moje pitanje je,da li moze skart da se ''prebaci'',ili kako god,pretvori u 3 cinca,audio L,audio R,video? :-devil-:
Da li mogu da odem i da im trazim produzenje ugovora pre isteka ovog uz to da predjem na studentsku ponudu?
Da li mogu da odem i da im trazim produzenje ugovora pre isteka ovog uz to da predjem na studentsku ponudu?
Mora prvo da istekne ugovor.
U Srbiji svi daju dekoder za samo jedan TV, a ukoliko se želi još neki mora da se doplati pa tako to važi i za Telekom, Sbb...tj. ako se poseduje jedan dekoder on se može povezati na više televizora ali će biti isti kanal na svim televizorima.
ili da raskines postojeci ugovor pa da potpises novi...
Hvala puno nisam ovo znao
Znaci ne postoji sansa da se razdvoje ako se ne doplati?
Onda bi morao da plaća penale za ruter i preostale rate do godinu dana.
"Ugovorene strane ss saglasne da ukoliko krivicom korisnika dodje do prestanka Ugovora pre isteka roka iz stava 1. ovog clana korisnik je u obavezi da plati iznos od 5000,00 dinara bez PDV-a na ime penala za prevremeni raskid ugovora. Telekom ce navedeni iznos sa pripadajucim PDV-om naplatiti korisniku kroz prvi sledeci racun za telekomunikacione usluge."
rekose mi u telekom podrsci da se uz stb dobija samo jedan kablic, minidin sa scart zavrsetkom.
gde moze da se nadje taj adapter od 300 kinti?
Isto , ali mislim da je do njih (RS,HF,FS), netload i dalje pici ~200KMeni se od juce DL vuce kao slina 30,35 KB/s,rapidshare,hotfile ma gde god skidao...
Ping ok,surf tu i tamo a DL plakanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari