Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro da uvode masovnije i po manjim mestima

Jel ste videli reklamu za Telekom ADSL, 3 meseca 512 kb, za 2000 dinara ?

da, ja sam to i uzeo, jedino sto si vezan da jos godinu dana koristis 512k paket

Toga sam se i pribojavao da ne može da se menja paket :bottle:,ali su zato torenti verovatno super

Poslednja izmena:
Ja cu da se ubijem. Dugo nemam ADSL, kvar je na centrali, ali posto je to centrala "Kumodraska", ona je podcentrala za centralu Vozdovac, a Telekom nema ljude(?!?!) koji rade na toj podcentrali, jedino ih salju u ekstremnim situacijama. Zvanicno saopstenje. :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:

Poslednja izmena:
27.06.2007 Beograd
Uvođenje međunarodnog telekomunikacionog saobraćaja sa Crnom Gorom
Po Odluci Upravnog odbora Telekom Srbija donošenoj 27.02.2007. godine, utvrđuje se...
Пошто је Лелекомов У.О. заседао горе наведеног датума да ли неки инсајдер има инфо о повећању брзина ADSL-а? :bottle:

Toga sam se i pribojavao da ne može da se menja paket :bottle:,ali su zato torenti verovatno super

Da toreneti lete (tj meni ide brzinom od 50kb u proseku), ali mi samo nije jasno zašto mi eMule radi očajno. U proseku DL mi je 12-14kb, a kad se prebacim na wireless za njega onda on cepa 16kb (128k je wireless).
Da li neko zna šta je potrebno da se uradi da bi eMule radio korektno?? Stavio sam port za njega 12345, a za torente sam stavio 54321. Probao sam i da obrnem, ali opet je isto (naravno uTurent sam ugasio).

Ima li vesti kada je u planu proširivanje kapaciteta na prebukiranim beogradskim centralama?

Prestao sam da očekujem pre godinu dana.

Пошто је Лелекомов У.О. заседао горе наведеног датума да ли неки инсајдер има инфо о повећању брзина ADSL-а? :bottle:

Leto je i izgleda da nikog preterano ne zanima povecanje brzine aDSL-a.
Ali cim lisce pocne da opada...:D

Realno je očekivati duplitanje brzina krajem ove ili početkom sledeće godine.

(iz dobro obaveštenih izvora)

ovo mu dodje kao vremenska prognoza

... "preovladjivace mestomicno do umereno oblacno sa mogucnoscu padavina ..."

Samo dupliranje :( A kada??

provalite da se dupliraju samo protoci u DL ... a UL ostaje isti :) ... i sve to NA ŠTETU SVOG PRIHODA ... hahaaa

Znaci svaka im cast :) ma koja steta :) oni hoce dobitak
Ima da ubiju sve provajdere

I kad' ce to da se desi? Neverovatno je da UL ostaje jos smesniji nego sto je bio... 1024/128 ??? Ooooooo, svasta ***......

Neverovatno je da UL ostaje jos smesniji nego sto je bio... 1024/128 ??? Ooooooo, svasta ***......

i meni je neverovatno,medjutim mislim da ovo uopshte nisu "standardni" ADSL protoci,pa mozda je zato upload takav,,,, MA neka se bar malo pomere sa mesta :) pozdravljam :wave: odluku upravnog odobora, samo pozurite sa sprovodjenjem :smash:

Poslednja izmena:
Bar to da nam daju .. I izvalite ovo : " Na stetu svojih prihoda" !!! LOL!!!

zna li neki "insajder" kada ovo stupa na snagu ?

ili ce ostati samo "spisak lepih zelja" !

na elite pishe u septembru
znaci u septembru poshto oni na 0800 100 100 nishta ne znaju o ovome
to je kao samo odluka

Evo jedan quote od insajdera. Inače poruku sam dobio juče.

Usvojeno jos da se objavi u sluzbenom listu i gotovo. Nekih 10-tak dana max

mislim da je to previse dobro da bi bilo istinito, ali ne bih se bunio da za 10 dana imam makar brzi down za isti novac :)

Upload ce ostati na starim vrednostima.
Ali bolje ista nego nista !

Povecanje brzine bi trebalo da stupi na snagu 1 avgusta bar sam ja takav info dobio.

Još samo da u kratkom roku prebace na hiljade priključaka... Čak i da nije sezona odmora, rekao bih da će im trebati par nedelja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno