Kada si na usb varijanti pristupas mu na 192.168.1.2
Ljudi najzad ADSL na ISDN liniji u Krusevcu!!! I vec problemi. Povezao sam prvo sa mreznim kablom, pa posle otkazio mrezni i prikljucio na usb i nesto opasno *****ava. Spliter dobro povezan po uputstvu LINE liniije, DSL modem, PHONE telefon.
problem koji se javlja da dobijem vezu na par sekundi, povuce jedan sajt i zablokira, cak mu ni restart dugme ne radi vec moram on/off varijantu. i cini mi se da u tom trenutnku ne mogu da pristupim modemu, nece na 192.168.1.1, jednostavno ga ne vidi.
ovoliko cekanja, a sad idu problemi oko povezivanja. zna li neko u cemu je problem?
Zanima da li je moguće preseliti ADSL sa jednog broja na drugi? Trebalo bi da se selim u skorije vreme, a vezan sam ugovorom na godinu dana..
obi_van ti si u Banovcima, sto je nasa opstina, a od svih mesta jedino ovde u St. Pazovi funkcionise. A koliko sam cuo, Nova Pazova je planirana tek na jesen. Ako ide po velicini mesta prioritet spremi se na cekanje :S:
Nadam se da nije tako.
Zavisi i od broja prijavljenih...Sve znam, samo mi nije jasno kako ne vide da u Banovcima, Starim i Novim ima oko 40000 stanovnika ako ne i jace, pa ako im to nije dovoljno onda stvarno ne znam...
Zavisi i od broja prijavljenih...
Ma nek se nose i oni i njihov ADSL, meni na zahteve da mi skinu PCM stalno odgovaraju da nemaju mogucnosti a pola kraja ima full linije sa mesecnim racunima od 200 dinara.![]()
Ma nek se nose i oni i njihov ADSL, meni na zahteve da mi skinu PCM stalno odgovaraju da nemaju mogucnosti a pola kraja ima full linije sa mesecnim racunima od 200 dinara.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari