Da li vam je 16Mbit malo? (kod PTT-a uz 2god?)
cek, jel to 16mb za 1500 din? posto ne planiram da dajem preko 1500-1600din... ova veratova akcija nije losa, al nesto mi verat ne uliva poverenje posto im je zastupnik u ks krajnje neupotrebljiv...
Ima li neko problema zadnja dva dana sa konekcijom? Meni se veza prekida svaki cas... nema nekih pravila, ali recimo na svakih desetak minuta do pola sata ugase se one 2 lampice na modemu (ADSL i Internet), odmah se vrati posle desetak sekundi, ali svejedno nervira. Da li je do ovih u Telekomu ili da mi nije nesto do modema? Imam Humawei 510, stari je modem, ali dosada je radio OK.
Danas sam cuo iz nezvanicnh izvora da ce biti akcija za NG. Do tada nista.
Meni sinoć počele iste anomalije, prekida na svakih 10-20 minuta... A pošto je vikend ne vredi prijavljivati kvar a meni čuči u kompu Guild Wars 2 :smash:
Ima li neko problema zadnja dva dana sa konekcijom? Meni se veza prekida svaki cas... nema nekih pravila, ali recimo na svakih desetak minuta do pola sata ugase se one 2 lampice na modemu (ADSL i Internet), odmah se vrati posle desetak sekundi, ali svejedno nervira. Da li je do ovih u Telekomu ili da mi nije nesto do modema? Imam Humawei 510, stari je modem, ali dosada je radio OK.
i ja isto, ***, zato sve sto skinem, gledam ko da je zlatno jer se nacekam 100god, a ranije sa 6mb, pustim da se skida, pregledam na brzaka forum i ono gotovo...al sta da se radi, valjda ce nesto povoljno ispasti uskoro![]()
Pise, i to nimalo sitnim slovima odmah ispod cenovnika za Mix!Ne znam nista za to odrzavanje,nigde nista ne pise ali cu se raspitati.
Ispada ti placas samo prikljucnu taksu ako raskines ugovor? Koliko je ona?***,nisam bio pametan sta raditi,i dalje mislim da je ovo extra ponuda. Ako hoces da raskines ugovor,ne placas ceo iznos do kraja 24mes vec samo utrosene mesece,tj popust i prikljucnu taksu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari