Evo sta Francuzi dobijaju za 30e!!!
20Mb/s ADSL + Besplatno telefoniranje sa 50 lokacija (koliko sam razumeo, valda sa 50 mesta u kojima postoji taj provajder ili tako nesto)
Srbijooooo.... A onaj novi direktor TeLelekoma jos pominje povecanje cena fiksne telefonije :whip::wall:
Smesna stvar, ovde u Subotici u mom naselju cesto nestane ADSL konekcije izmedju 19 i 21 cas, kada ih zoves oni se prave ludi a pola naselja zove call centar, naravno sledeci dan jer gospoda u to vreme ne rade.
Hmmm...moj drug u jednom Pariskom predgradju placa 4Mbit down/512kbps up, negde oko 70 HD tv kanala i 200 pocetnih minuta razgovora + 500 sms poruka 29.99 Eur mesecno, pa ti vidi (ugovor na 2 godine).
Skaarj je napisao(la):telekom rekonfigurise kompletnu mrezu. I meni je jedno dva dana bilo tako dok se sada stanje normalizovalo. Po nekim glasinama mozemo ocekivati pocetak uzivanja u carima ostrijeg shapinga saobracaja...
Imam jedan problem sa prokletim telekom adsl-om. Od sajtova koje koristim, ne radi mi sk forum, google malo radi malo ne radi, ne radi mi myspace, ne radi youtube kao sto je pre radio... Otprilike radi sa youtubeom kao da je na internetu malo brzem od dial upa. I sto je najbitnije, non stop me disconnectuje sa WoW-a.
Imam 512/64 paket flat rate sa onim huawei gay modemom, routerom sta li je.![]()
Iste sam probleme imao kod kuce na Telekom ADSL,dok na poslu recimo sve radi(ne bash dobro u zadnje vreme doduse).Znaci problemi sa rapidshare su normalni zbog nove IP polise koju primenjuju:cim popijes DC na delic sekunde menja ti se IP,cim ti se promeni IP popijes privremeni ban i ne mozes ni www.rapidshare.com da otvoris sa te IP adrese.E sad koliko traje ban?Proizvoljno izgleda.Mene nekad banuju na 15-ak minuta ili pola sata,a jednom na celo jutro pre neki dan...E sad ja sam zbog tih cudnih problema presao na Sezam i kad tako nesto pocne da se desava ja zovnem tehnicku podrsku oni verovatno puste nalog da se proveri centrala i meni net proradi.Dok sam bio kod Telekoma nisu hteli da puste nalog jer su sigurno svesni problema i odgovara im(znaci kada zovem tehnicku podrsku naprave me na ludog i cak me i saslusaju ali ne zele da rese problem).Moj savet:migriraj na nekog provajdera koji se trudi da klijentima net radi,jer sa Telekomom ces samo proplakati,njima je ok ako vecina ljudi dobije po par DC dnevno jer tada stede protok time sto pijemo banove sa RS i sto nam torrent losije radi.Plus bonus ukoliko se nekome od par DC ubaguje modem ili router tim bolje nema skidanja vise dok ne dodje kuci da ga resetujeOvu poruku sam hteo da tresnem ovde na forum :
Dakle o cemu se radi.Pre par dana sam se odselio sa mesta na kom sam isto imao TELEKOMOV ADSL i sve uvezi downloada i rapidshare-a je radilo u najboljem redu.Koristeci brzinu 512 skidao sam zahvaljujuci svom rapidshare accountu kojeg imam , bez vecih problema. I onda nastaje mrak. Selim se na drugu adresu koja isto ima telekom adsl 512 varijantu i onda cvrc. Rapidshare sajt postaje nocna mora. Cas radi cas ne radi.Istovremeno svi ostali sajtovi na koje pomislim rade bez problema. Dok radi Internet download manager lepo obavlja svoj posao i skida bez problema ali kad ne radi sajt, normalno, ne radi mi ni download sa njim.Pitanje. Dali potoji mogucnost da telekom ogranicava pristup sajtu jer vidi da sa njega skidam po 3 gb dnevno.U ugovoru za adsl kojeg smo potpisali na 2 godine minimum koriscenja ne stoje nikakva ogranicenja. Dakle jel stvar tehnicke prirode il politika doticne kuce. Molim odgovor. Unapred hvala.
Ovo je bilo dok nisam procitao poslednjih par postova.Dakle definitivno je moguce da je trafic shaping u pitanju i kod mene.Jel postoji neki nacin da se to sve zaobidje ili...
De malo obajsni sta je ovo?bezicni ADSL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari