Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako Telekom za te pare pusti max. sto parica pusta, em bi imali manju zaradu, em vise posla, em vise tuzbi jer onda ostali provideri i nemaju nesto mesta za zarade :)

A odakle to da bi trebalo da postoji neka akcija od 1. septembra? Neki poluzvaničan insajderski info ili je taj datum čisto onako izabran?

Zvali su me juce iz telekoma i ponudili mi 4Mbit za 1500 i neki dinar, ja pitao koliko je 8Mbit-a, a teta rekla 3800 i..., i to sve na 2 godine ugovora. Ja se lepo zahvalio i rekao da cu da nastavim da koristim bez ugovorene obaveze po punoj ceni.
Poz.

8Mbit kod PTT-a imaš bez ugovorne obaveze za 2.450 din, ko je lud da uzima kod Telekoma uz ugovornu obavezu od 2 godine pojma nemam.

Evo ja sam jedan od tih ludih :)

pa i tih 1.5mb bez ugovora tj 4mb sa ugovorom na 2 god za 1500 din je bila neka promocija do kraja avgusta, ko zna koje bi brzine bile da nije promocija xD bar su mi tako rekli u poslovnici kad sam uzimao ovaj 1.5 bez ugovora dok ne vidim gde cu i sta cu, posto me sbb izbacio ko iz dzipa kad je poceo da baguje non stop i onda je bilo daj sta das...a i kod njih sam terao bez ugovora, a sve komsije potpisale za digitalnu i sad cupaju kosu jer ne mogu da raskinu a ni njima ne radi net...

Ima li neko problema zadnja dva dana sa konekcijom? Meni se veza prekida svaki cas... nema nekih pravila, ali recimo na svakih desetak minuta do pola sata ugase se one 2 lampice na modemu (ADSL i Internet), odmah se vrati posle desetak sekundi, ali svejedno nervira. Da li je do ovih u Telekomu ili da mi nije nesto do modema? Imam Humawei 510, stari je modem, ali dosada je radio OK.

Meni sinoć počele iste anomalije, prekida na svakih 10-20 minuta... A pošto je vikend ne vredi prijavljivati kvar a meni čuči u kompu Guild Wars 2 :smash:

Poslednja izmena:
Danas sam cuo iz nezvanicnh izvora da ce biti akcija za NG. Do tada nista.

Tada mogu da ga daju dzaba, dzaba :)

Neozbiljni su.

Meni sinoć počele iste anomalije, prekida na svakih 10-20 minuta... A pošto je vikend ne vredi prijavljivati kvar a meni čuči u kompu Guild Wars 2 :smash:

Ima li neko problema zadnja dva dana sa konekcijom? Meni se veza prekida svaki cas... nema nekih pravila, ali recimo na svakih desetak minuta do pola sata ugase se one 2 lampice na modemu (ADSL i Internet), odmah se vrati posle desetak sekundi, ali svejedno nervira. Da li je do ovih u Telekomu ili da mi nije nesto do modema? Imam Humawei 510, stari je modem, ali dosada je radio OK.

Same here.

A kad god nazovem botove iz podrske ide sledce: da li imate crni ili bijeli modem... okrenite modem sa zadnje strane, da li vidite kabal... koliko telefonskih aparata imate... a taj kabal, gdje vodi... pa onda: otvorite brauzer, kucajte sto dvedeset dva, tacka, sto sezdeset osam... i na kraju, ja cu da prijavim problem kolegama, bla bla bla, uvijek izgubim 10 minuta cekajuci operatera i jos toliko s ovom sablonskom pricom, da bih prijavio kvar, i onda oni nista ne urade.

P.S. idalje nemam neta, kolristim Telenorov mobilni.

Pozz,imam jedan problem naime sinoc dok sam surfovao,nestalo je struje na mozda 2 sec i onda odmah dosla,komp se tako reci resetovao kao i modem od open iptv-a(na local area network bilo postavljeno na obtain automatic),kad se sve vratilo local area network limited or no connectivity,tek kad manualno postavim onda dobijem net ali problem je u tome sto mi prepolovi download i uspori protok,inace koristim HUAWEI HG530 povezan je i IPTV ali to je manje bitno.Jel imao neko slicnih problema,jel mogu nekako da se konektujem a da bude na obtain automatic?

Da li neko ima Telekom Click4 ADSL i da li mu je brzina kao da ima Click2 (znam da više ne postoji taj paket). Pre neki dan sam primetio da je brzina duplo manja nego što bi trebalo da bude. Modem je HG530

Ne.
Evo, kod mene je Click4 ADSL Telekoma Srbija, uobičajeno:

i ja isto, ***, zato sve sto skinem, gledam ko da je zlatno jer se nacekam 100god, a ranije sa 6mb, pustim da se skida, pregledam na brzaka forum i ono gotovo...al sta da se radi, valjda ce nesto povoljno ispasti uskoro :)

+1 :wall:

Damn TelekoNj :mad:

Click 4 - 50% je definitivno bila akcija za medalju :(

Evo da se javim da sam otpisao Telekom i otisao u Verat.
Posto se uskoro selim, Telekom cu odjaviti, a Verat sam vec uzeo od juce na novoj adresi. Jos nije proradio, verovatno ce sutra. Jedva cekam da vidim kakav je. Siguran sam da necu primetiti razliku u kvalitetu veze, ali je zato nenormalno jeftiniji.
Telekom mi jako smeta, jer ne pruza nista sto je kod drugih provajdera normalno. Recimo, u Veratu platis pet meseci i dobijes sesti za dz. Sa ovom akcijom ce me izaci 1325 dinara sest megabita. Lose li je.
Kod Telekoma placam 1536 dinara (koliko vec) jedan megabit. Videcemo...

Batalio telekonj i otisao na sbb mix,tv,digi tv i 10mb net za 2200 din,ruter i 3mes za din.

Samo 2.200 za sve to ?!

Daj link do konkretne ponude ?
Jel ta cena uključuje WiFi ?

Poslednja izmena:
Sve to - plus 1050RSD za odrzavanje, nakon sto mu prodje ovih 3 meseca.

To je standardna SBB Mix ponuda, mora 24 meseca, ide WiFi.

E cvrc :d

Ja se taman poradovao da nisam pratio na času :S:

Ne znam nista za to odrzavanje,nigde nista ne pise ali cu se raspitati. ***,nisam bio pametan sta raditi,i dalje mislim da je ovo extra ponuda. Ako hoces da raskines ugovor,ne placas ceo iznos do kraja 24mes vec samo utrosene mesece,tj popust i prikljucnu taksu.

Održavanje = pretplata za TV uslugu.

TV usluga je obaveza za net.
Ne možeš uvesti net preko SBB ako nećeš/nemaš TV tako da je praktično neizbežna i mora se kalkulisati u svakoj računici oko net-a.

Ne znam nista za to odrzavanje,nigde nista ne pise ali cu se raspitati.
Pise, i to nimalo sitnim slovima odmah ispod cenovnika za Mix!

***,nisam bio pametan sta raditi,i dalje mislim da je ovo extra ponuda. Ako hoces da raskines ugovor,ne placas ceo iznos do kraja 24mes vec samo utrosene mesece,tj popust i prikljucnu taksu.
Ispada ti placas samo prikljucnu taksu ako raskines ugovor? Koliko je ona?
Ja kad sam raskinuo Mix pre 2+ godine, bilo je 10.000, a tada se NISTA nije dobijalo ugovorom od 2 godine osim "popusta" od 100RSD (da.... bio sam GLUP! I zato NIKAD vise ugovor ako ne dobijam nesto konkretno :))

Mislim da je i sad 10k din za kucu, a za stan je uvek bilo mnogo manje.

Poslednja izmena:
Nmg sad da kopam po SBB sajtu ali,msm da je za stan 3.600 a za kuću 10.000 međutim.
Kako je počela ADSL expanzija za dinar i SBB često ima akcije sa priključenjem za dinar.
U pauzi akcija cene su ove navedene pa ko se rešava za njih nek sačeka neki promo termin.

Ma uvek ima akcija za uvodjenje, nego pitam jer je kolega iznad pomenuo da se toliko placa u slucaju raskida ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno