Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam računao ako sad hoće da se uzme Click 4, a da se cene u sledeće 2 godine ne menjaju...

Kampanja 1: PROMOTIVNA PONUDA INTERNETA I TELEVIZIJE!

Click 4 po ceni Click 1 + IPTV

ADSL 1425,44 * 24 meseca = 34.210,56

IPTV 1,18 * 12 meseci + 825,00 * 12 meseci = 9.914,16

UKUPNO: 44.124,72

Kampanja 2: ADSL DO 6 MESECI PO 1 DINAR!

Click 4 na 24 meseca, prvih 6 meseci za 1 din

ADSL 1,18 * 6 meseci + 2.849,70 * 18 meseci = 51.301,68

UKUPNO: 51.301,68

Tako da se dobije i IPTV i niža cena, verujem da je račun dobar.

planirao sam u ponedeljak da raskinem ugovor, pa u utorak da podnesem ponovo za studentsku ponudu. kakvo je vase misljenje o tom potezu? koliko se sada ceka za portove? da li ugovor vazi od trenutka kada je sklopljen ili od kada mi puste net (da ne bude fail ako puste posle isteka ponude :))?

Pitam se da ova najnovija ponuda telekoma ne znaci mozda da ce biti ipak do Nove godine povecanja 1Mb/s -> 4Mb/s. Nemoguce je da ce nekima po ceni 1Mb/s dati 4Mb/s na 2 god ,a ostali i dalje biti na mnogo manjem? Mada je u ovoj zemlji moguce sve, pa moguce je i da je finalna navlakusa novih korisnika pre prodaje

Pise li negde koja je cena raskida ugovora od 24 meseca, tipa u 7. mesecu? Mislim da je na ugovore od 12 meseci bilo 5 ili 8 000, ne secam se

Ja sam računao ako sad hoće da se uzme Click 4, a da se cene u sledeće 2 godine ne menjaju...

Kampanja 1: PROMOTIVNA PONUDA INTERNETA I TELEVIZIJE!

Click 4 po ceni Click 1 + IPTV

ADSL 1425,44 * 24 meseca = 34.210,56

IPTV 1,18 * 12 meseci + 825,00 * 12 meseci = 9.914,16

UKUPNO: 44.124,72

Kampanja 2: ADSL DO 6 MESECI PO 1 DINAR!

Click 4 na 24 meseca, prvih 6 meseci za 1 din

ADSL 1,18 * 6 meseci + 2.849,70 * 18 meseci = 51.301,68

UKUPNO: 51.301,68

Tako da se dobije i IPTV i niža cena, verujem da je račun dobar.

Najbolja je ponuda 12 meseci 3 meseca dzabe, godinu dana iptv, posle 3 meseca click 4 po ceni click 1. Posle godinu dana vidi se kakvo je stanje pa se negde drugde potpise ugovor.

nzm sta reci... 2 i po god. sam ne telekomu nije bilo problema nikad sa dl/ul ali sa strimingom jeste, msm nije da nisam zadovoljan kad pogledam kako nekim ljudima radi ali opet, kad pogledam u ostale zemlje za koje smesne pare dobijaju bolje brzine dodje mi da placem -.-

Najbolja je ponuda 12 meseci 3 meseca dzabe, godinu dana iptv, posle 3 meseca click 4 po ceni click 1. Posle godinu dana vidi se kakvo je stanje pa se negde drugde potpise ugovor.

Au kolega, pa gde iskopa ovu ponudu? Ovo je pokupljeno najbolje iz svih promocija. Promocija sa IPTV-om je uz ugovor na 24 meseca, uz IPTV besplatno prvu godinu, posle se plaća Osnovni i (verovatno) Arena Sport paket.
Jedino ako si mislio bez IPTV-a, a to je studentska promocija...

Meni je u maju istekao ugovor,kontam sutra da se odjavim,pa ponovo prijavim,ipak je ovo lepa ponuda,nadam se da necu dugo cekati novi port ...

Jel neko primetio neku promenu brzine ovih dana??

Onda sam ja dobio neku premiju:) Prosle nedelje nisam imao net ni iptv ceo dan (bas to vece igrali grobari,pa sam se na kvarno nakcaio na kablovsku...) i od tada kao da su mi ubrzali,imam studentski klik 4, a na speedtest.net pokazivalo 5,7Mbit (download oko 650Kb/s)...Jutros opet nisam imao net,pa sam ih zvao,i sad nesto pici ko ludo, na speedtes,net pise 8,3Mbit, a download 1,04Mb/s :) msm,ono hvala im :D :D

promena na gore, da!

Ma moraju da povecaju uskoro ipak mnogo zaostajemo po brzinama za normalnim zemljama.
Mislim da oni cekaju Novu godinu ili tako nesto pa da nas obraduju:)

Jedno pitanje,da li treba da ponesem opremu sa sobom u telekom ako hocu da se odjavim i napravim novi ugovor?

Ma moraju da povecaju uskoro ipak mnogo zaostajemo po brzinama za normalnim zemljama.
Mislim da oni cekaju Novu godinu ili tako nesto pa da nas obraduju:)

U ovoj zemlji se nista ne mora, a narocito ako si monopolista... tek onta te :smoke::banana::hump:

nije potrebno raskidati ugovor za prelazak na studentsku ponudu, bio danas da odradim to, sluzbenica ispisala sve papire za raskid itd., taman da ustanem sa stolice kad joj koleginica rece da je jutros stigao mail da vise ne moraju tako da rade, vec da imaju novu opciju u softveru za prebacivanje na "studentsku kampanju". tako da znate, ako krene da vam raskida ugovor, pomenite im ovo posto ni sami ne znaju. ne vraca se oprema, samo se potpisuje novi ugovor (valjda zato sto je meni stari istekao odavno, iz 2007 je)
sad mi ruter kaze Bandwidth Down/Up(kbps) 4091/252, ali jos uvek nije ta brzina (speedtest kaze 1/0.22), rekla je u roku od par dana ce biti, ali i to je dobro barem necu biti bez neta.

Poslednja izmena:
Drugari ajde pomagajte, hocu da promenim brzinu na telekomovom sajtu i uvek mi izbacuje ovo:

Za unete podatke nije pronađen korisnik.

Da li zna neko u cemu je problem?

Nemam vremena da prelistavam ovu temu, u frci sam nekoj.

Od povecanja brzine (za sve) nema nista! Jedino sto sada svi mogu da potpisu novi ugovor (za 4mbita + IPTV) i to bi bila nova najmanja brzina. Znaci click4 po ceni click1, 1i2 nestaju, a 8 i 16 su nekoliko puta skuplji.

Od povecanja brzine (za sve) nema nista! Jedino sto sada svi mogu da potpisu novi ugovor (za 4mbita + IPTV) i to bi bila nova najmanja brzina. Znaci click4 po ceni click1, 1i2 nestaju, a 8 i 16 su nekoliko puta skuplji.

gledaj nije problem te dve godine ugovora po ceni 1 mb nego je meni bar problem taj iptv koji mi apsolutno neznaci nista a niti mi treba.

eto iskreno bas danas sam podneo zahtev za mesec dana gratis iptv-a da vidim na cega to lici mada verujem da je ok ali da nece zadovoljiti moje uslove odnosno da nece imati polovinu kanala koje sada imam na sbb kablovskoj (naravno provucena od komsije a on opet ima prikljuceno da se nevidi tako da smo oboje na kvarnjka prikljuceni) a na koje sam navikao.

jedna dobra stavr mozda proizidje iz svega ovoga pa se *****u pa mi ostave tu brzinu na koju bude setovan iptv, posto se u poslednje vreme mnogo *****avaju u novom sadu pa se nadam nekom cudu mada ne mora da znaci da ce biti ista.

Ljudi ,jel moze jedan express savet: Danas treba da raskinem ugovor,i potpisem drugi (studentski adsl) . Glavno pitanje je :

Jel' da vracam mt882 pa da mi posle daju neki drugi novi ili da ga zadrzim???

Wireless router imam,tako da mi ta opcija nije bitna.

^^^ Nije zbog toga bilo moje pitanje nego dal zadrzati mt882 zbog kvaliteta ili su bolji ovi novi sto se daju?

aha, nisam razumeo :)
pa s obzirom da imas wireless router, zadrzi ovaj ako te je sluzio kako treba, ko zna koji bi ti uvalili. koliko se secam pricalo se ovde da je mt882 bolji od nekih drugih modela huawei, a i mene je isto sluzio bez jednog problema 3 godine.

Ok,hvala. Zadrzacu onda mt882... dok se ne pokvari :D

pustili mi 4mbit :) eto nije proslo ni 24 sata, jedna pohvala za telekom :)

Verovatno zbog toga sada ostali imaju slabiji protok.

a odkud tebi sada pa ta informacija? eto meni idalje net radi u full-u, bilo da skidam sa http ili sa torrentata za 2 mb net konstantno je zakucan na 220 kb/s mada sam primetio da oce da probija to i da ide do 300 kb/s. tako da neznam gde si ti i odakle skidas i sta skidas ali meni radi u full-u.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno