Isti slucaj - mart 2007. Roze huavejac je odavno u mom vlasnistvu.Svi koji su sklopili ugovor 2007. godine, oprema nakon godinu dana ostaje u vlasnistvu kupca. Tako bar stoji u ugovoru (ja sam ga sklopio u martu 2007).
Da li zna neko od vas nekog ko se prijavio samo za IPTV, dobio uslugu, placa 699 din. a ima i internet? U mom gradu znam tri lika koji imaju ovako net i to minimum 4mbps. Jedan od njih mi se danas pohvalio i cak pozajmio UTP kabl od mene da dobaci do kompa. Da li se cesto desava da telekom ovako brljavi, naravno u opstu dobrobit korisnika. Da li je uopste ovo moguce?
Da li zna neko od vas nekog ko se prijavio samo za IPTV, dobio uslugu, placa 699 din. a ima i internet? U mom gradu znam tri lika koji imaju ovako net i to minimum 4mbps. Jedan od njih mi se danas pohvalio i cak pozajmio UTP kabl od mene da dobaci do kompa. Da li se cesto desava da telekom ovako brljavi, naravno u opstu dobrobit korisnika. Da li je uopste ovo moguce?
A mozda mi je speedup ostao aktivan od proslog puta kada sam imao adsl, fazon samo su me opet prikacili sa aktivnim speedup-om... nemam pojma ali ovo je rezultat ako zanemarimo upload
Sta vam je taj overhead?
Brzina mi je umesto 100 sada ~115 KB)
Da li je neko potpisao ugovor za ADSL na 2 godine i ako jeste u kom periodu i za koju Telekom akciju ili uslugu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari