Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
yuv-rgb-scart-adapter.jpg
ili
scart%20to%20phono.jpg

moje pitanje je,da li moze skart da se ''prebaci'',ili kako god,pretvori u 3 cinca,audio L,audio R,video? :-devil-:

Ako nemaš na tv-u skart, a ni na stb-u nema već je tv izlaz neka vrsta s-video ( zaokruženo), ne treba ti onda ovaj adapter, već adapter S-video to composite (činč).

Prilozi

• stb.jpg
    stb.jpg
    46.6 KB · Pregleda: 76
Taj okrugli izlaz nije S-Video jer on daje samo sliku.
Ovaj na iptv risiveru daje i sliku i audio.
Mora da se radi o nekom neubicajenom prikljucku za nas prostor.

Da li mogu da odem i da im trazim produzenje ugovora pre isteka ovog uz to da predjem na studentsku ponudu?

Jel moze neko da mi objasni sta znaci onaj porez na drugi TV(280 din +PDV tako nesto)?
Kaze valjda operatorka na 9813 ovako u vezi IPTV+net kampanje:MI DAJEMO SATA KUTIJU SAMO ZA JEDAN TV!
Jel ovo stvarno istina ili se zeza?
Pa valjda je neki prosek u SrbijiL 1 Velik ili normalan TV nazovite kako zelite i jedan Mali Tv?
Ko jos ima jedan TV?Jel postoji neki(pre svega hardverski) stos da prespojim satom SATA kutijom i mali TV?
Prezinije receno imam plazmu koju nije problem povezati sa skartom za tu kutiju ali sta za taj mali tv(ima onaj obican ulaz ako nesto znaci nema skart).

Hvala na odg i da vidim jel toliko zapelo za IPTV na drugom TV:)

U Srbiji svi daju dekoder za samo jedan TV, a ukoliko se želi još neki mora da se doplati pa tako to važi i za Telekom, Sbb...tj. ako se poseduje jedan dekoder on se može povezati na više televizora ali će biti isti kanal na svim televizorima.

Poslednja izmena:
U Srbiji svi daju dekoder za samo jedan TV, a ukoliko se želi još neki mora da se doplati pa tako to važi i za Telekom, Sbb...tj. ako se poseduje jedan dekoder on se može povezati na više televizora ali će biti isti kanal na svim televizorima.

Hvala puno nisam ovo znao:)
Znaci ne postoji sansa da se razdvoje ako se ne doplati?

Onda bi morao da plaća penale za ruter i preostale rate do godinu dana.

e onda je u k... :D

zar nije raskidanje ugovora oko 4, 5.000 i to je to? bar je nekad bilo? o_O

edit: sad citam moj ugovor i pise
"Ugovorene strane ss saglasne da ukoliko krivicom korisnika dodje do prestanka Ugovora pre isteka roka iz stava 1. ovog clana korisnik je u obavezi da plati iznos od 5000,00 dinara bez PDV-a na ime penala za prevremeni raskid ugovora. Telekom ce navedeni iznos sa pripadajucim PDV-om naplatiti korisniku kroz prvi sledeci racun za telekomunikacione usluge."

znaci raskid ugovora dodje 5900din... ako ce prelaziti na studentsku akciju i dobiti 4mbit po ceni jednog onda se to isplati... ali nzm jel jos traje studentska akcija...

Poslednja izmena:
jel moze neko ko ima iptv da mi kaze koji od ova tri kabla sa slike telekom daje uz stb. (fotografija je sa amino sajta)

ako telekom daje samo prvi kabl, koji se zavrsava sa scart(rgb), onda treba jako specifican adapter da to konvertujem u nesto drugo, jer na lcdu imam hdmi, kompozitni, komponentni i svideo, nema scart.

Prilozi

• aminoaccessories.png
    aminoaccessories.png
    94.2 KB · Pregleda: 84
Poslednja izmena:
rekose mi u telekom podrsci da se uz stb dobija samo jedan kablic, minidin sa scart zavrsetkom.

gde moze da se nadje taj adapter od 300 kinti?

Kod mene na Novosadskoj "Najlon" pijaci svake subote, prodajno mesto br.167.
Ako sa ovim ne iskombinuješ onda nemam reči. Muški scart, ženski scart, činčevi kompozitni audio/video sa prekidačem ulaz izlaz i s-vhs i to sve za 180 din. da i mi prodavci malo zaradimo.

Prilozi

• DSC00646.JPG
    DSC00646.JPG
    165.3 KB · Pregleda: 124
Meni se od juce DL vuce kao slina 30,35 KB/s,rapidshare,hotfile ma gde god skidao...

Ping ok,surf tu i tamo a DL plakanje.

Kod mene HF ide dobro, a i MU. Zato FS do 50kB/s uglavnom oko 30, jedino pre podne do 10 sati ide 100k.

od danas sam zvanicno korisnik ove promocije 4mb+iptv,i cim sam se prijavio,pustili su mi brzi net.. brzina mi jako osciluje,od 3-5 mb-a /s .Dal je ovo normalno?

Jeste,normalno je.:S:

Zavisi sta skidas,torent nije merodavan a ni youtube.
Povuci neku Linux distribuciju ili drivere sa Nvidia sajta pa ces videti pravu brzinu.
I 4Mb/s nije 400kb/s,bar ne kod Telekoma:D

Problem je u tome sto nisi procito prethodne 388 strane i jos gomilu tema na ovom forumu.

naravno da nisam PROCITO,pitam ljude koji su uzeli ovo,kako im ide net.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno