Šta je novo?

Telekom ADSL - 50% još povoljniji Click paketi!

Eto, sada me stavljate na iskusenje da li da potpisem ugovor sa shabokom Srbijom, vec sam predao zahtev i zvali me, no uvek ih mogu ispaliti.

Eto, sada me stavljate na iskusenje da li da potpisem ugovor sa shabokom Srbijom, vec sam predao zahtev i zvali me, no uvek ih mogu ispaliti.

Radi kako hoces, samo bolje vrabac u ruci nego golub na grani. Nemoj da se posle u septembru kajes e sto nisam podpisao mada ko zna mozda cu se i ja kajem sto sam podpisao u junu ovu promociju? Bilo kako bilo ja sam iso na sigurno a sta ce biti za za 60 dana to niko ne moze da zna?!

Jer ako bude povecanje interneta u septembru, nema veze dali smo mi podpisali ugovore u junu ili cemo da podpisemo nove u septembru povecanje ce da dodje i kod nas, jedino pod uslovom da bude onako kako je Natasa rekla da ce da daju 4 mb za nove korisnike ako podpisu novi ugovor e onda ce pojedini da zale sto su zurili i sto su podpisivali ovaj ugovor. U svakom slucaju bice kako bude a ti kako hoces.

I jos nesto da znas uvek ce biti novih promocija kod Telekoma pa tako da ne mozes doveka da cekas na onu najbolju jer takva ne postoji, uvek ce biti neka bolja iz meseca u mesec.

Poslednja izmena:
Po nekim forumima se pise da ne daju vise starim korisnicima (kojima je istekao obavezni ugovor) da potpisu ovu akciju. Neki kazu do 30. juna moze. Ako neko ima info iz prve ruke, neka podeli sa nama.

Ja bio u poslovnici i zvao korisnicki servis i niko mi nije pominjao nikakvo ogranicenje. Rekli su da mogu potpisati novi ugovor ako mi je stari istekao.

Bio sam jutros u poslovnici, rekli mi da moze do 30. juna za stare korisnike.
Verujem da ce produziti, ali ako vas interesuje akcija bolje da zavrsite posao pre kraja meseca.

Promocija traje do 30. Sept. a meni ističe ugovor 10. Oktobra :smoke:. Jel vredi raskidati ugovor pre isteka ili da sačekam šta će biti posle završetka promocije?

Da promocija do 30 semptembra ali vidi sta su meni poslali, da li se kod njih nesto menja u hodu ha ha:banana:

Poštovani,

postojećim korisnicima usluge ADSL, kojima je istekla ugovorna obaveza omogućena je promena kampanje za trenutno postojeće do 31.07.2011. godine.

Shodno Vašim navodima da ugovorna obaveza za uslugu ADS nije istekla, obaveštavamo Vas da ukoliko podnesete zahtev za demontiranje usluge ADSL, a potom nov zahtev za istu u okviru promo kampanje „Click 50%“ postoji mogućnost da izgubite port, s obzirom da nakon evidentiranja novog zahteva, isti ulazi u proceduru ponovnog ispitivanja, kao i to da realizacija istog zavisi od trenutno raspoloživih portova.

NAPOMENA: Podnošenjem zahteva za demontiranje usluge ADSL pre isteka ugovorne obaveze biće naplaćeni penali na ime prevremenog raskida Ugovora.

Adrese i radno vreme poslovnica Telekom Srbija se mogu pronaći na našem sajtu na adresi:

Ma kod njih se sve osmislja bacanjem kockice :D
Ja kad sam dosao po opremu kazu dobili ste 16 kao sto ste trazili, 30 sekundi kasnije centrala ne moze vise od 6, dodjem kuci radi 1.5, zovem prijavim, prebaci se modem na 16/0.2 (LOL), radi kao 8, svaki dan zovu da vide da li se nesto promenilo, danas radi kao 4.... ja sam iskreno srecan sto uopste imam net, jer sam ocekivao da do kraja jula nece biti uveden :D

Ja podneo zahtev za razdvajanje od dvojnika jos 2007-me. Danas ih okrenem da vidim sta ima kaze da da vidim uredno je podnesen zahtev i sl. Ja kazem da mi treba slobodna linija da bih se pretplatio za 16 Mb/s, sad po ovom novom cenovniku. Kaze da ce mi javiti u pisanoj formi za max 15 dana. Napominjem da svi sem mene i mog dvojnika imaju slobodne linije u mojoj zgradi a ne znam dal njih 10 uopste koristi adsl.
Beograd, 27. jun 2011 godina.

Poslednja izmena:
Bio sam jutros u poslovnici, rekli mi da moze do 30. juna za stare korisnike.
Verujem da ce produziti, ali ako vas interesuje akcija bolje da zavrsite posao pre kraja meseca.

Ha ha majstori tamo mor:laugh:a da su pijani a evo sta su meni napisali
Poštovani,

postojećim korisnicima usluge ADSL, kojima je istekla ugovorna obaveza omogućena je promena kampanje za trenutno postojeće do 31.07.2011. godine.

Shodno Vašim navodima da ugovorna obaveza za uslugu ADS nije istekla, obaveštavamo Vas da ukoliko podnesete zahtev za demontiranje usluge ADSL, a potom nov zahtev za istu u okviru promo kampanje „Click 50%“ postoji mogućnost da izgubite port, s obzirom da nakon evidentiranja novog zahteva, isti ulazi u proceduru ponovnog ispitivanja, kao i to da realizacija istog zavisi od trenutno raspoloživih portova.

NAPOMENA: Podnošenjem zahteva za demontiranje usluge ADSL pre isteka ugovorne obaveze biće naplaćeni penali na ime prevremenog raskida Ugovora.

Adrese i radno vreme poslovnica Telekom Srbija se mogu pronaći na našem sajtu na adresi:

http://www.open.telekom.rs/home/Content.aspx?temp=0&sid=203&id=205

S poštovanjem, Telekom Srbija a.d.

www.telekom.rs

Da znas, komunikacija im sigurno ide preko kafane,
video sam kako su maltretirali coveka, nisu mu dali akciju a pocetkom jula mu istice ugovor!
Cista ludara.

Bio sam danas, i potpisao (tj. lice ciji je prikljucak). Uglavnom, kao, na formularu koji se popunjava za proveru (poslao preko neta) moze da se navede tudje ime na koga ce se voditi ADSL, ne mora na vlasnika racuna, barem mi je tako rekao ovaj u poslovnici juce (samo da pohvalim coveka koji nas je usluzio - bio je ok). A kada me je ona zena zvala da su ispunjene teh. mogucnosti i da dodjem, na moje pitanje da li mora da dodje vlasnik linije, rekla je da mora.:smash: Uglavnom u NS na Spensu je kraj reda bio van poslovnice:smash:, i trebalo mi je 30+ minuta da sve resim, naravno, neki shabani su se za to vreme i posvadjali jer nisu mogli da se dogovore ko je na redu. Uglavnom, modem Huawei HG530 sa wireless routerom sam dobio, antena je interna, i mislim da ima manji domet od mog dosadasnjeg TP-Link routera. Sta znam, praticu situaciju, za sada je sve ok.

Guzva? 2x sam isao tamo i nijednom nisam nista cekao. Dobro je da sam na vreme to obavio kad je pocela akcija :D
Kakva glupost za vlasnika linije...Ja nisam vlasnik linije pa sam uzeo ADSL na svoje ime, i znam bar jos 10 ljudi u istoj situaciji. Nema ta pojma sto je zvala...

Bas tako ,na cije ime se prijavis ,taj dize opremu,bez obzira da li si vlasnik linije ili ne /ja na pr. nisam,a na moje ime sam uzeo 2 paketa/.

Ccc, da me ova nije pogresno informisala moglo je biti jednostavnije, no dobro, taman da znam, jer i drugari hoce da uzmu pa taman. A sto se guzve tice, da, neverovatno kakve su guzve, ali je problem sto se prilicno sporo radi, pa onda nastaju redovi.

Ja malopre bio sa zetom da on uzme tu akciju.

I pitam lika u korisničkom, da li je istina da samo do 30-. važi akcija sa ztare korisnike.

On se nsmeja i reče: Istina. Jedan je bila obustavljena akcija za postijeće korisnike, pa smo vraćali ljude, pa su hteli da nas biju, pa je sada produženo do 30. :) :) :)

Dakle, i dalje kod Telekoma, Dragi naši stari korisnici, ko vas JE8E .... nama treba još sveže crvene krvi ....

Kaže zet: Koliko je mene zezao internet i koliko nije radio, treba još 10 posto preko ovih 50 da mi date popust. A lik će ladno: Mi kada bi smo svakom dali popust ko je imao problema, ne bi nijednu pretplatu naplatili pun iznos ....

Bar je iskren ...

Sto imam osecaj da ce telekom od 1.9 ili ranije podici sve pretplate..

Ja malopre bio sa zetom da on uzme tu akciju.

I pitam lika u korisničkom, da li je istina da samo do 30-. važi akcija sa ztare korisnike.

On se nsmeja i reče: Istina. Jedan je bila obustavljena akcija za postijeće korisnike, pa smo vraćali ljude, pa su hteli da nas biju, pa je sada produženo do 30.

Do 30. juna ili jula?

Meni 18. avgusta ... hebi ga .... mada se nadam da će da produže .... bio bi red.....

Bas fino. Meni ugovor istice 28. jula.:wall:

Meni 18. avgusta ... hebi ga .... mada se nadam da će da produže .... bio bi red.....

Pa vas dvojica lepo otidjite u telekom pa im pripretite da ce te ih tuci (pa kad im svi prete sto da ne i vi?) pa mozda vam i odobre podpisivanje novog ugovora po povoljnijim cenama. Ne mozete nista da izgubite ako probate a mozda dobijete vi batina sto ste im pretili!!! :) ;)

Poslednja izmena:
Pitam se ja zasto brzina nije kako treba da bude... dodje covek najzad da pogleda modem (U SjBB-u im je trebalo preko mesec-dva da posalju i to tek nakon 2 meseca pridike support centru - a u centru sam, imam optiku do SBB-a verovatno!).
Kad ono - dali mi ISDN splitter umesto ADSL splittera :D

Koliko je to sigurno, da ne bude posle "dodji juce" :d

Nego da li se dobija nova oprema, ja sam jos uvek na mt882, otisao bih na obilicev venac pa me interesuje jel neko ko je isao tamo dobio novi ruter i koji model?

Jos nesto, da li je neko od starih korisnika podneo zahtev online? Sta se desava u tom slucaju?

edit: posto je adsl projavljen na oca, da li bi ja mogao da sad prijavim na sebe, a da ne dodjem u sitaciju da ostanem bez parice?

Poslednja izmena:
Ako slučajno ukinu akciju za stare korisnike, lepo pravac PTT. Imaju istu promociju koja traje do 30. septembra. LINK

Da li ste primetili da su smanjili trajanje akcije do 31.jula(prvobitno je bilo do 30 septembra).Dali je razlog tome velika navala tj.nedostatak portova ili nesta drugo.Neobicno je da menjaju trajanje akcije.Mozda nam spremaju neki kontranapad u vidu skoka cena.

Sad primetim i ovu ispod nove ponude skracene ponude:

"Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova ove ADSL promocije, čijim se početkom završavaju sve prethodne."

Sto moze da znaci da oni mogu da kazu" salili smo se sad nemate -50%"

Poslednja izmena:
Sto moze da znaci da oni mogu da kazu" salili smo se sad nemate -50%"
To sam i ja bas pitao ovog u poslovnici kada sam otisao da potpisem i sredim. Citao sam jednu od tacaka ugovora, i kad sam ga pitao za pojasnjenje kaze da moze da se raskine ugovor bez penala ako dodje do povecanja cena. E sad, posto nisam pravnik moguce je da me je zahebao. To je clan 4.

edit: posto je adsl projavljen na oca, da li bi ja mogao da sad prijavim na sebe, a da ne dodjem u sitaciju da ostanem bez parice?

Mozes da se prijavis odvojeno za net, tako su meni rekli u poslovnici.

Prilozi

• IMG_0168.JPG
    IMG_0168.JPG
    85.5 KB · Pregleda: 63
Potpisao sam novi ugovor zeleci da sa 4 Mbit konekcije predjem na 16Mbit (sa 50% popusta) medjutim receno mi je da nemam uslova za konekciju brzu od 6Mbita. To me je zacudilo jer sam jedno godino dana nakon pocetka koriscenja IPTVa imao 10Mbit net kad god sam iskljucio IPTV. Vrednosti su:

ADSL State Show Time
Data Path Interleaved
Operation Mode G.dmt.bisplus
Max. Bandwidth Down/Up(kbps) 9052 / 1045
Bandwidth Down/Up(kbps) 7714 / 1021
SNR Margin Down/Up(dB) 8.7 / 7.6
Attenuation Down/Up(dB) 29.1 / 16.1
Power Down/Up(dBm) 19.3 / 11.3
CRC Down/Up 8270 / 27
FEC Down/Up 9962 / 0
HEC Down/Up 29713 / 0

Da li mi je na osnovu ovoga stvarno maksimum 6Mbita (iako mi je radilo 10)?

Na osnovu ovoga sto si napisao maksimum ti je,ako se ne varam, 8

Poslednja izmena:
Vrh Dno