Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel moze neki screenshot gde se vidi ta brzina, znaci iz programa koji koristis za news (newsleecher, altbinz ili neki treci), ne iz dumetera, netlimitera ili slicno?

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=108157

Izvoli
NEWS.jpg

Ljudi, jel placate pretplatu za neki news server ili je besplatno?

Njega i koristim i izvlacim maksimalne brzine kao sto se po screensotu moze videti

Zar je moguce da cu i ja dobiti ADSL?

Ne znam da li je neko od mojih sugradjana vise upucen,ali pocela su iskopavanja ulica i u ulici u kojoj se nalazi moja parica i moj dvojnik su iskopali kanale i uvode telefon.Posto je obecanje bilo da cu do Nove Godine biti prebacen na novu centralu konacno cu biti u mogucnosti da koristim ADSL.

Ne bih da pokrecem neku politicku raspravu,ali ocekujem da ce zaista i zavrsiti do Nove Godine,jer se u Pancevu uvek gradilo pred izbore (mi to zovemo predizborna gradnja):D.

E sad zanima me sledece,ako me prebace na novu centralu i ako ima tehnickih mogucnosti za uvodjenje ADSL-a i kod mene,da li cu dobiti sve pogodnosti koje daju za prijavljivanje do kraja decembra? Ja sam se prijavio u septembru,ali posto mi nisu uveli ADSL mozda me caste i kao da sam se sada prijavio.
:wave:

Proširenje ADSL kapaciteta u okiviru mrežne grupe 019 Zaječar

Obaveštavamo vas da je u sklopu mrežne grupe 019 Zaječar izvršeno instaliranje ADSL kapaciteta na lokaciji:

* Kotlujevac

Komercijalna prodaja može početi 31. 12. 2007.

Proširenje ADSL kapaciteta u okiviru mrežne grupe 021 Novi Sad

Obaveštavamo vas da je u sklopu mrežne grupe 021 Novi Sad izvršeno instaliranje ADSL kapaciteta na lokacijama:

* Klisa
* Žabalj
* Merkator
* Kopernikova 27
* Kopernikova 55
* Svetislava Kasapinovića 14
* Branka Bajića 48

Proširenje ADSL kapaciteta u okiviru mrežne grupe 023 Kikinda

Obaveštavamo vas da je u sklopu mrežne grupe 023 Kikinda izvršeno instaliranje ADSL kapaciteta na lokacijama:

* Novi Kneževac
* Čoka

Proširenje ADSL kapaciteta u okiviru mrežne grupe 031 Užice

Obaveštavamo vas da je u sklopu mrežne grupe 031 Užice izvršeno instaliranje ADSL kapaciteta na lokacijama:

* Bela Zemlja
* Pora-Užice

Proširenje ADSL kapaciteta u okiviru mrežne grupe 018 Niš

Obaveštavamo vas da je u sklopu mrežne grupe 018 Niš izvršeno instaliranje ADSL kapaciteta na lokacijama:

* EI Niš
* Gabrovac
* Medoševac
* Popovac
* Popovac
* Donja Vrežina

Proširenje ADSL kapaciteta u okiviru mrežne grupe 030 Bor

Obaveštavamo vas da je u sklopu mrežne grupe 030 Bor izvršeno instaliranje ADSL kapaciteta na lokacijama:

* Bor Host
* Stari Centar Bor
* Donji Milanovac

zna li ko gde imaju da se uzmu ADSL paketi sa vecim uploadom npr video sam kod jednog sa foruma 512/128 kbit/s

Jes' vala, to je fina opcija... ali mi deluju ekstra ljigavo sa onim standard, silver i gold forama (pobogu, platiš 2900din/mesečno da bi ti "davali prednost i garantovali protok" od pišljivih 512/64), zatim sa onom akcijom za navlačenje prijatelja da potpiše minimum godišnji ugovor sa njima da bi vam "poklonili" mesec free net-a, pa tako njih 12-oro, a ako vam još i preostane prijatelja, možda dobijete i lapatopa... Eee, Swrbijo...

@baka, to je njihov slogan "imate prijatelja" :D Ili evo ja cu da prevedem: "pored takvog prijatelja (MTS-a) ne treba vam neprijatelj", a sada ovom akcijom pomazu ljudima da se otarase realnih prijatelja. :)

Bio sam vise puta u jednom njihovom predstavnistvu i svuda im pise, sem na zvanicnom posteru "Imate Prijetelje" i tako im stoji sigurno godinu dana i niko da ne promeni ono, kakav profesionalizam.

Ljudi ovo sto cu vam sada reci je za rubriku VEROVALI ili NE narocito u Srbiji!Naime moj drug je pre par dana svojim stanarima uveo ADSL na njihov zahtev i ladno je od Telekoma dobio 10evra vrednosni vaučer Intesa banke za kupovinu na netu i popust od 6000dinara na bilo koju kupovinu u Comtrade prodavnici!Da li se ovo Telekomu tresu gaće od SBB-a ili je nešto treće ne znam uglavnom čovek će kupiti monitor 19" za 10500dinara !

Jes' vala, to je fina opcija... ali mi deluju ekstra ljigavo sa onim standard, silver i gold forama (pobogu, platiš 2900din/mesečno da bi ti "davali prednost i garantovali protok" od pišljivih 512/64), zatim sa onom akcijom za navlačenje prijatelja da potpiše minimum godišnji ugovor sa njima da bi vam "poklonili" mesec free net-a, pa tako njih 12-oro, a ako vam još i preostane prijatelja, možda dobijete i lapatopa... Eee, Swrbijo...

Vecito se Eunet izdvajao po necemu, ranije po najskupljim internet satima a sada po 3 verzije flat paketa. Cak i dodatnih 200mb prekoracenja za surf paket naplacuju 120din ko da je '98 a ne '08 :trust:

jeste...
samo sto sada ima mnogo vise provajdera, pa Eunet moze bez problema da se zaobidje u sirokom luku

@Integra032, pa lepo taj tvoj drugar pravi stanodavac em im uzima pare em se ogrebo za nagradu Telekoma, moram da proverim da li i ovde u mom komsiluku daju te bonuse? :D

Dobro pa nikako da ugrade ADSL centralu na Vrsac Breg, nemam ni ADSL ni SBB vec moram da se vucem sa ovim sugavim HemoNetom :mad:

Jos par meseci i 20Mbit za 1.400 dinara u rumuniji... Ajd da izdrzim nekako :S:

Pa, sta ces tako ti je to kod nas :)

Pozdrav svima evo jedno pitanjce.

Da li je recimo moguce da se ode kod dva razlicita provajdera i uzme recimo dva najbrza paketa 1.5Mbps sto bi znacilo da za download ima 3Mbps.

Interesuje me da li je tako nesto moguce posto ovde kod nas nece skoro da dodje do sledecega dupliranja.

Izvinjavam se ako sam na pogresnom mestu okacio ovaj post nisam hteo da otvaram novu temu samo zbog ovoga pitanja.

Pozdrav svima evo jedno pitanjce.
Da li je recimo moguce da se ode kod dva razlicita provajdera i uzme recimo dva najbrza paketa 1.5Mbps sto bi znacilo da za download ima 3Mbps.
Moze ako imas dve odvojene telefonske linije. Medjutim, ne bi imao 3Mbps nego 2x1.5Mbps, sto nije uvek isto ;)

@Integra032, pa lepo taj tvoj drugar pravi stanodavac em im uzima pare em se ogrebo za nagradu Telekoma, moram da proverim da li i ovde u mom komsiluku daju te bonuse? :D

Ljudi smejace te se i znam da necete verovati stanari su mu kinezi koji drze 2radnje u Ca odgovara im kuca zbog garaze itd a dobro i placaju neki ljudi imaju srece sta da drugo kazem :d

Lele, tog tvog drugara bas oce para!!! (evo i rimuje se), njih i ako je zavrnuo za nagradu MTS-a, jes' da ce da mu usmrde kucu na rezance i skakavce, ali ima ce i vise nego dovoljno kinte da to posle okreci, ako mu ikada padne na pamet da se odrekne takvih isplativih stanara! Sto ti je zivot cudo ponekad! :D

Poslednja izmena:
Ljudi kako da pravilno forwardujem huawei modem? I molim vas ne dajte mi linkove. nego pls objasnite. Pokusao sam nekako ali uvek dobijam isti rezultat (tj. nikakvo poboljsanje).

Zadnja tri dana imam problema sa Telekomovim adslom npr puca mi konekcija cesto sa messenger programima,jako al bas jako sporo otvara stranice download radi perfektno sto torrenti sto ostalo.Dal neko jos ima ovakvih problema sa otvaranjem stranica?Eh da ping mi je odlican takodje ka ti stranicama al bas sporo otvara

Zadnja tri dana imam problema sa Telekomovim adslom npr puca mi konekcija cesto sa messenger programima,jako al bas jako sporo otvara stranice download radi perfektno sto torrenti sto ostalo.Dal neko jos ima ovakvih problema sa otvaranjem stranica?Eh da ping mi je odlican takodje ka ti stranicama al bas sporo otvara
Same here ...

ja ne znam sta daa radim,meni msn ne radi vec 2 dana9preko telekoma sam), ne mogu uopste da se ulogujem,a skoro su mi cackali oko centrale,pa cu da pozovem sutra tehnicku podrsku da pitam u cemu je problem posto nisam jediini.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno