Eto, sada me stavljate na iskusenje da li da potpisem ugovor sa shabokom Srbijom, vec sam predao zahtev i zvali me, no uvek ih mogu ispaliti.
Promocija traje do 30. Sept. a meni ističe ugovor 10. Oktobra :smoke:. Jel vredi raskidati ugovor pre isteka ili da sačekam šta će biti posle završetka promocije?
Bio sam jutros u poslovnici, rekli mi da moze do 30. juna za stare korisnike.
Verujem da ce produziti, ali ako vas interesuje akcija bolje da zavrsite posao pre kraja meseca.
Ja malopre bio sa zetom da on uzme tu akciju.
I pitam lika u korisničkom, da li je istina da samo do 30-. važi akcija sa ztare korisnike.
On se nsmeja i reče: Istina. Jedan je bila obustavljena akcija za postijeće korisnike, pa smo vraćali ljude, pa su hteli da nas biju, pa je sada produženo do 30.
Bas fino. Meni ugovor istice 28. jula.:wall:
Meni 18. avgusta ... hebi ga .... mada se nadam da će da produže .... bio bi red.....
Do 30. juna ili jula?
To sam i ja bas pitao ovog u poslovnici kada sam otisao da potpisem i sredim. Citao sam jednu od tacaka ugovora, i kad sam ga pitao za pojasnjenje kaze da moze da se raskine ugovor bez penala ako dodje do povecanja cena. E sad, posto nisam pravnik moguce je da me je zahebao. To je clan 4.Sto moze da znaci da oni mogu da kazu" salili smo se sad nemate -50%"
edit: posto je adsl projavljen na oca, da li bi ja mogao da sad prijavim na sebe, a da ne dodjem u sitaciju da ostanem bez parice?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari