Pokušao sam da forwardujem port za uTorrent na Pirelli DRG A216 pomoću upustva za model DRG A226G, skida mi normalno ali uTorrent(štiklirano zeleno) ali mi treker i test iz uTorrent prikazuju sasvim drugu stvar kao da nisam konektovan. Šta mi je činiti? Da li je u pitanju neka opcija u samom ruteru ili aplikacija?
![]()
Brinem zato što moram biti konektovan na privatnim trekerima. Hoću da vidim šta je tačno problem.
windows firewall ili imas neki od av programa sa firewallomŠta mi je činiti? Da li je u pitanju neka opcija u samom ruteru ili aplikacija?
![]()
Windows firewall je isključen, AV mi je NOD32, a fw COMODO. Nikada pre nisam imao problema, ne znam otkud sada ovo.
Windows 7 koristim.
Skidam normalno, ali testovi za port pokazuju zatvorenost, kao i neki trekeri.
Disejblovao sam ga na trenutak da opet testiram i ništa se nije promenilo, znači nije do njega.
NOD32 ne blokira portove tako da nije do njega. Mozda taj COMODO nije dobro podesen.
Tri meseca sve je radilo fenomenalno a danas 2 puta prekid!pomaze samo ako podignem slusalicu fixnog telefona.........tada sve proradi ponovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari