Šta je novo?

Telefon do 350e

metalpirat

Slavan
Učlanjen(a)
31.05.2009
Poena
320
Sta preporucujete da uzmem, a da nije Iphone. HTC, Sony ili LG?

Opet ce se svesti na objasnjavanje deki sta znaci kupovati uz ugovor xD
niko te ne tera da trosis vise nego sto prethodnih godina trosis, samo te teraju da budes njihov korisnik 2god i daju ti jeftinije fon xD

Извини,зашто се не исплати? Ја сваког месеца обрни окрени плаћам 1500-2000 рачун. Зашто не бих телефон који је 550е платио 350е или мање?
Плус имам двогодишњу гаранцију...

ima da se nadje htc ds za 370e + 480e ( 2 godine po 2000 rsd za kredit ) = 850e
telenor telefon 1rsd + 1077e ( 2 godine po 4490 rsd za ratu ) = 1077e
usteda 250e minimum posto ti kazes da trosis od 1500-2000

po novom zakonu za svaku tehnicku robu kupljenu posle 1.1.2011. obavezna garancija je minimum 2 godine, tako dabilo koja radnja da ti da i 6 meseci ti sa fiskalnim racunom mozes da odes i posle godinu i po dana i da se pozoves na zakon, ako ne prihvate kazi da ces da zoves inspekciju i odmah ima nekim cudom da se sete da je ipak garancije 2 godine 😉

Ma ja kupim polovan raspadnut telefon za 100 eura a ni SIM karticu nemam, onda znam da sam najbolje prošao, pošto ni dinara neću potrošiti. :d

tako dabilo koja radnja da ti da i 6 meseci ti sa fiskalnim racunom mozes da odes i posle godinu i po dana i da se pozoves na zakon, ako ne prihvate kazi da ces da zoves inspekciju i odmah ima nekim cudom da se sete da je ipak garancije 2 godine 😉

Sve bi bilo super da oni izdaju fiskalni račun, mislim šta ćeš dokazati time, da si kupio robu koja je ušla nelegalno u državu.

Poslednja izmena:
Miksa tesko ces izdrzati sa 2000 din mesecno kredita. Racunaj da ce telefon mesecno potrositi oko 150MB podataka pa pomnozi to sa 4 pare po KB. Ovakvi telefoni se bez free MB u postpaid paketu ni ne kupuju.

Miksa tesko ces izdrzati sa 2000 din mesecno kredita. Racunaj da ce telefon mesecno potrositi oko 150MB podataka pa pomnozi to sa 4 pare po KB. Ovakvi telefoni se bez free MB u postpaid paketu ni ne kupuju.

So true

miksa...iz koje si ti price ispao 2011. godine? xD

koji ti paket imas? (ili si prepaid?)

Možeš ti da ga koristiš na prepaidu, ali moraš da imaš kući/poslu wifi (kako bi se makar povremeno sinhronizovao) i da isključiš prenos podataka.
mozes, ali je to cimanje i ako slucajno zaboravis ode kredit.

ja na mojoj e71 potrosim skoro 700 MB, za mesec dana, nemam kod kuce wi fi, a potrosim i oko 800 minuta i minimum 600 poruka, tako da moj paket u Vip-u postpaid 900-2390 dinara se isplati, barem za mene... 😀 Bas sam bio izracunao da sam na pripejdu sa tim parama bi mogao da imam oko 300 minuta i oko 300 poruka, bez interneta, to sam neku optimalu racunao, pa vidite sta se vise isplati... A kad uzmes tako na racun, pa ti ne placas telefon (to ne mogu da objasnim nikom) nego usluge koje koristis mreze...

Covek bas koristi tel. a samim tim cedi maksimalno i svoj paket 😀. Svaka cast.

Minimum 600 poruka... Spank my ass and call me Betty! Sta radis ti prijatelju? 😀

Hahahahaha 😀

Uglavnom, i ja trosim 600 poruka mesecno k'o od sale (Mix Net M - 300min, 600sms, 600Gb), i svaki minut sa njima, ali koliko god da surfovao (a ume da bude nekad i mnogo, kad recimo menjam majku na poslu 6h, 5.99 mi prodje u surfovanju) ne predjem 200mb... 😀

***, nekad sam manijakalno nastrojen ka surfu... 😀

Naravno, i dalje to radim mnogo manje no na kompu, iako sada sa HTC-om Snap mnogo vise nego pre sa Nokiom 6120. A ne smem ni da pomislim sta ce biti ako nekad predjem na neki Android fon... 😀

pa nije bas tako kako vi pricate. Ako uzmes telefon htc HD on je 60000 dinara. onda mozes da izaberes koj paket hoces. Ako uzmes telefon za 1 dinar mesecno nije 1500 ili 2000 nego je 4500 bez pdv. taj isti telefon ako se plati 350evra, odna moras da placas ratu svakog meseca koja je zavisi od paketa + mesecnu pretplatu. Da li se to isplati davati svakog meseca 5000 dinara?

Аман, ако узмеш на 6 рата уз нпр пренеси и сурфуј 1000, шест месеци ћеш плаћати рату плус претплату,а осталиx осамнаедт месеци плаћаш само претплату. Шта се ту не исплати???

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Meni nije jasno šta komplikuješ. Ja sam platio desire u telenoru 29k. Sada 2 godine plaćam samo pretplatu od 1700din. Šta nije jasno?
To što ti sabiraš cene za ceo period ništa ne znači, jer nisi uzeo u obzir koliko su postpaid paketi jeftiniji od prepaida.

juce mi ona zena nije tako rekla. Ja bas za taj telefon pitao. Ja sam na pretplati vec 10 godina taklo da ja ne potpisujem nikakav ugovor sa njima vise. Imam vec jedan telefon od njih bez ugovora.

Да и не🙂
Ако ти оде у сервис са другим софтвером нема гаранције. Ако пре сервиса вратиш фабрички софтвер, има гаранције!

juce mi ona zena nije tako rekla. Ja bas za taj telefon pitao. Ja sam na pretplati vec 10 godina taklo da ja ne potpisujem nikakav ugovor sa njima vise. Imam vec jedan telefon od njih bez ugovora.

Niste se vi razumeli, ili je ona neka slepica.
Ako uzmeš prenesi i surf, samo platiš 24k dinara i to je to. A možeš da ne platiš ništa i da uzmeš telefon, pa plaćaš 6 meseci po 4k ili 12 meseci po 2k.
Posle samo plaćaš cca 1700din koliko je paket. Naravno, ako uzmeš telefon na rate, dodaje ti se i cena rate (tako sam uzeo hd2).

Edit: Sada videh da ste se ubacili pre mene.

Poslednja izmena:
Minimum 600 poruka... Spank my ass and call me Betty! Sta radis ti prijatelju? 😀

Nije da se duvam,vise me sramota,ali ja 1000 stucem xD
to je zbog paketa prenesi1gb plus, gde imam svega 300min pa kompenzujem porukama..inace mi je oko 500ranije dovoljno bilo....posaljem i samo "LOL" , tj silujem sms, jer znam da.imam previse....2-3 poruke u kontinuitetu? koga briga,cepaj i ovako na qwerty tastaturi ode 160karaktera kao iz sale..pa ona fora send to all...xD

zaista silim namerno,nekad sam brisao karaktere da.mi ne predje u narednu poruku zbog dva slova...sad me briga ;D

De8ilni komfor

Poslednja izmena:
Ја имам пренеси плус 1gb, али им из ината користим web2sms. За оне који не знају,ако таквих има, постоји услуга е-рачун (рачун се добија само у електронској форми, штедња папира,очување природе) и онда теленор корисницима бесплатно шаљем смс са портала. Тако да месечно без проблема нагурам 1400-1500 порука. А и оне минуте за теленор мрежу сасвим фино начнем. Једино ми нет увек преостане😉
Сад чекамо неког из клуба 2000+ смс...

Poslednja izmena:
Nije da se duvam,vise me sramota,ali ja 1000 stucem xD
to je zbog paketa prenesi1gb plus, gde imam svega 300min pa kompenzujem porukama..inace mi je oko 500ranije dovoljno bilo....posaljem i samo "LOL" , tj silujem sms, jer znam da.imam previse....2-3 poruke u kontinuitetu? koga briga,cepaj i ovako na qwerty tastaturi ode 160karaktera kao iz sale..pa ona fora send to all...xD

zaista silim namerno,nekad sam brisao karaktere da.mi ne predje u narednu poruku zbog dva slova...sad me briga ;D

De8ilni komfor

Taj rad. Što kažeš silim, uključen je naš rečnik i onda zbog kodnog rasporeda nikada ne šaljem manje od 3 poruke, osim ako nisu na engleskom. Nikada ne predjem 500 jer koristim google talk dosta.
Kada bih mogao da prebacim devojci jedno 500 minuta i 2000 poruka... :-D

Ttalk.

Nazad
Vrh Dno