Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda ti je firewall nesto pobrjavio i neda konekciju pretrazivacu na net....ne znam sta korisitis od pretrazivaca i koji firewall probaj da ga iskljucis pa vida da li radi.....bio sam kod lika koji mi se isto zalio na nesto slicno...konkretno bio je kerio firewall...greskom je zveknuo deny kad ga je ovaj pitao za pristup ie na net i kaze nece da radi net...shit happens!

Nije firewall... formatiro sam 3 puta HDD ....

Nije firewall... formatiro sam 3 puta HDD ....
Колико клавирим користиш USB конекцију. Пробај преко мрежне карте а ако опет заза носи тај модем на рекламацију :wave:

Колико клавирим користиш USB конекцију. Пробај преко мрежне карте а ако опет заза носи тај модем на рекламацију :wave:
Da koristim USB, mada kako da prebacim na mreznu? Ovaj Huawei je utaknut i u USB i u mreznu...

Kako i u USB i u mreznu?

Imas dva nacina da ga vezes za komp.Plavim mreznim kablom u mreznu karticu i crnim USB kablom za USB ulaz.

Proveri to ;)

Pa mislim da zato neće ni da radi, zato što je utaknut i u USB i u mrežnu. :D

Izvadi taj usb kabl, restartuj ruter i mislim da će sve biti ok. :d

To sam mu i ja rekao.Mislim,tesko da je ustekao i USB i mrezni kabl u komp,ali neka proveri.

Bolje da ispadne da je problem glup,nego da nema neta :D

Pa fora je sto mi je pre tako radio .... A i tako pishe u uputstvu za Huawei . Ali evo probacu da ishtekam.

U uputstvu ne piše da treba da uštekaš i USB i LAN, već samo jedan od njih.

Sta mi se desilo-uplatio sam 256 a sad mi radi

125987287.png
[/URL][/IMG]

Samo sam isklj.-uklju. modem zbog rapidshare!

Poslednja izmena:
Da koristim USB, mada kako da prebacim na mreznu? Ovaj Huawei je utaknut i u USB i u mreznu...
ГЕНИЈАЛНО :p Ајде јављај јел сад ради кад ишчупаш једну од ове две комбинације :zgran: Значи САМО ЈЕДАН ТИП КОНЕКЦИЈЕ НИКАКО ОБА ИСТОВРЕМЕНО :bottle: :cigar:

I ja sam danas pokupio modem i povezao na racunar. Prvo sam bio odusevljen sto sve radi bez problema, barem mi se tako cinilo ali onda vidim da nemogu da saljem mail probam brzinu na speedtest.net kad ono download 235 a upload nema, ping oko 700. Pomisli to je zbog telefonskog kabla jer sam ga razveo po celoj kuci ali uzmem laptop i nakacim ga na USB i ono sve radi download 233, upload 54 ping 98-103. Povezem sada PC preko USB i dobijem upoad ali nesto slabiji od 45-52 ali ping i dalje oko 700.
Sta mi je ciniti?

Upload od tih 45-52 kb/s ti je sasvim u redu... a sto se pinga tice, to ti i nije mnogo bitno, osim ako ne planiras da se igras online (sto ce opet ici malo teze sa ADSL-om).

Anyway, sacekaj koji dan, mozda se nesto promeni, mozda nesto rade... sta znam, meni je ping u startu bio ~750ms (pre 2-3 meseca, kada sam uzeo ADSL), sad je na ~100, nista nisam cackao.

Problem je u po meni u PC-u jer na istom modemu na istom mestu laptop ima ping 100 a PC 700. samo neznam šta?

Tema se presaltovala sa kukanja za dobijanjem ADSL-a, na zalopojke tipa kako ADSL lose radi...a ja vidim docekacu i 200-tu stranicu na dial-up vezi :S:

Tema se presaltovala sa kukanja za dobijanjem ADSL-a, na zalopojke tipa kako ADSL lose radi...a ja vidim docekacu i 200-tu stranicu na dial-up vezi :S:

Kod:
Novi ADSL kapaciteti u Srbiji: Zrenjanin, Kraljevo
16. maj 2007.

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da ćemo od ponedeljka, 21.05.2007. godine biti u mogućnosti da realizujemo EUnetADSL servise na sledećim centralama: 

Mrežna grupa 023 - Zrenjanin: 
Centrala Centar

Mrežna grupa 036 - Kraljevo: 
Centrala Ribnica

http://www.eunet.yu/cms/view.php?id=15047

Misli da si iz zrenjanina, mozda gresim, ali eto ti barem imas necemu da se nadas za koji dan :smash:

Ma jok bre nisam iz Zrenjanina :D

Da li ima veze shto imam i neobee-jevu i Telekomovu konekciju (mada kontam da nema veze jer sam probavo i bez neobee-ja i nije htelo)

Hm, imaš i neobee i Telekom adsl na jednom broju? Zar to uopšte i može?

SSJ_5 ti svakih par dana otkrivas po neki novi zbunjujuci podatak :)

Te prvo si povezao i mrezu i usb istovremeno, pa si uzeo dva adsl-a istovremeno? Hajde, cekamo sledeci info? :p

SSJ_5 ti svakih par dana otkrivas po neki novi zbunjujuci podatak :)

Te prvo si povezao i mrezu i usb istovremeno, pa si uzeo dva adsl-a istovremeno? Hajde, cekamo sledeci info? :p

Mozes i mreznu i USB da povezes na Huawei, ali na dva razlicita kompa.
Probao i ja i komsija.
Njemu trebalo da na jednom kompu bude server za TeamSpeak a sa drugog da se igra.
Nije imao ruter da to ljudski poveze pa smo probali ovu varijantu i radi.
Ja nisam hto da mu dam TP-Link jer meni treba (jedna masina za download i dve za xperimente).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno