Ne moras, idi sada podpisi ugovor na dve godine i po istoj ceni dobijas klik 6.. Ja sam tako imao klik 1 i podpisao ugovor na 2 godine i po istoj ceni(1500) dobio klik 4... Ili mozes da smanjis cenu , isto tako, podpises ugovor na 2 godine i bude ti cena kao meni za klik 4...
Pa to je super!Takodje me ne interesuje televizija.Meni sad u aprilu istice ugovor.4 mb placam 2100din,znaci mogu da smanjim cenu placanja na 1500 din,a da mi ostane 4mb?Uz ugovor na 2 godine?
Recimo da se prijavim za ovu akciju
Click4 po ceni Click1+gratis IPTV god dana, opet im je skup net, trenutno placam kod Beotela 4mbit-a oko 1100din, druga stvar, morao bih da otkazem kablovsku (nije neki problem), ali na koliko TV uredjaja moze da se prati IPTV (cini mi se da je bilo samo 1!) i da li moze na ompu da se gleda, imam analognu TV karticu?
Akcije za ADSL su uvek vazile za sve, svako moze da potpise ne samo novi...
Da li vam torrenti rade normalno ? Ne znam da li je do Telekoma ili do mene.
Od pre koji dan sa Rapidsher-a kad skidam preko browser-a, a imam premium, ne prelazi oko 200kb/s, a preko Jdownloader-a ide preko 480kb/s, tako recimo i sa Mediafire? Na speedtest-u normalno pokaze paket od 4mbps.
![]()
Zvao sam internet podrsku, ona zenica nema veze blage o cemu ja pricam.
Brate, imam isti paket kao ti ali mi nikada toliki rezultat nije pokazao speed test... 😵
Verovatno ima IPTV, pa mu je eliminisan overhead.
Ranije je rešavao, opšte poznata stvar. Ja sam uvek imao punu brzinu paketa dok sam imao IPTV, kao i ostali koji su ga imali. Isti slučaj i dok je radio onaj SpeedUP, kada se jednom prijaviš za njega eliminišu ti overhead i tako je ostajalo. Šta se dešavalo u međuvremenu, ne znam, ali to su bile dve metode da se izvuče puna brzina paketa.
Ali meni download speed normalno ide 430 kb/s bez problema samo pokazuje manje.. Znaci da uradim ja SpeedUP da vidim da li ce pomoci?
Da nije overhead-a trebalo bi da imas brzinu downloada od 480KB/s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari