sam na PTT-eu i da li moj ping od 53 i slabo ucitavanje youtube likova cak i ovi od 240p a imam 4Mbit konekciju ima veze sa DNS adresom? Posto sam na drugom mestu procitao ali samo za Telekom da hoce zbog te njihove DNS adrese da slabije ucitava YT linkove.
Ako krene da otvara stranicu tu je kraj price sa DNS-om i brzina nema nikakve veze sa njim...
Domain Name System sluzi da prevede www neki domen rs u IP adresu hosting servera.
Kad dobijes IP servera dalje je sve na transferu izmedju tebe i tog servera.
Probaj opendns 208.67.222.222 208.67.220.220 mozda ti oni budu bolje radili mada meni telekomovi vec duze vreme rade kako treba tako da probaj prvo sa njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari