Meni danas radi ocajno... Na merenju varira od 2 do 4mb! Stranice otvara jedva a 4,5 puta sam morao da iskljucujem dugme na modemu jer pokazuje da nema neta a kad iskljucim i ukljucim ponovo proradi? I ona lampica za internet stalno treperi a wirelles je iskljucen i nista ne vuce Imam paket net,100%??? Sta je sad u pm?!
Imam paket klik 4.
U četvrtak se prijavim za SpeedUP, u petak posle aktivacije net radio celih 15 min i onda prekid do juče po podne. Internet lampica u opšte ne svetli.
Evo kako mi je setovano u ruteru posle aktivacije SpeedUP-a
Bas me zanima zasto je surf speed jadan , ispadne da na 4 ili 8mb nalogu bude surf speed 130k , gotovo kao dial-up , uverite se sami http://www.numion.com/ !!
Zovi ih rano ujutru, tada imas najvecu sansu da ih dobijes....Ne mogu da dobijem podršku, smučilo mi se više ....![]()
polako, nov si...kad provedeš 4 godine kao adsl korisnik telekoma, veruj mi, imaš više nego dovoljno razloga za nezadovoljstvo....ovde završavam.![]()
Da li imate problem sa restartovanjem modema? U zadnjih dva sata modem mi se sam od sebe restartovao najmanje 10x.
Korisnik sam 4mbit studentskog paketa [do avgusta] i prijavio sam se na speedup. Net mi se ubrzao na 4.8-5.2mbita [varira]. Oce li ostati ovako brz net ili ce se smanjiti na full 4 mbita? Nije da se zalim.![]()
Zasto je super stvar za printer, kada ga mozes i sa jednog racunara share-ovati preko mreze?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari